Гости Guest Написано Август 6, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Starleta Soraja Vučelić retko priča o svom ljubavnom životu, a nedavno je otkrila pikanterije iz prošlosti. Soraja je ispričala priču o zabranjenoj ljubavi kada je bila mlađa. "Kada sam bila mlađa bila sam zaljubljena u jednog da kažem sveštenika, mlađi je bio tek je završio za popa i počeo time da se bavi. Bila sam jako mlada ne znam kako bih opisala to", priznala je Vučelićeva u emisiji Glamur. Poslušjate šta je Soraja sve rekla o popu u kog je bila zaljubljena: Soraja Bila Zaljubljena u Svestenika Popa by cheloboos KURIR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 ...presmešno joj je Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Ајме, дал' је до ње ил' до новинара, али је мало нејасно у чему је штос заправо: ако је поп (свештеник, ђакон), вјероватно је био већ ожењен, а ако није био ожењен, вјероватно није био још рукоположен, ал' се нечим тако бавио... Квалитет медија и новинарства су на таквом нивоу да није пристојно коментарисати. Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце... Па онда сензационализам, никад или ријетко гдје да прочиташ чланак о некој друштвеној појави, углавном само појединачни случај, по могућности што шокантнији, и онда ти дебилни наслови који треба да привуку пажњу. Драшко, Aleksandar Ciganović and aliluja је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Sta se primate , iz aviona se vidi da laze ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Ма причам о новинарима и медијима, друштву као цјелини... Тотално небитно ко је у кога био заљубљен а нарочито детаљи. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Nek se zaljubi opet, sta fali Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 "da kažem sveštenika" opiala je ko da je išao za zanatliju... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Ко је ова ругоба? Боже, какве се све теме не отварају... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 2 hours ago, Дијана. рече Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце... Истина и отварање ове теме, па и наше коментарисање на истој, придавање је пажње неукусу и небулозама, тако да... Полусвет. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Pa jedino je zanimljivo sto se pominje svestenik pa eto Al lepo je znati da smo pozeljni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Soraja zavrsava psihologiju dragi moji..tako da se ne radi o bilo kome hehe Vrhunac sarkazma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 13 minutes ago, Тања1 рече и отварање ове теме, па и наше коментарисање на истој, придавање је пажње неукусу и небулозама, тако да... Ма мушкарци, трачаре... Арту, разочара ме скроз. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 10 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече Soraja zavrsava psihologiju dragi moji..tako da se ne radi o bilo kome hehe Vrhunac sarkazma Имамо овде чини ми се тему о некаквој њеној психолошкој школи... што би значило да је завршила... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2016 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Meni je Soraja vrh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 9 minutes ago, R2D2 рече Meni je Soraja vrh Ko ? Soraja ? Meni se ona uoopste ne svidja . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука