Милан Ракић Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Како је данас званично потврђено Танго Сиксу у Министарству одбране, Војска Србије организоваће ове године два Отворена дана чији ће носилац бити њен најатрактивнији вид. Најзанимљивији детаљ ове информације свакако је чињеница да ће оба дана имати летачки програм и да ће се одржати у размаку од само једне седмице. Како нам је потврђено, Отворени дан 204. ваздухопловне бригаде на аеродрому Батајница биће следеће суботе 10. септембра, док ће 98. ваздухопловна бригада организовати свој ТТ збор са летачким програмом тачно недељу дана касније 17. септембра. Овај незабележен потез Министарства одбране и РВ и ПВО (два летачка Отворена дана у размаку од једне седмице) биће сигурно посластица ентузијастима, пријатељима и породицама припадника две бригаде. Овако је било прошле године на Батајници: Т6 Плаво Небо, александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Детаљи око сатнице, (евентуалног) организованог превоза и сл., у данима који следе... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 Јаооој дивноооо, него братац може ли нешто преко везе? Да видимо нешто и изблиза и да се мало радујемо с децом? александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2016 14 minutes ago, Јелена011 рече Јаооој дивноооо, него братац може ли нешто преко везе? Да видимо нешто и изблиза и да се мало радујемо с децом? Може. Не треба веза. Само дођите. Договорићемо се Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 31, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Otvoreni dan na Batajnici pomeren do daljnjeg zbog promocije potporučnika, Niš i dalje po planu Uprkos jučerašnjoj vesti koja je bila bazirana na zvaničnom odgovoru Ministarstva odbrane, 204. vazduhoplovna brigada odlučila je jutros da pomeri održavanje svog Otvorenog dana za, verovatno, par nedelja. Razlog za pomeranje (iako na prvu loptu može zvučati kao loša vest) je zapravo još letenja! Tradicionalna svečanost promocije kadeta Vojske Srbije u potporučnike i aktivnu vojnu službu održava se ove godine predmetnog 10. septembra i prvi put će se dogoditi u prepodnevnim časovima. Kako nam je potvrđeno iz 204. brigade, originalan plan je bio da se Otvoreni dan održi istog dana ali je jutros odlučeno da se zbog ranijeg održavanja promocije događaj na Batajnici odloži. Kako nam je rečeno, odlaganje će biti na samo par nedelja, naknadno će biti potvrđeno i po planu će biti letačkog programa. Tako ćemo verovatno ovog meseca dobiti tri događaja sa letenjem RV-a: promociju oficira (preleti aviona i helikoptera centra Beograda), Niš i Batajnicu. Tango Six će vas pravovremeno izvestiti o održavanju događaja na Batajnici kao i o spisku letelica koje će učestvovati u ovom „letačkom septembru“. Т6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 (Bogu hvala) jer je ovom mom krstenje neko ispalo i ne bismo mogli da dođemo Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Иако још увек нема званичне потврде на сајтовима Војске Србије односно Попечитељства Военог-из простог разлога што су сајтови "пали", Отворен дан Батајница 2016 ће бити одржан у суботу, 1. октобра од 10 сати на аеродрому Батајница. Уколико време не буде дозволио, резервни дан је 8. октобар. Поред статике, како је и раније најављено, биће изведен и летачки програм. Јелена011 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Сутра „Отворени дан“ на нишком аеродрому Где се и како обучавају и шта све у својим летелицама умеју да изведу војници 98. ваздухопловне бригаде, љубитељи ваздухопловства и радознали грађани моћи ће да виде на „Отвореном дану“ нишког војног аеродрома у суботу 17. септембра од 10 до 14 сати. Припадници 98. ваздухопловне бригаде су, како кажу, припремили интересантан летачки програм који ће почети у 11 сати. На ову манифестацију позивају пријатеље, пензионисане војнике и све искрене заљубљенике у ваздухопловство. Како каже референт за односе са јавношћу ове бригаде поручница Невена Маричић, посетиоци ће видети и техничку опрему, моћи да уђу у летелице – неколико типова авиона и хеликоптера и сликају се у њима. Циљ ове манифестације је да се грађанима и јавности, кроз непосредни контакт, презентује живот и рад у јединицама 98. ваздухопловне бригаде и јединицама Војске Србије, развијање међусобног поверења, сарадње грађана и војске и подизање угледа Војске Србије у јавности – кажу у 98. ваздухопловној бригади. Капије 1 и 2 нишког војног аеродрома, које се налазе у Медошевцу и Сарајевској улици, биће отворене од 10 сати. А овако је било пре две године: Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 On 16.9.2016. at 11:15, Милан Ракић рече Сутра „Отворени дан“ на нишком аеродрому Где се и како обучавају и шта све у својим летелицама умеју да изведу војници 98. ваздухопловне бригаде, љубитељи ваздухопловства и радознали грађани моћи ће да виде на „Отвореном дану“ нишког војног аеродрома у суботу 17. септембра од 10 до 14 сати. Припадници 98. ваздухопловне бригаде су, како кажу, припремили интересантан летачки програм који ће почети у 11 сати. На ову манифестацију позивају пријатеље, пензионисане војнике и све искрене заљубљенике у ваздухопловство. Како каже референт за односе са јавношћу ове бригаде поручница Невена Маричић, посетиоци ће видети и техничку опрему, моћи да уђу у летелице – неколико типова авиона и хеликоптера и сликају се у њима. Циљ ове манифестације је да се грађанима и јавности, кроз непосредни контакт, презентује живот и рад у јединицама 98. ваздухопловне бригаде и јединицама Војске Србије, развијање међусобног поверења, сарадње грађана и војске и подизање угледа Војске Србије у јавности – кажу у 98. ваздухопловној бригади. Капије 1 и 2 нишког војног аеродрома, које се налазе у Медошевцу и Сарајевској улици, биће отворене од 10 сати. А овако је било пре две године: Пре једно сат времена су се вратили из Ниша, тј надлетели су град и отишли ка Лађевцима. Био сам у кући када су Орлови надлетели, а када сам после пар минута био вани онда је надлетео и Г4 ''Махао'' је крилима поздрав над градом. Необично ми је било да их видим да лете викендом. Јуче сам их видео када су одлазили за Ниш. Прво два Орла па после пар минуна и једна Г4ворка. Орлови су се мало ''измотавали'' тј мало су кривудали као да онај други лови оног првог на нишан, а онда када су били у даљини онда је било и мало форсажа за бољи утисак. Након њих отишле су и Газеле, мислим три, јер их од шуме у даљини нисам добро видео, а летеле су једно 500м изнад Мораве. Утисак је стварно био диван а могу замислити како је било у Нишу. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 minutes ago, Плаво Небо рече Пре једно сат времена су се вратили из Ниша, тј надлетели су град и отишли ка Лађевцима. Био сам у кући када су Орлови надлетели, а када сам после пар минута био вани онда је надлетео и Г4 ''Махао'' је крилима поздрав над градом. Необично ми је било да их видим да лете викендом. Јуче сам их видео када су одлазили за Ниш. Прво два Орла па после пар минуна и једна Г4ворка. Орлови су се мало ''измотавали'' тј мало су кривудали као да онај други лови оног првог на нишан, а онда када су били у даљини онда је било и мало форсажа за бољи утисак. Након њих отишле су и Газеле, мислим три, јер их од шуме у даљини нисам добро видео, а летеле су једно 500м изнад Мораве. Утисак је стварно био диван а могу замислити како је било у Нишу. ха хаа, ми о ''вуку'', ''вукови'' управо пролетоше изнад моје куће ЧЕТИРИ ГАМЕ, мислим Газеле, у поретку као ромб. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 23 minutes ago, Плаво Небо рече ха хаа, ми о ''вуку'', ''вукови'' управо пролетоше изнад моје куће ЧЕТИРИ ГАМЕ, мислим Газеле, у поретку као ромб. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 6 minutes ago, Милан Ракић рече Добио сам више слика на поклон, фотографисане из Газеле Ево и теби пар на дар, мада, то што сам ја видео слика, не може се рачунати са тиме, што си, и колико си, ти сличних предела видео, ал' уживо П.с. Одох да се ''припремам'' за дерби, надам се да си барем Партизановац па ми неће бити жао што ти их поклоних Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 29 minutes ago, Плаво Небо рече П.с. Одох да се ''припремам'' за дерби, надам се да си барем Партизановац А како друкче? Ево мало слика из Ниш! Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Све слике из Ниш-портал НишкеВести Плаво Небо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука