Ronald Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 13 hours ago, Sofija_ рече Nalepljeno je meni nekoliko etiketa na ovom forumu do sad pa nikom nista. Ja sam samo rekla sta je po meni idolopoklonstvo(na saljiv nacin). Ko se pronasao u tome taj se i naljutio. E sad, sto se tice vere, ja je nikom ne merim, Bog zna svacije srce i sve vidi, ali ima mnogo nepravde na ovom forumu i privilegija i ljubomore i kompleksa nesigurnih ljudi koji jedva cekaju nogu da ti podmetnu. Zalosno. Pa ti si i meni nalijepila etiketu, u stvari rekla si za sebe da si "normalna" hriscanka, sto je po tebi znacilo da ja nisam "normlan" hricanin ili mozda uopste nisam hriscanin. Medjutim mene nista ne tangira, pa mi mozes reci sta hoces, ja se pocnem smijati. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Pa dobro, ako nije tajna kazi ni moje nije poreklom srpsko, ali ga volim, takvo je kakvo je Nije tajna, ali to cu da ostavim da resite slagalicu. Koristite raspolozive podatke i moj nik i avatar, jer - verovala ili ne - vecina ljudi upravo i koristi nik i avatar koji po necemu (ili mozda po mnogo cemu) imaju slicnosti sa njima samima spolja ili iznutra, ili opet (ti nikovi i avatari) iskazuju neku bitnu crtu njihovog unutrasnjeg poimanja, stanja ili stremljenja. Koji cita neka razume... Милан Ракић, Драшко, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 3 minutes ago, Suncokret54 рече ... јесам незналица, али толика нисам, баш зато сам изабрао та имена узета, усвојена као детенце, од иних народа... да ли се Михаил, хербејски, и на небу зове тако... читао сам код једног, врло умног, да су та имена потпуно наша, јер смо их усвојили срцем... Znam da nisi neznalica, ali mora` da kazem posto se prikazujemo na televizoru... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 hour ago, Arsenija рече ... Ovo je jos jedan pokusaj ukalupljavanja ... Nema nista tajno sto nece biti javno ... Ali to ne znaci da sad svi treba da idemo na nudisticku plazu ... Ko to moze , njemu svaka cast ... P.s. Posto zemlja nece sama da se otvori ,molim da mi se iskopa jedna rupa u dvoristu ZRU , sama cu da se zakopam ... Ви као да се нађосте прозвани Никад се не мисли на све,него само на неке. А у ЖРУ дворишту свега има,и рупа,и узвишења,узбрдица,низбрдица,само се треба сместити на одговарајуће место,без укалупљавања,са пожељном посебношћу Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 I nisam ja tema, vratite se na temu... Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 minute ago, obi-wan рече I nisam ja tema, vratite se na temu... Ако се неко сећа теме Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 5 minutes ago, Ronald рече Pa ti si i meni nalijepila etiketu, u stvari rekla si za sebe da si "normalna" hriscanka, sto je po tebi znacilo da ja nisam "normlan" hricanin ili mozda uopste nisam hriscanin. Nikad i nigde ja nisam rekla da ti nisi normalan,ono sto ti propagiras po meni nije normalno, a ti sam znas sta je to(da ne sirimo temu sad) a to da li sam ja nomalna nek presude ljudi koji me licno poznaju 6 minutes ago, Ronald рече Medjutim mene nista ne tangira, pa mi mozes reci sta hoces, ja se pocnem smijati Takodje, samo sto se ja ne smejem, vec mi takvih ljudi istinski zao. 7 minutes ago, obi-wan рече Nije tajna, ali to cu da ostavim da resite slagalicu. Koristite raspolozive podatke i moj nik i avatar billy2014 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 10 minutes ago, Нифада рече Ви као да се нађосте прозвани Никад се не мисли на све,него само на неке. А у ЖРУ дворишту свега има,и рупа,и узвишења,узбрдица,низбрдица,само се треба сместити на одговарајуће место,без укалупљавања,са пожељном посебношћу Da . To je jasno jer ja nemam ime , prezime + fotografiju ... a napisala sam nekoliko hiljada postova ... Sto je mnogo , mnogo je ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Nikad i nigde ja nisam rekla da ti nisi normalan,ono sto ti propagiras po meni nije normalno, a ti sam znas sta je to(da ne sirimo temu sad) a to da li sam ja nomalna nek presude ljudi koji me licno poznaju Takodje, samo sto se ja ne smejem, vec mi takvih ljudi istinski zao. A sta propagiram, objasni vec jednom? Mene ti je zao? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 57 minutes ago, Suncokret54 рече ... почињемо да практикујемо јогу... Sta pocinjemo ... Instruktor da budem ! АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 10 minutes ago, Arsenija рече Da . To je jasno jer ja nemam ime , prezime + fotografiju ... a napisala sam nekoliko hiljada postova ... Sto je mnogo , mnogo je ... Хоћеш рећи дело твојр те краси и открива,име и фотографија,то може свако-поставити Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 8 minutes ago, Ronald рече Mene ti je zao? Zao mi je ljudi koji mi svasta kazu(kao sto ti rece da te ne tangira) pokusavajuci da me unize, znaci zao mi ih je(a ti si rekao da se smejes) jer kad neko nekom svasta(to je obicno nesto ruzno) kaze, to je znak slabosti i nemoci, a ja se takvim ljudima ne smejem niti rugam, vec mi ih je zao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 44 minutes ago, GeniusAtWork рече Оби-Ваново право име људски језик не може да изговори!!! ko ga izgovori odmah postaje..... ahhh Suncokret54, АлександраВ, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 posto niko ni da gukne svoje ime malo anegdota o mom imenu uglavnom me pitaju dal mi je pravo...kršteno...itd jeeeeesteeee onda ga brkaju sa ...Darko...Drago....Naško....u izvodu jednom napisali Drško kolko smo nepismeni i ne"slušni" obi-wan, Anika, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Мени је име Никола а Ниџока је надимак из раног детињства. Тако ме је звао млађи брат док није научио да говори. Што се тиче изгледа леп сам као Сократ. Ништа не губите тиме што се не показујем. АлександраВ, Драган_Петровић, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука