Зосима Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 Опет либерална-феменистичка-глобалистичка-атеистичка-геј алијанса форума,жели оцрнити Русију и Путина... Позивам све искрене форумске русофиле,да се удружимо противу блаћења драге нам мајке Русије! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 29 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Ако је циљ да се ови секташи протестанти сабију у ћошак ја сам За, и то што драстичније, ригорозно. Ако је неко искривио хришћанство то су протестанти. Направили су од вере спрдачину. Нарочито имајући у виду да су склони прозелитизму. Исто би гледе протестаната увео и у Србију. Другим речима, не можемо да убедимо људе да остану у православној цркви и не иду код протестаната или заинтересоване неопредељене да изаберу нас а не њих, па ћемо зато да се уталимо с државом која ће да силом да нас заштити од протестаната? Веома хришћански звучи... Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 8 minutes ago, Paradoksologija рече Naravno da ne mislim da je to dobro, ali mi nije bilo jasno šta Darealis hoće reći - da li misli da većinski pravoslavne države treba tome istom da teže, samo sa druge strane? Ne mislim, samo bih voleo da se i o tome priča malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 4 minutes ago, Juan рече Другим речима, не можемо да убедимо људе да остану у православној цркви и не иду код протестаната или заинтересоване неопредељене да изаберу нас а не њих, па ћемо зато да се уталимо с државом која ће да силом да нас заштити од протестаната? Веома хришћански звучи... Наравно да је хришћански бранити се од зла. Кога брига, битно је протестантске секташе и штеточине сабити у ћошак. Јер, протестанстко "ин гад ви траст" се ни по чему не разликује од екстремног "алаху агбар". Потпуно идентично. Терор. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 2 minutes ago, Juan рече Другим речима, не можемо да убедимо људе да остану у православној цркви и не иду код протестаната или заинтересоване неопредељене да изаберу нас а не њих, па ћемо зато да се уталимо с државом која ће да силом да нас заштити од протестаната? Веома хришћански звучи... Tacno, vjernici im odlaze u druge religije i sad država treba da ih vrati, ako je ovo istina, moglo je da potekne samo od vrha RPC, pošto je njima draga Putinova diktatura, pa da je prošire i na religiju. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 8 minutes ago, Ronald рече Dobro je, prepadoh se kad procitah od tebe da se teži tom idealu, pa nisam mogao da vjerujem. Putin hoće sve živo da kontroliše, to je odlika svih diktatora. Веома будем забринута за Путина...мислиш да ће бити бачен у логор или бити протеран из Русије? Можда на дан када Русија уђе у НАТО, будем нервозна због Путина Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 4 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Наравно да је хришћански бранити се од зла. Кога брига, битно је протестантске секташе и штеточине сабити у ћошак. Јер, протестанстко "ин гад ви траст" се ни по чему не разликује од екстремног "алаху агбар". Потпуно идентично. Терор. Радије ћу веровати да ми је неко сипао нешто у пиво него да ово читам... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 3 minutes ago, Тања1 рече Веома будем забринута за Путина...мислиш да ће бити бачен у логор или бити протеран из Русије? Можда на дан када Русија уђе у НАТО, будем нервозна због Путина Neće biti bačen, pa diktator će i umrijeti uz kmezenje čitavog Ruskog "naroda", koji se vijekovima divi i podržava diktatore. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 8 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Наравно да је хришћански бранити се од зла. Кога брига, битно је протестантске секташе и штеточине сабити у ћошак. Јер, протестанстко "ин гад ви траст" се ни по чему не разликује од екстремног "алаху агбар". Потпуно идентично. Терор. Djole ti podržavas stvaranje pravoslavne dzamahirije, ukidanje svih religija i proglašenje pravoslavlja državnom? Ovi zakoni idu ka tome, ako je vijest istinita. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 8 minutes ago, Juan рече Радије ћу веровати да ми је неко сипао нешто у пиво него да ово читам... Па види, САД, као предстваник западне цивилизације, чије је "ин гад ви траст" ништа друго него једна протестантска свињарија, је учинила нешто неопростиво, нешто што се ничим не може оправдати и ничим искупити, а то је да је најгромозорније оружје које је цивилизација икад поседовала употребила против цивилног становништва. И ни дан данас нема намеру да се за то извини. То је луциферска гордост. И око тога ја не дискутујем ни са ким. То је за мене просто тако и ту нема разговора. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Djole ti podržavas stvaranje pravoslavne dzamahirije, ukidanje svih religija i proglašenje pravoslavlja državnom? Ovi zakoni idu ka tome, ako je vijest istinita. Ево га овај са "православна џамахирија" фазонима. Врати се на мој први коментар па прочитај шта сам написао. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 7 minutes ago, Ђоле Пролеће рече Па види, САД, као предстваник западне цивилизације, чије је "ин гад ви траст" ништа друго него једна протестантска свињарија, је учинила нешто неопростиво, нешто што се ничим не може оправдати и ничим искупити, а то је да је најгромозорније оружје које је цивилизација икад поседовала употребила против цивилног становништва. И ни дан данас нема намеру да се за то извини. То је луциферска гордост. И око тога ја не дискутујем ни са ким. То је за мене просто тако и ту нема разговора. Чекај да видим да ли сам разумео. Неки лудаци и психопате, међу којима је било и протестаната, су побили стотине хиљада атомском бомбом, не осећају кривицу и не кају се. Због тога треба све протестанте на свету драстично и ригорозно сабити у ћошак? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 11 minutes ago, Juan рече Чекај да видим да ли сам разумео. Неки лудаци и психопате, међу којима је било и протестаната, су побили стотине хиљада атомском бомбом, не осећају кривицу и не кају се. Због тога треба све протестанте на свету драстично и ригоризно сабити у ћошак? Ни ти ни читаш. Треба сабити у ћошак ширење и проповедање те секте таман толико колико и ширење екстремног ислама. Јер из тог њиховог поимања Бога проистиче осећај посебности и њиховог права да силом и терором "просветљују" остатак човечанства. Јер они су изабрани. Они су Његови предстваници на Земљи, спроводиоци Његовог плана. Мош мислити. Е зато сам недавно писао о трпању метафизике у политику. САД и њихове протестантске струје, као и сцијентизам, савршено се уклапају у Поперов историцизам, али савршено, таман колико и сви други слични науми светских мозгова. У праву је онај Пензионер на теми о Бритишима кад се зезао са "оне ринг то руле тхем алл". zuti car је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 26 minutes ago, Ronald рече Neće biti bačen, pa diktator će i umrijeti uz kmezenje čitavog Ruskog "naroda", koji se vijekovima divi i podržava diktatore. Русија је мултикултурална. Живе људи из других места на Земљи који су руски држављани и исто тако су Руси, као ти и ја Србин или Данкиња. То морамо поштовати и показати толеранцију. Ја говорим о томе само какав је закон! Али сви замишљају (фантазирају) да имају правду које покушавају да се држе сами. Смешно ми је. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 minute ago, Ђоле Пролеће рече Ни ти ни читаш. Треба сабити у ћошак ширење и проповедање те секте таман толико колико и ширење екстремног ислама. Јер из тао њиховог поимања Бога проистиче осећај посебности и њиховог права да силом и терором "просветљују" остатак човечанства. Је они су изабрани. Они су Његови предстваници на Земљи, спроводиоци Његовог плана. Мош мислити. Е зато сам недавно писао о трпању метафизике у политику. САД и њихове протестантске струје, као и сцијентизам, савршено се уклапају у Поперов историцизам, али савршено, таман колико и сви други слични науми светских мозгова. У праву је онај Пензионер на теми о Бритишима "оне ринг то руле тхем алл". Nema to nikakve veze sa protestantizmom. Protestantizam je tamo zasluzan za neke druge opasne i anticivilizacijke pojave, narocito na deep south, ali ovo o cemu ti pricas je tipicna bolest Nju Dila. Socijalisti i ostali zaljubljenici evropskog nacionalizma i centralistickog modela drzave su poceli taj program unifikacije svih federalnih drzava a to se manifestuje u danasnjoj ogromnoj spijunskog masineriji koja gradi platformu za takvu poperovsku anti utopiju. Svakako nista to ne moze biti opravdanje za ovo zasta se ti tu zalazes jer je gle cuda to pravljenje nove platforme za politicko sekstastvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука