Лапис Лазули Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 11 minutes ago, Млађони рече To sto zene u vecinu slucajeva dobijaju decu i alimentaciju, cak i kada muskarci zele podeljeno starateljstvo( i nema nekih opravdanih osnova da muskarac ne dobije podeljeno). Muskarci nemaju nikakvu kontrolu kako zene trose taj novac, ali su duzni da ga palte ili zaglave na robiji. Kada se razvode, izuzetno je lako da zena dobije decu (i alimentaciju) a izuzetno tesko muskarac da dobije iste(cak i ako nema nekih osnova tipa bio je nasilnik). I na kraju, samo ne fer tretiranje socijalnih sluzba, ako se muskarac i zena svadjaju dranjem ispred deteta oni izlazer sa pretpsotavkom da je muskarac nasilnik. Jer po nekoj logici ona ima pravo da se dere na njega on na nju nema. Dakle imamo slucaj, gde pored onih koji su zasluzili robiju. Preporucujem dokumentarac "devorce corp" Ali kontrola alimentacije i neplacanje alimentacije nisu ista stvar.Slazem se da trebaju da imaju uvid. Ma sve je to opsti haos, cim se razvedu pisi propalo ako nisu makar koliko zreli i sabrani ne znam koji bi ih zakon u red uterao.I musko i zensko.Deca svakako nadrljaju. Jedino sto je dokumentarac o US drustvu, a ja sam mislila da je u pitanju situacija u SR. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 minute ago, NemanjaVa рече U ovom slučaju većina je verovala komšiji, ta žena nije bila baš pod vinklu...... Ae ovo je što sam ispričao je bezazlena stvar u odnosu šta se sve događa, a za to retko saznamo. Skoro u Novom Sadu žena optužila muža da je seksualno zlostavljo dete, što se na kraju dokazalao netačnim. Prosto, psihopata nema samo medju nama muškarcima, već i medju ženama. Znam par žena koje su pravi diktatori u svojim kućama, i to ne treba mešati sa onim ženama koje su otresite, koje su naprosto dominantiji karakteri od muževa ili jednostavno nose domaćinstvo na svojim plećima jer je muž neradnik/alkos. Лапис Лазули, -Владимир- and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Sucaj iz mog sela , zena je bolesna , ozbiljno psihicki bolesna , ima maniju gonjenja i ko zna sta jos. Istriovala je razne stvari a glavna zrtva je njen muz . Svi su joj zabranili da im dolazi jer ne mogu da je trpe vise a niko nema pravo da je natera na lecenje . Elem , onda stalno ide u policiju i prijavljuje tog jadnog muza koji ne zna sta da radi vise sa njom. Jedno vece ga je cekala i napla sekirom , on naravno je udari u samoodbrani i ona odmah pozove policiju i prijavi ga . Policija napravi zapisnik i sve to ode sudiji za prekrsaje koji ovog jadnika osudi na 2 meseca zatvora . Ona ce na kraju nekog da ubije , ili tog svog muza ili nekog drugog a niko joj nista ne moze i mada ima dijagnozu niko je nemoze naterati na lecenje a covek trpi torturu godinama i na kraju je zaglavio zatvor . Oo je malo ekstreman slucaj ali koliko je takvih i slicnih prica . Uglavnom , zene ne posezu za fizikim nasiljem koje je inace lako dokazati vec se sluze dalkeo suptilnijim metodama , e sad ima onih labilnih koji na kraju odlepe toliko da ubiju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 hour ago, Млађони рече Jer nasilje na muskarcima ne postoji Постоји сваким даном све више. Да ли је то резултат закона карме, или злог плана владара овог света да растури породицу као ћелију друштва како би га лакше контролисао, или нешто што се дешава спонтано... нећу овде да коментаришем. Да је страшно, страшно је. У мом селу разводи младих брачних парова су постали права епидемија. Укључујући и мојуфамилију. Оно што је чудно је то да су у 90%, а можда и више случајева, криве жене. Главни разлог је прељуба. Мушкарци су им пружали све што су могли, радели као коњи, оне чувале децу(више преко свекрва, бака и дека, комшија који немају малу децу...), мало нешто раделе и досађивале се, и од досаде кренуле да "шврљају". Мужеви када су сазнали(обично последњи) ништа нису могли да ураде да то спрече. Да их ишамарају затвор и губитак деце, да бију швалера исто, да прете опет зло, да их лепо убеде тешко, да опросте немају покајање и преумљење друге стране... Али зато морају деца да буду код курве, пардон, мајке, и још да им плаћају алиментацију над чијим трошењем немају контролу. Док она сиса две дојке, и ужива статус угрожене врсте. Где је ту правда? Код развода старијих су, колико сам успео да приметим, више криви мушкарци. По старе дане полудели и кренули за младим девојкама. Све се изокренуло. Оно што је такође чудно код развода младих парова је да често жене нађу горег човека од мужа. Па се народ још више чуди. Мушкарци након тога раде за две куће, ако планирају нову везу и жену трошкови су плус 2+1, а оне јадне "угрожене" музу мужа, другог човека, а неретко и још неког плус, а нико не сме да их дирне без ризика од затвора и новчане казне, одузимања деце. Наравно, има дивних примера лепих и успешних бракова, али наведени случајеви су све чешћи, то је оно што забрињава а води цело друштво у пропаст. Иван ♪♫, АлександраВ, billy2014 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Njegova supruga je ubila njihove ćerke: On ima nešto da poruči! I to slama srca! O tragediji koja se prošlog meseca desila u Teksasu svet i dalje priča. Majka Kristi Šits (42) ubila je ćerke Tejlor (22) i Medison (17). Otac Džejson Šits na svoj način se bori sa ogromnim gubitkom, ali je imao snage da uputi jednu poruku koju svi roditelji moraju da pročitaju. Tejlor i Medison su sahranjene prošle subote u „Shelton Funeral Home“ u Dekejturu u Alabami. Ogromnu tugu su prekinule reči ovog oca koji je rekao da njegove ćerke nikad nisu izašle iz kuće, a da im on nije rekao da ih voli. – Kada imate decu, morate da im kažete svakog dana da ih volite i da grlite jer nikada ne znate da li će to biti vaš poslednji zajednički dan – rekao je Džejson Šits u govoru na sahrani svojih ćerki, a njegove reči je za „WAFF“ prenela njegova prijateljica Marša Hil. Ocu jedinu utehu pruža upravo ljubav koju je nesebično davao ćerkama, činjenica da su Tejlor i Medison znale koliko ih on voli i to što ih je poljupcima svakog dana podsećao na to. Tragedija se dogodila poslednje nedelje juna, na Džejsonov rođendan. Kristi Šits je sazvala porodični sastanak, Džejson Šits je pretpostavio da će to biti „običan razgovor o njihovoj odluci da okončaju svoj brak“. Međutim, sve se ubrzo pretvorilo u veliku svađu, a zatim i u veliku nesreću. Kristi, koja je imala dugo vremena bolovala od psihičkih bolesti, ćerke je ubila kako bi „kaznila supruga“. Nakon dolaska policije Kristi je odbijala da se preda, pa je policajac bio primoran da puca. Majka koja je šokirala svet zločinom preminula je na licu mesta. http://zena.blic.rs/Porodica/42642/Njegova-supruga-je-ubila-njihove-cerke-On-ima-nesto-da-poruci-I-to-slama-srca Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече joj ja se duboko izvinjavam ali sam se ziva ismejala na ovo. OK sad kapiram celu frku, posto je i moja spontana reakcija bila krajnje nelogicna, mogu tek da zamislim policuju, pa ubili bi ga od zezanja da ih je ne daj Boze zvao. pa ozbiljno, zamisli pozovem policiju i kazem "bije me zena", dodjite da me odbranite... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече Jedino sto je dokumentarac o US drustvu, a ja sam mislila da je u pitanju situacija u SR. Nazalost srpsko drustvo nema toliko jak taj pokret, jer smo manja i zaostalija zemlja. USA ( i evropsko) drustvo je pocelo da se osvescuje na probleme muskaraca, a ovde mene prijavljuju i prete mi banom jer sam krenuo da pricam o istima. Ono sto ce da se desi ovde kad dodju te teme na dnevni red jeste da ce da saznaju da muskarci ne prijavljuju svoja zlostavljanja da mnogi kao izlaz iz zlostavljanja vide samoubistvo ili to da se prebace iz uloge zrtve u ulogu nasilnika. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 hour ago, NemanjaVa рече U ovom slučaju većina je verovala komšiji, ta žena nije bila baš pod vinklu...... To je zato sto su ti ljudi znali te ljude koji su to radili. Medjutim u mnogim slucajevima imamo samo statistike, novine itd... da je on njoj uzvratio sta mislis, jel bi mu poverovala socijalna sluzba nesto? Ona bi rekla, to sam se ja branila... i on bi bio okarakterisan kao nasilnik. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 minute ago, Млађони рече pa ozbiljno, zamisli pozovem policiju i kazem "bije me zena", dodjite da me odbranite... Ima i fizickog zlostavljanja jer muskarci nece da se tuku, ali psihicko zlostavljanje je toliko prisutno, znam dosta muskarac koji su konstantno psihicki zlostavljani, neki su i medju mojim prijateljima. Pored zene ga i tasta zlostavlja i toga ima dosta. Ignjatije, Лидија Миленковић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 I meni je jedna drugarica namjestala batine jer nisam htio sa njom za maturu da setam, mogu biti opasne djevojke, hehehehehe Лидија Миленковић, Млађони and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Meni je otac znao da govori, i to krajnje ozbiljno: čuvaj se ovih današnjih ženskinja, dobro pazi! Млађони, АлександраВ, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Управо сада, Иван ♪♫ рече Meni je otac znao da govori, i to krajnje ozbiljno: čuvaj se ovih današnjih ženskinja, dobro pazi! U pravu je covek ,kod mene kazu "sto zena moze da uradi iz mesta to djavo ne moze ni iz zaleta" Млађони, kamila, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 12 minutes ago, Ronald рече Ima i fizickog zlostavljanja jer muskarci nece da se tuku, ali psihicko zlostavljanje je toliko prisutno, znam dosta muskarac koji su konstantno psihicki zlostavljani, neki su i medju mojim prijateljima. Pored zene ga i tasta zlostavlja i toga ima dosta. Psihicko zlostavljanje u vezi je jako tesko, zbog zakonskih i drustveih problema 1. Niko to nasilje ne dozivljava ozbiljno (kao sto vidimo iz reakcija na moje postove) 2. Nemas dokaze 3. "budi musko i trpi" 4. Ako resis da se razvodis rizikujes da ostanes bez dece 5. Glavni svedoci sudu (i vestaci) su ljudi iz socijalnih sluzbi koji u vecini slucajeva NE VERUJU muskarcima. 6. Dovoljno je da te zena optuzi da si fizicki zlostavljao (bez ijednog dokaza, npr izvestaj lekara) moze da joj prodje u socijalnim koji ce da svedoce u njenu korist. Ronald and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 5, 2016 Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 1 minute ago, Млађони рече Psihicko zlostavljanje u vezi je jako tesko, zbog zakonskih i drustveih problema 1. Niko to nasilje ne dozivljava ozbiljno (kao sto vidimo iz reakcija na moje postove) 2. Nemas dokaze 3. "budi musko i trpi" 4. Ako resis da se razvodis rizikujes da ostanes bez dece 5. Glavni svedoci sudu (i vestaci) su ljudi iz socijalnih sluzbi koji u vecini slucajeva NE VERUJU muskarcima. 6. Dovoljno je da te zena optuzi da si fizicki zlostavljao (bez ijednog dokaza, npr izvestaj lekara) moze da joj prodje u socijalnim koji ce da svedoce u njenu korist. Naravno mada su i zene koje su fizicki zlostavljane na ovim prostorima dosta slabo zasticene. Cini mi se da je u Srbiji svaka treca zena prezivljela neki vid zlostavljanja, naravno da je tesko utvrditi uzroke i ko je tu kriv, ali sigurno nisu samo muskarci. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2016 Управо сада, Ronald рече Naravno mada su i zene koje su fizicki zlostavljane na ovim prostorima dosta slabo zasticene. Cini mi se da je u Srbiji svaka treca zena prezivljela neki vid zlostavljanja, naravno da je tesko utvrditi uzroke i ko je tu kriv, ali sigurno nisu samo muskarci. Tacno je da su zene na ovim prostorima slabije zasticene nego na primer na zaapadu, ali je opsta glupost da "svaka treca zena prezivela neki vid nasilja" to je prost otoliko ocigledna laz da mi nije jasno ko moze da poveruje. Pri tom u statistike zena koje su "zrtve nasilja" ubrajaju i sledece - Zene na koje se muskarac drao (dranje socijalne sluzbe kategorisu kao nasilje) - Zene koje su prve inicirale nasilje pa je muskarac vratio. (dakle iako je ona nasilonik, njega kategorisu jer je bio "jaci) I na kraju, muskarci koji su zrtve nasilja nisu nikako zasticeni. KOliko god da su slabo zasticene zene koje su zrtve nasilja (jesu, nije da nisu) muskarci nisu UOPSTE. Ni drustveno, ni zakonski, nikako... Jedino ako bas ima dokaza, evo skoro je jedan jadnik dobio da je "zlostavljan"i dobio decu posto mu je zena rascopala glavu peglom.... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука