Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

12 minutes ago, Тања1 рече

A све ово информације или начин размишљања је за мене у времену далеко уназад...Много воде је протекло од тада, сада скоро нема никакве социјале која није детаљно испитана и заиста потребна заштита. Каже радио није лоше како ће тек...

Узео сам чисто за пример Србе и Немачку, неко их је поменуо раније на теми у том контексту, па сам се сетио.  Знам да до социјале не може да дође ко и како хоће, него ето узео сам то хипотетички као пример...

:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Pa homoseksualnost je donedavno svuda u Evropi i bila kažnjiva.

I Evropljani su promenili mišljenje o tome.

I tvoja poenta? Da ce muslimani da nauce da ne bacaju homoseksualce sa zgrade samo da ih vi feministi edukujete o kritickoj teoriji, patriarhatu i odvedete ih na par casova feminism dance therapy? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, GeniusAtWork рече

Нико не тврди да је ислам религија мира. Ко што написах Млађонију: чим неко докаже да су сви или највећи део муслиманских имиграната паразити, нерадници, криминалци и самоубице у покушају, онда може да се прича о проблему муслиманске имиграције у Европи и како га решити. До тада можете да убацујете колико 'оћете клипове где се виде њихови гетои и како се групе њих бију са полицијом и да мислите да сте уболи поенту, а да се ми остали кријемо иза политичке коректности.

Zasto ti je vecina merilo? Vidis da je dovoljan jedan Alahov ratnik da ubije 50 homoseksualaca i rani ih jos toliko. A ako se to ponovi samo 20 puta recimo, citava organizacija policije ce se promeniti i docice to ukidanja sloboda zarad "sigurnosti od terorizma". Naravno nikome ko ima vlast nece pasti na pamet da prestane da uvozi ljude iz treceg sveta.

Ako samo jedan migrant u hiljadu  ucini ovo sto je ucinio momak u Orlandu , to je game over za nas. A statistke vec pokazuju da ogroman procenat mladih muslimana u Evropi npr odobrava samoubilacke napade za Alaha. I istrazivanja pokazuju da su deca imigranata radikalnija od svojih roditelja. Upravo je takav bio i gospodin Omar.

473547-omar-mateen-1-orlando-shooter-reu

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Juan рече

Неће, само ће им сад требати туце папира. 

Vecina akademske "saradnje" u eu je tesko bacanje para. Koji ce im to djavo. 

Kada sam video rad na temu kako je gravitacija socijalni konstrukt ja sam se na dupe prvernuo. 

Подели на овим сајтовима

Ја сам одрастао са муслиманима. Причао сам, да се не понављам. Али волео бих да ме у великом шабачком парку салете неки муслимани док се уз пиво зезам са ортацима после фудбала и да почну да ми дробе. Нема ортопеда који би га саставио.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

I tvoja poenta? Da ce muslimani da nauce da ne bacaju homoseksualce sa zgrade samo da ih vi feministi edukujete o kritickoj teoriji, patriarhatu i odvedete ih na par casova feminism dance therapy? 

Kako su ljudi u Evropi prestali da zatvorom i kastracijom kažnjavaju homoseksualce? E, tako nekako.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђоле Пролеће рече

Ја сам одрастао са муслиманима. Причао сам, да се не понављам. Али волео бих да ме у великом шабачком парку салете неки муслимани док се уз пиво зезам са ортацима после фудбала и да почну да ми дробе. Нема ортопеда који би га саставио.

Hihi

Mene nema ko nije saletao svuda. Najjeziviji su mi ipak bili srpski desničari, u raznim izdanjima, svuda po javnom prostoru. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Kako su ljudi u Evropi prestali da zatvorom i kastracijom kažnjavaju homoseksualce? E, tako nekako.

Znaci da prekrstimo sve muslimane u hriscane i ucimo ih hriscanskoj teologiji, jus naturalizmu?

Pa ok dobar ti je predlog. :)

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Млађони рече

Pa nego sta. Samo edukacija i prosvetiteljstvo. Evo Norvezani su vec poceli da drze kurseve migrantima na kojima ih uce da silovanje nije OK.

https://www.yahoo.com/news/no-means-no-norway-sends-migrants-anti-rape-212933003.html?ref=gs

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Hihi

Mene nema ko nije saletao svuda. Najjeziviji su mi ipak bili srpski desničari, u raznim izdanjima, svuda po javnom prostoru. 

E vala, voleo bih da se ovde nasele muslimani posto neki od vas ima da promene misljenje samo kada muslimani krenu da siluju redom, da biju ljude, da pucaju po politickim protivnicima. 

Подели на овим сајтовима

Ма да, вишеглава неман, свуда је има, невероватна појава, искачу иза жардињера и контејнера и по васцели дан мисле о томе како да салете неку нејач ноћом.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Najjeziviji su mi ipak bili srpski desničari, u raznim izdanjima, svuda po javnom prostoru.

Nisi ti videla ove, ja jesam. Bio sam za Novu godinu u Nemačkoj.

Ta lica, te oči...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Znaci da prekrstimo sve muslimane u hriscane i ucimo ih hriscanskoj teologiji, jus naturalizmu?

Pa ok dobar ti je predlog. :)

Ne, nisu se 'naši' reformisali zbog hrišćanstva - štaviše, baš su iz hrišćanskih pobuda ganjali homoseksualce.

Nego su prošli kroz prosvetiteljstvo, doneli neke nove zakone, razdvojili dodatno veru od države, razmislili o ponečemu.

Vidim taj proces u skraćenoj formi kod mnogih koji su do pre par godina hteli da pobiju sve koji učestvuju na Gej Prajdu (niko od dotičnih nasilnika nije bio musliman, prim. aut.) - a sada su se pomirili sa tim da građani imaju pravo da prošetaju ulicama.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Nisi ti videla ove, ja jesam. Bio sam za Novu godinu u Nemačkoj.

Ta lica, te oči...

Ma to je jel si ti beli muskarac rasista. To su sve fini ljudi. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...