Jump to content

Koji su razlozi odbojnosti prema Islamu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Najbolje je bilo kad je onaj ludi Bilal predlagao da Srbi i Hrvati u BiH placaju onaj serijatski porez :)

Mislim, njima je svima cilj serijat - cak i oni "moderate" to hoce (primer Zijad Ljakic koji deluje korektno). To ne znaci odmah odrubljivanje glava, ali ko nece da bidne musliman mora da plati ovaj porez.

Подели на овим сајтовима

Najbolje je bilo kad je onaj ludi Bilal predlagao da Srbi i Hrvati u BiH placaju onaj serijatski porez :)

Mislim, njima je svima cilj serijat - cak i oni "moderate" to hoce (primer Zijad Ljakic koji deluje korektno). To ne znaci odmah odrubljivanje glava, ali ko nece da bidne musliman mora da plati ovaj porez.

Muslimanima je islam bez šerijata ispražnjen i prazan, nikakav, obesmišljen, otprilike kao nama hrišćanima hrišćanstvo bez liturgije, to onda ni nije pravi islam već nešto kobajagi, tako oni to računaju isto kao što su nama pravoslavnima i katolicima te hrišćanske denominacije koje su odbacile liturgiju takodjer više-manje kobajagi hrišćanske. Mi ne možemo zamislit hrišćanstvo bez liturgije a oni islam bez šerijata. Jedino što primjenom liturgije niko nije umro ali mnogi su se spasili dok primjenom šerijata ljudi gube živote na dosta drastične načine što je takva jedna "nevažna" ali nezaobilazna razlika izmedju liturgije koja je zakonom ljubavi i praštanja, pomirenja svih sa svima i sa Bogom i šerijata koji je zakonom odmazde: oko za oko, zub za zub. A ta dva zakona ne idu zajedno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Због тога што негује менталитет супериорних и одабраних. То је као буре барута на коме седи исламски свет и тешко свима када оно експлодира.

"Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...