Драшко Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Драги наши форумаши Позвани смо да у суботу у 17х присуствујемо Актатисту Светој Блаженој Ксенији Петроградској у Мудраковцу, у парохији нашег оца Ивана. Свако ко би желео да дође и ко има кола, нека се јави на овој теми. Ја ћу ићи колима, али сам већ попуњен. После Акатиста ће бити дружење. Милан Ракић, Ленка*, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 22, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Баш лепо ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 9 minutes ago, Биљана рече rodjendanac Ne mozemo u nedelju Mlogo nam rano Malo ima koji mogu u nedelju Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Знам Драле. Жао ми је баш што не могу доћи, али баш жао Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Мени су оба детета болесна... Целе ноћи нисмо спавали Надам се да ћу успети да их санирам до сутра, па да дођем JESSY, александар живаљев, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Blago Vama... da sam 'tica rado bih doletela k Vama I jednoj od mojih najomiljenijih Svetiteljki! Zivim na drugom kontinentu, a krila mala... Mogu li Vas zamoliti da prisluzite svecu za zdravlje moje dece: Milica, John Alan, Natasa, Vanesa Beskrajno hvala! -Владимир-, Natasa., Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Управо сада, "Tamo daleko" рече Blago Vama... da sam 'tica rado bih doletela k Vama I jednoj od mojih najomiljenijih Svetiteljki! Zivim na drugom kontinentu, a krila mala... Mogu li Vas zamoliti da prisluzite svecu za zdravlje moje dece: Milica, John Alan, Natasa, Vanesa Beskrajno hvala! Hocemo samo molim vas napisite da li su deca krstena u Pravoslavnoj crkvi? Da znam da prenesm o.Ivanu? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Jesu, naravno! I suprug mi je pravoslavan! Beskrajno hvala! мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 23, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Акатист је у 18:00 часова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 1 minute ago, R2D2 рече Акатист је у 18:00 часова. Hvala R2D2 Eto roboti su informisaniji od nas "smrtnika" JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Септембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2016 Драги наши форумаши Позвани смо да у суботу у 17х присуствујемо Актатисту Светој Блаженој Ксенији Петроградској у Мудраковцу, у парохији нашег оца Ивана. Свако ко би желео да дође и ко има кола, нека се јави на овој теми. Ја ћу ићи колима, али сам већ попуњен. [emoji4] После Акатиста ће бити дружење. Драла, молим те додај и моју породицу на списак за помен. Драган, Нада, Николај, Георгије. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2016 Pomenite i Nataliju, Jakova, Miodraga i Jelenu. Mi nazalost ne mozemo, sama sam s klincem za vikend,a kola s vozacem su negde oko NS Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Paradoksologija, Милан Ракић, Биљана and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 JESSY, Goku, Драгана Милошевић and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука