Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 8 hours ago, АлександраВ рече А што баш овде, црни ти,... Имнам! Шта уради овај од теме, а таман се лепо кренуло ка обичном форумашком фајту. Не знам шта је тај и ко је то урадио, а ја сам увек спреман да вас подучим све шта треба о историји нашег народа ПРАВоСЛАВног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 9 hours ago, Човек Жоја рече Ал ко мисли није му до певања. Где си Царе шта има у мајци Русији, како Сибир и Камчатка, си се видо скоро са Дерипаском и Абрамовичем, шта кажу оће кане који денги за браћу у Сервији? Нисам ја никакви цар. И славна русија јесте мајка, али је србија се понаша ко дериште. и немам никаке везе са тим јеврејима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 1 hour ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Не знам шта је тај и ко је то урадио, а ја сам увек спреман да вас подучим све шта треба о историји нашег народа ПРАВоСЛАВног. E napokon! Daj molim te objasni mi bar ti... neki istoricari navode da je sveti sava bio gej i da je ubijao bogumile. Brate, jel tacno to za bogumile? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 21 minutes ago, cloudking рече E napokon! Daj molim te objasni mi bar ti... neki istoricari navode da je sveti sava bio gej i da je ubijao bogumile. Brate, jel tacno to za bogumile? Ништа од тога ние тацно. а за ово да је светац геј ћеш одговарати пред БОГОМ. Срам те бре било. Ти си атесита. пада види се из авиона Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest РускоСРБСКИЦар Написано Септембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 11 hours ago, Ћириличар рече Ати колко си озбиљан неикда неби ставио усташког појца на саит кои себе оће да буде православан. кои себе зове православан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 9 minutes ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Ништа од тога ние тацно. а за ово да је светац геј ћеш одговарати пред БОГОМ. Срам те бре било. Ти си атесита. пада види се из авиона Sad razumem homofobe sto vas mrze tolko... mnogo ste bre nervozni... Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Клауде, брате, ти причаш с машином, с тролом. Пази бре мало одакле набављаш вутру. Дођите овде код нас да конзумирамо здраво и органско. Paradoksologija, Sanja Т., cloudking and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 1 hour ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Ати колко си озбиљан неикда неби ставио усташког појца на саит кои себе оће да буде православан. кои себе зове православан. Јесје, несме то на саит, јел ће се саит све упропастити, па неће мо могнути да пишемо вако лепо и писмено на теми која нема везе са овим о че му ми сада пишемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 1 hour ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Ати колко си озбиљан неикда неби ставио усташког појца на саит кои себе оће да буде православан. кои себе зове православан. Cuj lipi, ja nje mogu obuzdat svoju vrelu slavensku krv kada cujem bojne taktove i poklice koji pozovaju u boj za narod svoj i za dom protivu srbskocetnickokomunistickoudbaskokosovskoseseljevskih dragovoljaca. Dapace, i sam dobijem poriv uzet strojnicu i gonit bandu prijeko potoka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 2 hours ago, Guest РускоСРБСКИЦар рече Ништа од тога ние тацна Ronald, Светислав Павловић and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука