Јелена011 Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Vi ste grozni, kako mozete ovako nesto lepo da zakoljete -Владимир- and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 20:56, Јелена011 рече Vi ste grozni, kako mozete ovako nesto lepo da zakoljete Expand NJam, Pepa Данче*, Снежана and kordun је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 20:55, Снежана рече јуче сам прасе од 20 кила истранжирала... моја мајка иначе има тако луде идеје, па је купила прасе и кад је скапирала да има 81 годину и да нема ни снаге, а ни знања да га истранжира, него га само мрцвари као тупом кашиком да га сече, ували га мени, сва срећа па нисам гадљива а и знам мало анатомије. Expand znao sam ja da tebi satara lezi u ruci i sta molim te da o nama misle zapadnjaci kad vide nase zene sa satarom? nikad necemo u evropu, nikad Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 20:54, kordun рече ti se u tegle stavljaju ko krastavcici, nemaju ove nase zene danas pojma o spremanju rane Expand Kornišon prasići. Ništa bre ne znaju zatupele od emancipacije.Al zato je i zanimljivo s njima. kordun је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 20:55, Снежана рече јуче сам прасе од 20 кила истранжирала... моја мајка иначе има тако луде идеје, па је купила прасе и кад је скапирала да има 81 годину и да нема ни снаге, а ни знања да га истранжира, него га само мрцвари као тупом кашиком да га сече, ували га мени, сва срећа па нисам гадљива а и знам мало анатомије. Expand Osim što stavovi stoje na zgodnim nogama ni ruke nisu za bacanje.To je bre žena.D vumn. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 hrvati su do sad plasili djecu cirilicom i cetnicima, od sad ce da ih plase srpskim zenama Кратос and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 21:00, kordun рече znao sam ja da tebi satara lezi u ruci i sta molim te da o nama misle zapadnjaci kad vide nase zene sa satarom? nikad necemo u evropu, nikad Expand ...секирица, нисам имала сатару (малао сам гуду насекирала) Кратос, Natasa. and kordun је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 20:45, Фрида рече @Natasa Malinovic Natasaaaaaa To sam ja...Sanja šššš Expand Eheeeeej Sanjaaaaa, ti li si Velki zagrljaj i poljubac za tebe Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 21:09, Снежана рече ...секирица, нисам имала сатару (малао сам гуду насекирала) Expand Svaka čast, neće guda da se ljuti http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 O tranziranju guda, pilica i ostalog nastavite ovde:https://pouke.org/forum/forum/326-храна-и-пиће/ Vratite se na temu. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука