Ignjatije Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 Panthera Leo and kordun је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 У коментарима многи изражавају жељу и спремност да му помогну око плаћања те казне. Ко може и жели нека помогне. Panthera Leo је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 А што да му се помогне о чему се ради зашто је кажњен.О чему се уопште ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 Добар му је ово фазон са природом и грађењем куће Panthera Leo and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 35 minutes ago, verum est in beer рече Дон Кихот Али са сачмаром и пламеном у очима. Да извине господин Фајгељ, превише ми агресивно делује. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јул 27, 2016 Пријави Подели Написано Јул 27, 2016 On je poznat kao muvara i prevarant a niko mi nije odgovorio što mu je potrebna pomoć.Inače za vreme poslednjeg pogroma Palestinaca izveštavao je iz takozvane države Izrael o hrabroj borbi sledbenika antihrista.To je jedino što znam o njemu.Počeo sam da slušam šta pričam ali ne mogu kaže disident pa juče je bio na vlasti dok su žuti bili u Vojvodini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 1 hour ago, Panthera Leo рече On je poznat kao muvara i prevarant a niko mi nije odgovorio što mu je potrebna pomoć.Inače za vreme poslednjeg pogroma Palestinaca izveštavao je iz takozvane države Izrael o hrabroj borbi sledbenika antihrista.To je jedino što znam o njemu.Počeo sam da slušam šta pričam ali ne mogu kaže disident pa juče je bio na vlasti dok su žuti bili u Vojvodini. zasto da ti odgovori, jesi ti neki konzument, oces sve na gotovo, okacen ti je gore video zbog kog je i otvorena tema, sta uopste piskaras tu ako ne znas o cemu se radi. bitno da osudjujes nekog a sam kazes kako o njemu znas samo da je izvjestavao iz tzv drzave izrael, sto o tebi ukratko mnogo govori, bar meni. usput andrej je poznat kao disident, protivnik sadasnjeg sistema u srbiji. коЖељ њацИ and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Ja se ne slazem u velikoj meri sa Fajgeljom ( u smislu pogleda na svet itd) medjutim verujem da jeste neopravdano osudjen i da je kao i svako ko ima drugacije misljenje u Srbiji meta politickog progona. Ne pratim puno njegov rad jer kao sto rekoh poprilicno imamo razlicite poglede na svet pa me ne interesuje ali covek uopste ne deluje ni kao muvara ni kao prevarant. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 2 hours ago, Panthera Leo рече On je poznat kao muvara i prevarant a niko mi nije odgovorio što mu je potrebna pomoć.Inače za vreme poslednjeg pogroma Palestinaca izveštavao je iz takozvane države Izrael o hrabroj borbi sledbenika antihrista.To je jedino što znam o njemu.Počeo sam da slušam šta pričam ali ne mogu kaže disident pa juče je bio na vlasti dok su žuti bili u Vojvodini. Ко то Андреја познаје као мувару и преваранта? То оно да ти верујемо на реч јер си ти поштењачина, јел? Не но ће бити на страни Палестине. Сам Андреј је више пута напоменуо да је јеврејског порекла. Жути јесу били на власти у покрајини али нису били на власти у граду Новом Саду, а функцију му је дала градска а не покрајинска власт. На крају и сам је био део те градске власти. Други пут пре него почнеш да судиш информиши се да не би опет лупао. Приморао си ме да браним Фајгеља. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Pa sam on u svojoj knjizi priznaje kako je radio, primao pare na ruke, jedino sto ne znaci da sada nije na pravom putu, najlepsem, putu pokajanja. Da li je i kakav je sada ne znamo, ali ja licno cenim priznanje i trenutnu borbu. Panthera Leo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 55 minutes ago, SomiKnight рече Pa sam on u svojoj knjizi priznaje kako je radio, primao pare na ruke, jedino sto ne znaci da sada nije na pravom putu, najlepsem, putu pokajanja. Da li je i kakav je sada ne znamo, ali ja licno cenim priznanje i trenutnu borbu. Vec kad si spomenuo da je on priznao da je uzimao novac na ruke, je li u knjizi "Posle Vučića" i koja strana? Pa on u ovom klipu kaže da je sve radio posteno. Ako je sve ovako kao što kaže, onda mu treba pomoći, bez obzira što se ni u cemu ne slažem sa njim. Sad je kao i uvijek kada je u pitanju ekonomija i politika vrhunsko lupetalo. On stalno kritikuje nekakve liberale kojih nigdje nema. Zatim cesto ima nekakve besmislene korelacije itd. Panthera Leo је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Ma jajara... Poremecen covek a plus je i bitanga. Teoreticar zavera, naciJonalista i eksperimentalni fasista (samo eksperimentise s fasistickim idejama a zapravo nema kohones da svesno i javno stane iza njih jer zna da ce zaglavi u kafez, de mu je i mesto, realno...) Panthera Leo and Ronald је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Што сам Те приморао што га ниси одмах бранио-Ја сам написао своје мишљење које може бити погрешно не разумем да се тако реагује.Знам да је у Граду био директор културног центра то није дисидентско место.Нисам изгледа упознат са проблематиком.И други га критикују.А последње злочине у Палестини је чак и Америка осудила да не говоримо око 150 резолуција Уједињених нација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Panthera Leo Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Какве везе има ко је шта и Ноам Чомски и Наоми Клајн и Норман Финкелштајн су јевреји па подржавају палестински народ.Оно што мени није јасно у целој ствари чему толика подршка једном човеку и то на верском форуму, а слушао сам о њему доста протекле две године од људи који су причали шта ради.Зар нема људи којима је преча помоћ.Не разумем стварно не разумем о чему се ради.Па шта ако је противник садашњег система у Србији да ли то значи да је у праву одма.И сви лопови су противници система у свакој држави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 2 minutes ago, Panthera Leo рече Какве везе има ко је шта и Ноам Чомски и Наоми Клајн и Норман Финкелштајн су јевреји па подржавају палестински народ. Naomi Klajn je jedna žena koja teško da ima šta pametno reci, jer je njoj kapitalizam kriv za sve. Čomski osim doprinosa jeziku, pise knjige u kojima samo lupa o politici, ekonomiji itd. Panthera Leo and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука