Ћириличар Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Ако ћемо право и акоје тачно и даље оно што сам у школи учио, Србија има преко 35% несрпског становништва. Одакле та бројка? Зар Срби не чине 80% становништва? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Одакле та бројка? Зар Срби не чине 80% становништва? Да, моја грешка, 83 посто је према последњем попису, али без КиМ. Мислим КиМ је Србија, само није релевантно за тему. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 6 hours ago, Ћириличар рече Значи деведесете мора да су биле много добре за Србију. Da im je moćna himna - jeste! Prebacio sam je i na telefon... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 31, 2016 Пријави Подели Написано Јул 31, 2016 11 hours ago, Pontifex Emeritus рече Deja Vu, да ли си кад имао декадентан секс? Hvala Bogu ne, niko me nije silovao niti sam ja ikog silovao. To što si ti mislio na orgije, anale, orale, istopolne odnose je tvoj estetski dozivljaj koji mesas sa moralom, pa bi zapravo pravi opis bio disgusting sex. Ali to je vas glavni problem sto tako usko gledate i pod dekadencijom smatrate seksualne odnose koji se vama gade, zbog čega ne primećujete pravu dekadenciju oko sebe ili ako je primećujete nemate problema da je smatrate ok jer nije izazvana boljim standardom. Ispada da ljudi ne mogu imati dekadentni seks u uslovima loseg standarda Ono sto sam napisao gore je daleko nemoralnije od toga što si ti naveo. Evo sad da te pitam jel mislis ti da je Srbija zemlja u kojoj su korupcija i kriminal na svakom koraku, u kojoj ljudi ''gledaju svoja posla'' i dalje ponekad (sada manje) veličaju kriminalce i ratne zločince, na višem moralnom nivou u odnosu na jednu ''dekadentnu'' Švajcarsku, Nemačku ili najbolji primer Holandiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука