Jump to content

У Србији највећи негативни природни прираштај у последњих 70 година

Оцени ову тему

Препоручена порука

28 minutes ago, Млађони рече

Kritika zenskog ponasanja nije mrznja. Osim ako mislis da zensko ponasanje ne treba kritikovati? 
Budi postena. 

Ti ima da ostanes sam do veka ...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

2 minutes ago, Ronald рече

Ali  tvoje statistika ne govore ništa. Jer statistika izvuče prosjek uzimajući nekoliko parametara i potpuno zanemarujući još mnogo promenljivih. To je pseudonauka.

U svakom slucaju kredibilnija stvar od "znam coveka" 

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, zuti car рече

Ti ima da ostanes sam do veka ...

Hvala bogu, sta 'fali? 
Znas onu pesmu "usamljen, ozenjen -  neostvarenih snova" 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Млађони рече

- Vecina ljudi gubi u kladionici tako kazu statistike
- MOGU DA TI NADJEM TRI COVEKA KOJI SU DOBILI NA KLADIONICI DA POBIJEM TVOJU HIPOTEZU.

Moja hipoteza makar objasnjava nesto. Ti ne objasnavas nista, samo pravdas politicki korektno. Da slucajno nekog ne uvredis svojim objasnjenjima. 

Ne tvoja hopteza je samo djelimično potvrđena i ne možes porediti igre na sreću sa odnosom bračnih parova kada je u pitanju raspodjela poslova i količina opterecenja jednog partnera. Jer za razliku od kockanja, ovaj odnos izmedju bračnih parova zavisi i od vremena i uključuje mnogo više promjenljivih. Statistikom je mnogo teže objašnjavati društvene fenomene,  tako i ti pokušavas porediti kockanje sa ovim odnosom što je besmisleno.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Danijela рече

Na nekoliko vodecih pozicija su bile zene. Sve su se udale tokom mog rada tamo, izrodile po 3 neke i 4 dece, uzimale bolovanja sto trudnicka, sto porodiljska, sto kad su deca bila bolesna i niko nije pravio frku sto su one jelte tu neke direktorke, supruge i majke.

Sve to košta li košta... :)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Ne tvoja hopteza je samo djelimično potvrđena i ne možes porediti igre na sreću sa odnosom bračnih parova kada je u pitanju raspodjela poslova i količina opterecenja jednog partnera. Jer za razliku od kockanja, ovaj odnos izmedju bračnih parova zavisi i od vremena i uključuje mnogo više promjenljivih. Statistikom je mnogo teže objašnjavati društvene fenomene,  tako i ti pokušavas porediti kockanje sa ovim odnosom što je besmisleno.

Ocigledno ne razumes. Ove statistike koje sam izneo su nesto sto se desava. Ja nisam izneo objasnjenje zasto se to desava jer levicari po akademijane dozvoljavaju da se to proucava. Zato mi ostaju pseudonaucna nagadjanja.

Zasto toliki broj zena nije "srecno" u braku pored muzeva koji su spremni da urade sve za njih. 
Zasto zene toliko ne vole muskarce koji su stay at home dads i zasto ne vole kada muskarac zaradjuje manje od njih. 
One to ne kazu da ne vole, ali takve muskarce ostavljaju. To je cinjenica. 

A levicari sa akademije sve to objasnjavaju sa "patriarhat skodi muskarcima" ... 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Trazio i na takvim. Nema nista od toga. A koje je to mesto ako mogu da znam? A ja ne generalizujem nikog, ja svakoj osobi prilazim bez generalizacije. Ovo sto pricasm su statistike na osnovu kojim sam odredio kako cu ja da zivim. 

Sto mi se izvinavas imas pravo na to da mislis da preterujem. 

Recimo foto klub :) Moja drugarica se uclanila u neko izletnicko planinarsko drustvo i tamo nasla sebi muza. Druga je upoznala na casovima salse. Drug upoznao zenu na casovima crtanja. Na nekim duhovnim predavanjima....

Moja rodjena sestra je tako bila ko ti. Sve je bilo podredjeno statistici, paragrafu, zakonu (to joj struka) i dala sebi neki bezvezni rok do kada ako se ne uda ne znam ni ja sta ce onda da radi. I ja joj kazem da je zaboravila najvazniju stvar. Konstantu u nasem celokupnom zivotu. Boga.
Razmisli i ona i kaze da za sve se u zivotu Njemu molila pa i za te njene statistike, paragrafe i zakone al za muza nije nikad. I krene da se moli za muza. Posle 6 meseci se sudarila s njim u redu za ispovest, izasli na kafu i posle 2 meseca su bili vencani. Evo ih jos uvek u braku u malo iznajmljenom stanu sa dvoje malecke dece i trece na putu. Ne kukaju, ne zale se, vidim da su oboje nasmejani i da sijaju. 

Nemojte zaboravljati da se molimo, ako smo hriscani i ako zaista verujemo u Boga jer nekad nam se stvari desavaju u pravo vreme a ne onda kad mi mislimo da treba. Evo licno svedocim za tu tvrdnju za mnogo stvari :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Млађони рече

U svakom slucaju kredibilnija stvar od "znam coveka" 

Nije to znam covjeka hehe, nego hoću da ti pokažem da je nemoguće isključiti indukciju i zbog toga tvoji primeri nemaju nikakvu eksplanatorna snagu. Žene i muškarci su zivljeli u totalno drugačijim uslovima nekad nego sad zbog toga je problem, dok je kockanje, kockanje ili gubiš ili dobijaš. Zatim ti i brak posmatraš pravolinijski, što je opet greška.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Sve to košta li košta... :)

Pa ili pare ili deca za nesto moras da se odlucis :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Danijela рече

Recimo foto klub :) Moja drugarica se uclanila u neko izletnicko planinarsko drustvo i tamo nasla sebi muza. Druga je upoznala na casovima salse. Drug upoznao zenu na casovima crtanja. Na nekim duhovnim predavanjima....

Ne bavim se ja tim stvarima. Ta klubska druzenja i to me ne zanima. A ne ide mi se na takva mesta da bih jurio zenske, da izvines - jadno mi je. Ali lep savet. 

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Млађони рече

da sam sa devojakama strogo drugar. 

Какве су те девојке са којима си другар? Како оне коментаришу твоје ставове о браку и какви су њихови ставови о браку? Да ли имаш неку удату другарицу?

Подели на овим сајтовима

Ne razumes. Niko se tamo nije uclanio da bi nasao muza/zenu vec zato sto mu se tamo svidja da bude i da radi to.

A ti brate nadji neku statisticarku pa zajedno pravite tabele :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Какве су те девојке са којима си другар? Како оне коментаришу твоје ставове о браку и какви су њихови ставови о браку? Да ли имаш неку удату другарицу?

Imam gomilu. Ne pricamo o tome. Imam par, jedina je jedna moja sestra u da kazem srecnom braku.  Sve ostale veze koje vidim su sadomazohistickog karaktera. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...