Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 18 минута, Avocado рече Glupo je lagati o sadržaju forumske rasprave... Sto babi milo to joj se i snilo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Управо сада, Млађони рече A ne, nije, to moras naucno da dokazes. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Gluposti, to su anegdotalni dokazi. Nema nikakvih razumnih razloga da verujemo da ce posedovanje oruzija nekako da spreci kriminalce da pljackaju. Jer kako ce da pljackaju ako NEMAJU DOZVOLU DA POSEDUJU ORUZIJE? CHECKMATE RIGHT WING NAZI! Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 i da, ako se slucajno pozovete na teoriju igara, trazicu vam STROGO naucni rad koji se bavi strogo teorijom igara i posedovanjem oruzija. Jer je idiotski da uopste razmislite svojom glavom, uzmete tu teoriju igara, proucite je i zapitate se "sta ako ovo primenim na naoruzano vse nenaoruzano drustvo", koji bi bili rezultati? to razmisljanje svojom glavom nam je van domenata, moramo da cekamo sta ce nauka da nam kaze kako da mislimo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Па то зависи од пуно варијабли, има неких примера. Мада је лако закључити да се лопов теже одлучује на крађу ако зна да су станари наоружани. Pa nije teško to zaključiti... mada nema baš mnogo veze sa teorijom igara... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Pa nije teško to zaključiti... mada nema baš mnogo veze sa teorijom igara... Naravno da ima veze, teorija igara se odnosi na sve drustvene iterakcije koje imaju opcije sukob i saradnja. Od poslovnih, preko kriminalnih i ekonomskih. Teorija igara radi cak i na fudbalskim mecevima, to je bas Dowkins u onom njegovom dokumentarcu "good guys finish first" objasnio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 3 минута, Млађони рече i da, ako se slucajno pozovete na teoriju igara, trazicu vam STROGO naucni rad koji se bavi strogo teorijom igara i posedovanjem oruzija. Jer je idiotski da uopste razmislite svojom glavom, uzmete tu teoriju igara, proucite je i zapitate se "sta ako ovo primenim na naoruzano vse nenaoruzano drustvo", koji bi bili rezultati? to razmisljanje svojom glavom nam je van domenata, moramo da cekamo sta ce nauka da nam kaze kako da mislimo. Ne ako se "pozovete na teoriju igara" ili ako "razmislite svojom glavom uzmete tu teoriju igara, proucite je i zapitate se" nešto... već ako napišete "Bas kako nauka kaze sa teorijom igara" onda ljudi očekuju da to kaže nauka, a ne vi... Bez veze je da lažeš. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Управо сада, Avocado рече Ne ako se "pozovete na teoriju igara" ili ako "razmislite svojom glavom uzmete tu teoriju igara, proucite je i zapitate se" nešto... već ako napišete "Bas kako nauka kaze sa teorijom igara" onda ljudi očekuju da to kaže nauka, a ne vi... Bez veze je da lažeš. E sirotanko, nije ti nista vise ostalo nego da me prozivas da lazem iako sam ti objasnio da je nesrecan izbor reci. Ajde, ok lazem. Ako ti je lakse... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 24 минута, Млађони рече To ti kazem, desnicarski placenik. Naravno da radi za sve one naftne kompanije da siri lazi, hvala bogu pa imamo tebe da nam ih lako debunkujes. Pa čovek radi za The Heartland Institute, pa sam te samo ispravio da ne radi za Koch... A pitah da li u njegovom govoru ima nešto bitno i interesantno jer ne mogu baš da pogledam sav zaverološki crap koji okačite... ako nema da ne gubim vreme... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Pa čovek radi za The Heartland Institute, pa sam te samo ispravio da ne radi za Koch... A pitah da li u njegovom govoru ima nešto bitno i interesantno jer ne mogu baš da pogledam sav zaverološki crap koji okačite... ako nema da ne gubim vreme... Pa u pravu si, ne radi za koh nego za neke druge zle desnicare koji imaju za cilj da maksimiziju profit naftne industrije! Sva srecan imamo humane socijaliste, demokrate i ostale dobre politicre da nas u saradnji sa pravim naucnicima spasu. Inace klip nisam ni okacio tebi per se, nego sam okacio generalno, ako te zanima gledaj, da sam hteo da ga prepricam prepricao bih ga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 11 минута, Млађони рече E sirotanko, пре 11 минута, Млађони рече nije ti nista vise ostalo nego da me prozivas da lazem A šta bi trebalo da mi ostane? пре 11 минута, Млађони рече iako sam ti objasnio da je nesrecan izbor reci. Nisi to objasnio. Nego si prvo napisao da sam retoričar (kao da ja nešto retorički izvrćem), a onda si počeo da spinuješ kao da je problem u "pozivanju na teoriju" ili "razmišljanju svojom glavom"... iako nije uopšte bio problem u tome... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 4 минута, Млађони рече Pa u pravu si, ne radi za koh nego za neke druge zle desnicare koji imaju za cilj da maksimiziju profit naftne industrije! Sva srecan imamo humane socijaliste, demokrate i ostale dobre politicre da nas u saradnji sa pravim naucnicima spasu. Inace klip nisam ni okacio tebi per se, nego sam okacio generalno, ako te zanima gledaj, da sam hteo da ga prepricam prepricao bih ga. Znači same old crap... ali ako je to u govoru izgovorio nobelovac onda mora biti istina... (pod uslovom da se uklapa u ono što verujem) А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 Управо сада, Avocado рече A šta bi trebalo da mi ostane? Pa ne znam, naprimer da kazes, da teorija igara se bavi ponasanjem ljudi i jeste nekako intuitivno ako je poznajemo da pretpostavimo da ce dva naoruzana coveka izmedju sukoba i saradnje pre birati saradnju, jer je prosto logicno da obojica rizikuju da poginu ako biraju sukob. medjutim, to je moronska pretpostavka.. moram to naucno da ti dokazem. Nisi to objasnio. Nego si prvo napisao da sam retoričar (kao da ja nešto retorički izvrćem), a onda si počeo da spinuješ kao da je problem u "pozivanju na teoriju" ili "razmišljanju svojom glavom"... iako nije uopšte bio problem u tome... nego sta si, ja izabrao nesrecan izbor reci za formiranje recenice, koji ocigledno moze da se shvati na vise nacina a ti si odmah krenuo da teras da lazem i kada sam ti objasnio sta sam mislio, umesto da mi kazes "aha ok, pa dobro nisi se najbolje izrazio" ti si izabrao da koristis tvoje tumacenje mog nesrecnog izbora reci da mi dokazujes da lazem. Sta je to ako nije vrhunska retorika? jednom sam ti rekao da bi dobro posluzio severnokoreancima kao centfuga za plutonijum koliko spinujes, prevario sam se.. nemoj molim te kod njih onaj ludak bi sa tobom svet osvojio... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 5 минута, Avocado рече Znači same old crap... ali ako je to u govoru izgovorio nobelovac onda mora biti istina... (pod uslovom da se uklapa u ono što verujem) Ma jok, samo malo da se odmorimo tvoje navike da svakog iz medija sa kim se ne slazes brendiras moronom. Malo bi bilo glupo da za nobelovca kazes da je moron. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2017 пре 41 минута, Млађони рече Pa ne znam, naprimer da kazes, da teorija igara se bavi ponasanjem ljudi i jeste nekako intuitivno ako je poznajemo da pretpostavimo da ce dva naoruzana coveka izmedju sukoba i saradnje pre birati saradnju, jer je prosto logicno da obojica rizikuju da poginu ako biraju sukob. Sociologija se takođe bavi ponašanjem ljudi. To o čemu ti pričaš i način na koji postavljaš problem nema baš mnogo veze sa Teorijom igara. Цитат nego sta si, ja izabrao nesrecan izbor reci za formiranje recenice, Jesi... i ja sam ti dao jednu, drugu i treću priliku da objasniš da si pogrešio u izboru reči... i ti si umesto da to objasniš pokušao da predstaviš kao da ja lažem o tome šta si ti tvrdio: пре 1 сат, Млађони рече Pa lepo to nije bila ni tvrdnja, tvrdnja je bila da .... a onda si počeo da spinuješ kao da je problem u "pozivanju na teoriju" ili "razmišljanju svojom glavom"... iako nije uopšte bio problem u tome... Цитат koji ocigledno moze da se shvati na vise nacina Ne može. Rečenica "Bas kako nauka kaze sa teorijom igara" je prilično jednoznačna... Цитат a ti si odmah krenuo da teras da lazem Nisam odmah... to je nova laž. Krenuo sam da "teram" da lažeš kad si počeo da lažeš. Цитат i kada sam ti objasnio sta sam mislio, umesto da mi kazes "aha ok, pa dobro nisi se najbolje izrazio" Pa sve vreme je meni jasno da se "nisi najbolje izrazio". Problem je što umesto da to priznaš ti pokušavaš da druge okriviš za svoju grešku i onda počneš i da lažeš. I onda posle 10 poruka o tome, priznaš grešku i onda okriviš sagovornika kako je on ovakav i onakav... i što nisam odmah rekao "aha ok, pa dobro nisi se najbolje izrazio"... pa kako da to kažem odmah kad ti nisi odmah priznao da se nisi najbolje izrazio nego mene optužuješ za koješta... Цитат jednom sam ti rekao da bi dobro posluzio severnokoreancima kao centfuga za plutonijum koliko spinujes, prevario sam se.. nemoj molim te kod njih onaj ludak bi sa tobom svet osvojio... Da... spinovanje je kad neko tvrdi da si rekao ono što jesi rekao i citira te... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука