Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

7 minutes ago, RYLAH рече

Цитирај јавно, наравно, нема потребе да нешто причамо на пвт око ове теме. АКо си сигуран у аргументе које заступаш, брига те шта ће ко да ти каже.

Necu da citiram javno zbog ovakvih bezobrazluka: 

7 minutes ago, Juan рече

У хеботе, комшија изнад нас Пољак! Сад не смем да спавам. brrr

Ako ja kaze, x demografija cini neproporcionalni veci broj zlocina a Juan pokusava da podvaljuje kako pricam "svi poljaci su kriminalna djubrad" to je podvala.
Ako ukip kaze - zelimo kontrolu migracije da bi sprecili kriminalce da nam dolaze u zemlju zbog ekonomskih prilika. A Juan i ekpa to nazivaju ksenofobijom. To je takodje podvala i sofizam.

Zato necu da citiram javno, njihov sofizam, njihova stvar. Nece da uvaze, nece da procitaju, tebi sam poslao privatnu poruku sa statovima. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Juan рече

Spavaj ti mirno, vise on ima razloga od tebe da se plasi. ;)

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Odahviing рече

Nešto si ti tu pogrešio. Zar nisu svi koji su glasali za izlazak rasisti?

Ah da ima i debila i idiota koji nisu rasisti samo su retardirani, jadni.

Nisu rasisti. Oni su ksenofobi! Oni ne zive u britaniji i ne osecaju kakve probleme imaju sa imigrantima! 
Tu su avocado i juan da im kazu da oni boluju od ksenofobije iraconalnog straha prema migrantima! 

OD jednom, posle vise decenija.. ksenofobija je krenula da se siri medju britancima kao kuga! 

NJihovi problemi ne postoje, a svako ko kaze da postoje ili je ksenofob ili je rasista.. nismo sigurni sta ali smo sigurni da je iracionalan. 

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Avocado рече

Ok... i što se onda buniš i džilitaš kad ti neko kaže da si ksenofob i da racionalizuješ strah britanskih ksenofoba od samog sebe? Taj deo ne razumem... mogu da razumem da vi ksenofobi mislite da ste pametniji od nas koji to nismo ali što se buniš kad nazovem stvari pravim imenom?

Ne racionalizujem. Taj strah je opravdana generalizacija. 
Isto ko sto ti neces da kupis na ulici telefon koji ti nudi neki recimo ciganin. 
Ne jer si rasista, vec jer postoji velika verovatnoca da je telefon ukraden. 
Ili sto ne kupujes stvari kada te zovu raznorazne agencije i nude neke ultra proizvode.

Ne jer si iracionalan vec jer racionalno pretpostavljas da su ti proizvodi cisto smece. 

no... its okay when you do it! :)

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Juan рече

Јел навијач? Ако је навијач мењај гајбу.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђоле Пролеће рече

Јел навијач? Ако је навијач мењај гајбу.

Mene bi više plašio navijač Milvola, iskreno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Paradoksologija рече

Mene bi više plašio navijač Milvola, iskreno.

Ко, они Пакистанци? Пффф :)

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Млађони рече

Ne racionalizujem. Taj strah je opravdana generalizacija. 
Isto ko sto ti neces da kupis na ulici telefon koji ti nudi neki recimo ciganin. 
Ne jer si rasista, vec jer postoji velika verovatnoca da je telefon ukraden. 
Ili sto ne kupujes stvari kada te zovu raznorazne agencije i nude neke ultra proizvode.

Ne jer si iracionalan vec jer racionalno pretpostavljas da su ti proizvodi cisto smece. 
no... its okay when you do it! :)

Etnička pripadnost čoveka koji mi na ulici prodaje telefon nema nikakvog uticaja na mene...

Nego, nisi odgovorio:

A jel treba da imam strah i od Engleza koji dolaze u moju zemlju ili su oni neka viša rasa?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

?

Јоке, бре, јоке, оно као расизам, ми бели мушкарци они пакистанци...а има међу Милволовим навијачима свега, то ти је класно удружење, да не кажем радничка интернационала :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђоле Пролеће рече

Јоке, бре, јоке, оно као расизам, ми бели мушкарци они пакистанци...а има међу Милволовим навијачима свега, то ти је класно удружење, да не кажем радничка интернационала :)

Ali su ipak najsličniji našim Radovcima od svih grupacija Engleza koje znam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Avocado рече

Nego, nisi odgovorio:

A jel treba da imam strah i od Engleza koji dolaze u moju zemlju ili su oni neka viša rasa?

Englezi nisu rasa tupsone. Englez je etnicko-kutlutrna pripadnost.
pravino pitanje bi bilo "trebam li ja da imam strah od kulture prosecnog engleza ili su oni naprednija kultura"
odgovor je - ne ne trebas britanci su naprednija kultura od srba.
Osim ako ne verujes da prosecan britanac ima losije kulturne vrednosti (ljudska prava individualne slobode itd) od prosecnog srbina. U tom slucaju si mnogo gluplji nego sto sam mislio. 

Ja sam los sa strawmanom al ti razbijas! :)

U buduce me obidji sa ovim idiotskim sofizmima, vise puta sam objasnio da nema nikakve veze sa rasom, i genetikom vec kulturom slobodne nekontrolisane migracije. Ako si ti debil pa mislis da je lose kontrolisati ko ti ulazi u zemlju i sta nosi sa sobom - nisu svi. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...