Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 12 minutes ago, Драган_Петровић рече Ма јок, није то за нас аскете. Ми бијели монаси имамо посебан типик. Тури нос ђе му није мјесто. Тако се брзо стиче харизма, а кажу да тим методом може да се убере и која кинта. Ваљда људи буду захвални када размишљаш умјесто њих. Можда да покренеш тему па видиш има ли заинтересоавних за област за коју си компетентан. рекла бих да си промашио и тему и место. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Tesko da ces para videti, ali hajde [emoji4] za pare, moras da turis sto vise ikona oko sebe, da salivas strave i da dajes posebne savete [emoji3] samo pazljivo jer ako onaj iz pribine glave otkrije sta radis opasno ce se naljutiti, jos ako si od njega jeftiniji tesko si ga tebi [emoji3] Ljudi doduse uvek cene kad mislis umesto njih, zacinis to poboznim frazama, ubacis koje verovanje, znacajan pogled, konspiraciju i svetske zavere i uspeh zagarantovan [emoji3] Цијеним да је данас финансијски исплативије да се држим канона и јереси, уз као што сам већ рекао, уску специјализацију за међу брачне односе. Има ту још једна тема које би се могло прихватити, али то је за оне што би вољели да се шепуре у свом Версају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Можда да покренеш тему па видиш има ли заинтересоавних за област за коју си компетентан. рекла бих да си промашио и тему и место. Ајде добро престајем. Хоћеш ли ми опростити ако окачим слику? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 5 hours ago, drvce рече Jesi primetio da si ti skoro svima njihove vlastite nikove zamenio nikovima? U pitanju su RYLAH, Avocado, GeniusAtWork Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Можда сам синоћ претјерао са шалама па рекох ред би био да се извинем свим учесницима теме. Одох на литургију да се сретнемо, да добијем ваш опроштај. Suncokret54, Снежана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 11 hours ago, Нифада рече Има и оних који се заклањају иза ника , али их негативан однос према некоме увеже и разголити у тој негативности , да ник више нема никакву функцију , јер се све види баш ... Ovo je jos jedan pokusaj ukalupljavanja ... Nema nista tajno sto nece biti javno ... Ali to ne znaci da sad svi treba da idemo na nudisticku plazu ... Ko to moze , njemu svaka cast ... P.s. Posto zemlja nece sama da se otvori ,molim da mi se iskopa jedna rupa u dvoristu ZRU , sama cu da se zakopam ... Suncokret54 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 A ja sam evo opet vratio sliku da bude moja prava. Da ne kazu posle kako stoji ime-prezime, a slika sa tamo neke razglednice. Sad vas gledam pravo u oci. Suncokret54, Јелена011, Arsenija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 3 minutes ago, obi-wan рече A ja sam evo opet vratio sliku da bude moja prava Suncokret54 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, Suncokret54 рече ... почињемо да практикујемо јогу... Nemam vise snage da cistitm bunar . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 @Sofija Pa sta sad... vidis da je ko za licnu kartu... Sofija_, Ronald, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, obi-wan рече @Sofija P sta sad... vidis da je ko za licnu kartu... Moram da priznam....lep si ko slika a verujem, ustvari, ubedjena sam da imas lepo srpsko ime Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 4 minutes ago, Sofija_ рече ubedjena sam da imas lepo srpsko ime Zovem se kao jedan znameniti velikas cara Dusana, ali nemam srpsko ime. Aj` sad... Suncokret54 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, Suncokret54 рече ... ко те слага, Петар, Павле, Јован, Марко, Оливер, Михаило, Рафаило... су српска имена... Od tih koje si nabrojao, aman nijedno nije izvorno srpsko ime, nego su sva do jednog preuzeta i usvojena. Srpska imena su Tiho-mir, Vladi-slav, Rado-mir, itd... Милан Ракић, Sofija_ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 3 minutes ago, obi-wan рече Zovem se kao jedan znameniti velikas cara Dusana, ali nemam srpsko ime. Aj` sad Pa dobro, ako nije tajna kazi ni moje nije poreklom srpsko, ali ga volim, takvo je kakvo je obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Оби-Ваново право име људски језик не може да изговори!!! drvce, Suncokret54, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука