Драган άσημος :) Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Када се предам немару и када немам покајничког расположења, када ми је Господ далек, тако далек да је недохватљив не усуђујем се причестити. -Владимир- and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Да ли сте некада били свјесни да вам је причешћивање било на суд или осуду? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 51 minutes ago, Драган άσημος рече Да ли сте некада били свјесни да вам је причешћивање било на суд или осуду? znaš kako, ako je po meni, uvek je na sud ili osudu, ali pošto je po bogu, onda je sud i osuda prikovana, raspeta, plaćena, oproštena da bi i ova duša živela. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 56. Који једе моје тијело и пије моју крв стоји у мени и ја у њему. Јован 6. То је осјетно и искуство то потврђује. Преблажен је, преиспуњен животом онај човјек који се са вјером причешћује Светим Тајнама, са искреним кајањем због гријехова. Та истина је осјетна, јасна још из супротног. Када без искреног кајања због гријехова и са сумњом приступаш Светој Чаши, тада у тебе улази сатана и пребива у теби, убијајући твоју душу, и то је изузетно осјетно. свети Јован Кронштатски, МОЈ ЖИВОТ У ХРИСТУ II КЊИГА Н И Н Е and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 potpuno se slazem sa Logosom... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 On 27.8.2016. at 15:31, LogosAgape рече znaš kako, ako je po meni, uvek je na sud ili osudu, ali pošto je po bogu, onda je sud i osuda prikovana, raspeta, plaćena, oproštena da bi i ova duša živela. Kad se ne ispovedis lepo ... onda ti je na osudu ... Страле and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука