александар живаљев Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Табаковић: Резерве НБС у злату 18,3 тона Народна банка Србије има резерве у злату од 18,3 тона, изјавила је гувернер НБС Јоргованка Табаковић. Она је на конференцији за новинаре рекла да се, од укупних резерви злата, 1,01 тона налази у Базелу, а остатак у Трезору НБС. Табаковић је оценила да ће се надлежни органи у Србији још дуго и озбиљно бавити питањем како је од 46 тона у Базелу остала само једна тона злата. Она је рекла и да су девизне резерве ове године повећане за 85 милиона евра, на основу интервенција НБС и додала да је просечни месечни промет на девизном тржишту од почетка године износио око 590 милиона евра. "Свака реакција НБС је добро одмерена и има једини циљ да одржимо финансијску стабилност и стабилност девизног курса динара и да повратимо поверење које је пољуљано на финансијском тржишту", рекла је Табаковић. Биљана 1234, АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Нестало? 13 minutes ago, александар живаљев рече још дуго и озбиљно бавити питањем како је од 46 тона у Базелу остала само једна тона злата Још дуго. Колико дуго? Предуго? Или довољно дуго? Куку и леле..... Ignjatije, -Владимир-, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 20 minutes ago, verum est in beer рече Шта зна народ шта је 45 тона. 6 grama po stanovniku, nema dosta za oba uveta ako cemo mindjuse, tolika smo bijeda))) nema se sta ni ukrasti u nas su i misovi mrsavi verum est in beer, александар живаљев, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 podjeli 45 miliona grama na 7 miliona stanovnika nije tesko uci zlatu u trag, zlato je kod onog ko najvise kuka za njim, znaci u nasdem slucaju aleksandar zivaljev, sam se odao, sta sam mu ja kriv АлександраВ, александар живаљев and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 Ma panice bezveze. Neka pitaju cistacice, mora da su zaturile negde kada su slagale stare poluge Salu na stranu, zlato ne moze da nestane, narocito ne iz Bazela i narocito ne bez traga. verum est in beer, АлександраВ, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 17, 2016 Пријави Подели Написано Август 17, 2016 45 тона злата, шта је то. АлександраВ, александар живаљев, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Август 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2016 11 hours ago, kordun рече nije tesko uci zlatu u trag, zlato je kod onog ko najvise kuka za njim, znaci u nasdem slucaju aleksandar zivaljev, sam se odao, sta sam mu ja kriv Ћутање плаћам по тони. Него кад бијах млад стално се говорило о несталом благу карађорђевићевске Југославије у Швајцарској. Тада се причало о 30 тона злата. Сада смо ефикаснији. АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука