Jump to content

(VIDEO) SORAJA HTELA DA BUDE POPADIJA: Starleta ispričala priču o zabranjenoj ljubavi

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Starleta Soraja Vučelić retko priča o svom ljubavnom životu, a nedavno je otkrila pikanterije iz prošlosti.

soraja-vucelic-foto-dragana-udovicic-146

Soraja je ispričala priču o zabranjenoj ljubavi kada je bila mlađa.

"Kada sam bila mlađa bila sam zaljubljena u jednog da kažem sveštenika, mlađi je bio tek je završio za popa i počeo time da se bavi. Bila sam jako mlada ne znam kako bih opisala to", priznala je Vučelićeva u emisiji Glamur.

Poslušjate šta je Soraja sve rekla o popu u kog je bila zaljubljena:

Soraja Bila Zaljubljena u Svestenika Popa by cheloboos

KURIR

Подели на овим сајтовима

Ајме, дал' је до ње ил' до новинара, али је мало нејасно у чему је штос заправо: ако је поп (свештеник, ђакон), вјероватно је био већ ожењен, а ако није био ожењен, вјероватно није био још рукоположен, ал' се нечим тако бавио...

Квалитет медија и новинарства су на таквом нивоу да није пристојно коментарисати. Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце...

Па онда сензационализам, никад или ријетко гдје да прочиташ чланак о некој друштвеној појави, углавном само појединачни случај, по могућности што шокантнији, и онда ти дебилни наслови који треба да привуку пажњу.  

Подели на овим сајтовима

Ма причам о новинарима и медијима, друштву као цјелини... Тотално небитно ко је у кога био заљубљен а нарочито детаљи. 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Дијана. рече

Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце...

Истина и отварање ове теме, па и наше коментарисање на истој, придавање је пажње неукусу и небулозама, тако да...

Полусвет.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Тања1 рече

и отварање ове теме, па и наше коментарисање на истој, придавање је пажње неукусу и небулозама, тако да...

Ма мушкарци, трачаре... Арту, разочара ме скроз. :D

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Aleksandar Ciganović рече

Soraja zavrsava psihologiju dragi moji..tako da se ne radi o bilo kome hehe :D Vrhunac sarkazma :D

Имамо овде чини ми се тему о некаквој њеној психолошкој школи... што би значило да је завршила... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...