Ronald Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 19 minutes ago, Sofija_ рече Zao mi je ljudi koji mi svasta kazu(kao sto ti rece da te ne tangira) pokusavajuci da me unize, znaci zao mi ih je(a ti si rekao da se smejes) jer kad neko nekom svasta(to je obicno nesto ruzno) kaze, to je znak slabosti i nemoci, a ja se takvim ljudima ne smejem niti rugam, vec mi ih je zao. Ne tangira me kad mi ti kazes da na osnovu onoga sto ja pisem ovde ti mozes da zakljucis kakav sam, a ti si to napisala, sjecas se? Posto ja tebe nisam nikad ni spomenuo, vec ti mene na drugoj temi. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Ја се зовем као један велики светски лидер, врло популаран на форуму и у Србији уопште! (п.с. нисам ни Барак ни Ангела ) АлександраВ, Suncokret54, Sofija_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 20 minutes ago, Нифада рече Хоћеш рећи дело твојр те краси и открива,име и фотографија,то може свако-поставити неколико хиљада постова то није мала ствар,не знам да ли су предвиђене форумске награде Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 3 minutes ago, GeniusAtWork рече Ја се зовем као један велики светски лидер, врло популаран на форуму и у Србији уопште Vladimir Suncokret54, Arsenija and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 22 minutes ago, Suncokret54 рече ... не раздвајати, лик и дело, сачувати и лик, и дело... мада не видим да га је сачувао... Ко? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Ја се зовем као један велики светски лидер, врло популаран на форуму и у Србији уопште! (п.с. нисам ни Барак ни Ангела ) Александре Србине.. АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 9 minutes ago, Ronald рече ti si to napisala, sjecas se potseti me, ne secam se, ocigledno je demencija u naletu, stari se 11 minutes ago, Ronald рече Posto ja tebe nisam nikad ni spomenuo, vec ti mene na drugoj temi. Evo, obecajem, necu te vise spominjati, ako ce ti biti lakse i izvini ako si ostao uvredjen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Nik, znaci ja sam za pisanje pod nikom i te stvari, znaci nista ime, nista prezime, nista fotografija. Mada, pisao sam i pod svojom fotografijom, ali nik nisam menjao. Ne svidja mi se ideja da nemam kontrolu nad svojim nikom i da moram da moljakam druge da ga izmene. To dozivljavam kao tesku budalastinu. Kao, avatar mozes sam, ali nik, a pa za to moramo da konsultujemo nadnaravne sfere... Skoro kao fejsbuk, pozovi 20 prijatelja ako zelis da odigras jednu partiju... Ne, ne zelim da zovem u pomoc druge za ono za sta mi ne treba pomoc. Sada me zanima, koliko admina mora da se okupi oko jednog racunara da bi izasli u susret zahtevu za promenom nika? Kapiram da im se svima popale crvene lampe, odu u bunker ukopan pod planinom (Rtanj?) i onda zabrinuto cute i gledaju se, "Sta nam je ciniti?" Gutaju knedle, sliva im se znoj sa cela preko nosa, onda uzdahne neko i kaze, "Na tri-cetri-sad, jeste li spremni za ovo?" Oni onda klimnu glavama, cutke. "Nakon ovoga nista vise nece biti isto, shvatate li? Da li ste svesni odgovornosti koja je na nasim pleckama?" Opet cutke klimnu glavom, sad malo slabije, neubedljivo... Budibogsnama... Ali to je valjda deo zabave isto, sta li, hajde da zakomplikujemo nesto sto moze i prosto. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 E, i sad malo za ozbiljno da kazemo ponesto, posto imam i godine i forumski staz da mogu da kazem ponesto tako. Dakle, mi ovde pisemo na jednom potpuno javnom mestu, to nikad ne zaboravljajte. To znaci da mnogo ociju redovno cita ono sto mi pisemo, nismo izdvojeni i sami. U takvim uslovima, isturanje svojih licnih podataka - punih imena sa srednjim slovom, slika, krvnih grupa, i ostalog - za mene je vrlo neukusno i nekulturno. Nije ovo forum za upoznavanje (za to imamo podforum, koji je namenski pod kljucem i pristupacan je samo onima koji zaista zele da se upoznaju radi nekih daljih stvari kao sto su npr. brak i porodica), niti neko tra-la-la mesto, pa da se iznosimo kao u nekom rijalitiju. Za to i postoji ta forumska kultura, naime, postavljanje neke pristojne i razumljive slike i imena uz tu sliku najcesce i jeste ono sto treba da bude - tako covek otkriva nesto o sebi, i to nesto vise unutrasnje nego spoljasnje, a opet ujedno sve to je obuceno u jedan elementarni ljudski stid, bez koga - narocito hriscanima - nema pravog zivota. Cak i u zivom upoznavanju sa nekim ne iznosimo odma` sve o sebi kao u kvizu, jer je to prosto bezvezno i nekulturno. Znaci, mahnite se tih katalogizacija i kalupa, samo pisanje je najcesce sasvim dovoljno da se o coveku/zeni zakljuci nesto osnovno i covecanski bitno. Za vise od toga najnormalnije je licno upoznavanje, bez obzira da li je to prijateljski, radi veze ili cega tacno vec. Druzenje i razgovor na samom forumu je jedno, a licno poznanstvo je opet nesto drugo. Svako od njih ima svoje mesto, i jedno drugo ne mogu da zamene. АлександраВ, Милан Ракић, Дијана. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 7 minutes ago, drvce рече Nik, znaci ja sam za pisanje pod nikom i te stvari, znaci nista ime, nista prezime, nista fotografija. Mada, pisao sam i pod svojom fotografijom, ali nik nisam menjao. Ne svidja mi se ideja da nemam kontrolu nad svojim nikom i da moram da moljakam druge da ga izmene. To dozivljavam kao tesku budalastinu. Kao, avatar mozes sam, ali nik, a pa za to moramo da konsultujemo nadnaravne sfere... Skoro kao fejsbuk, pozovi 20 prijatelja ako zelis da odigras jednu partiju... Ne, ne zelim da zovem u pomoc druge za ono za sta mi ne treba pomoc. Sada me zanima, koliko admina mora da se okupi oko jednog racunara da bi izasli u susret zahtevu za promenom nika? Kapiram da im se svima popale crvene lampe, odu u bunker ukopan pod planinom (Rtanj?) i onda zabrinuto cute i gledaju se, "Sta nam je ciniti?" Gutaju knedle, sliva im se znoj sa cela preko nosa, onda uzdahne neko i kaze, "Na tri-cetri-sad, jeste li spremni za ovo?" Oni onda klimnu glavama, cutke. "Nakon ovoga nista vise nece biti isto, shvatate li? Da li ste svesni odgovornosti koja je na nasim pleckama?" Opet cutke klimnu glavom, sad malo slabije.. Budibogsnama... Ali to je valjda deo zabave isto, sta li, hajde da zakomplikujemo nesto sto moze i prosto. А тако,треба поделити своје искуство са осталимо,да знамо Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Управо сада, Нифада рече А тако,треба поделити своје искуство са осталимо,да знамо Jesi li ti za nik ili za ime, prezime plus fotografija? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Мене што се тиче никакву улогу ми не игра шта ће неко да стави. Надимак, име, јмбг, пионирску слику.... Оно што пажљиво посматрам код људи је како се опходе једни према другима. Свашта толеришем, тврдоглавост, свађу, љутњу, непромишљену ријеч, шалу на мој рачун. Нисам ни ја цвјећка. Једино што ми смета је отворена злоба, и то она послије које човјек не жали. Пс. Немој ко да помисли да може превише да се опусти самном. Опасан сам као лептир. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Ja sam, kao i sto se vidi, samo za ime bez licne fotografije, a ista sam, kako ovde, tako i u stvarnom zivotu. Ko me licno poznaje, to moze da potvrdi. Uvek cu reciu sta mislim,trudeci se da sagovornika ne povredim. Sad, neko je vise uvredjiv, neko manje, neko te pogresno shvati itd. virtuelna komunikacija je cesto drugacija nego uzivo. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 6 minutes ago, obi-wan рече E, i sad malo za ozbiljno da kazemo ponesto, posto imam i godine i forumski staz da mogu da kazem ponesto tako. Dakle, mi ovde pisemo na jednom potpuno javnom mestu, to nikad ne zaboravljajte. To znaci da mnogo ociju redovno cita ono sto mi pisemo, nismo izdvojeni i sami. U takvim uslovima, isturanje svojih licnih podataka - punih imena sa srednjim slovom, slika, krvnih grupa, i ostalog - za mene je vrlo neukusno i nekulturno. Nije ovo forum za upoznavanje (za to imamo podforum, koji je namenski pod kljucem i pristupacan je samo onima koji zaista zele da se upoznaju radi nekih daljih stvari kao sto su npr. brak i porodica), niti neko tra-la-la mesto, pa da se iznosimo kao u nekom rijalitiju. Za to i postoji ta forumska kultura, naime, postavljanje neke pristojne i razumljive slike i imena uz tu sliku najcesce i jeste ono sto treba da bude - tako covek otkriva nesto o sebi, i to nesto vise unutrasnje nego spoljasnje, a opet ujedno sve to je obuceno u jedan elementarni ljudski stid, bez koga - narocito hriscanima - nema pravog zivota. Cak i u zivom upoznavanju sa nekim ne iznosimo odma` sve o sebi kao u kvizu, jer je to prosto bezvezno i nekulturno. Znaci, mahnite se tih katalogizacija i kalupa, samo pisanje je najcesce sasvim dovoljno da se o coveku/zeni zakljuci nesto osnovno i covecanski bitno. Za vise od toga najnormalnije je licno upoznavanje, bez obzira da li je to prijateljski, radi veze ili cega tacno vec. Druzenje i razgovor na samom forumu je jedno, a licno poznanstvo je opet nesto drugo. Svako od njih ima svoje mesto, i jedno drugo ne mogu da zamene. Помињање крвне слике,броја ципела било је од стране неких у смислу ироније,шале. Име и преуиме+фотографија Ник+фотографија (не било чија) Име и презиме без фотографије Нема разлога за искључивост било које врсте Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 9 minutes ago, Sofija_ рече potseti me, ne secam se, ocigledno je demencija u naletu, stari se Evo, obecajem, necu te vise spominjati, ako ce ti biti lakse i izvini ako si ostao uvredjen Ma nisam uvrijedjen draga Sofija, nego mozete tako napisati nesto sto ce nekoga indirektno uvrijediti, a uopste niste svjesni ko je taj covjek i kakva je osoba. mene niste uvrijedili, ne sjekirajte se. Sofija hriscanstvo ne smije da zatvara oci za najteza pitanja jer Hristos zeli da sa ljubavlju razmotrimo svako novo i teze pitanje, tako da ne bjezim od onih vezanih sa homosexualnost i sve ostalo sto vama smeta. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука