Гости Guest Написано Јул 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Како свако од нас разуме љубав? Када неком каже 'Волим те' колико траје то у њему? Зашто оно што зовемо 'љубав' често прераста у мржњу? На ова и многа друга питања о овој теми говорили су: прим. др Анђелка Стојановић, психијатар и психотерапеут, протојереј-ставрофор Љубивоје Стојановић, и проф. др Владимир Вукашиновић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Мораћу ово да одслушам, па куд пукло нек пукне. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Ovo je vec bilo na slovoljubve ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Odlicno je... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Pa onako ... Nije mi se svidelo kako je na kraju svestenik u sivom razgovarao sa ljudima ... Mislim da toga nema na ovom snimku . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 this HTML class. Value is https://youtu.be/tVB Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Sjajno! Ima par stvari koje su mi na momente zaparale usi al prosto emisija je takva i tu nema puno obrazlaganja i detaljisanja, al otac Ljuba je covek genijalac, skoro tipa pre par meseci sam ga prvi put bas slusala i odusevio me je. I ne prestaje da me odusevljava svojim zdravim rezonom i rasudjivanjem. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 На моменте сам се смејала наглас. "Контралогика НЗ" , или "проклета реч". Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука