Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

12 minutes ago, Paradoksologija рече

belih hrišćana - naravno, opet muškog pola

Ти, и уопште феминисткиње, ако желите да вас ико присебан схвати озбиљно, морате да престанете да извор сваког проблема видите у „white male“ и да користите такве конструкције.

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, pedja257 рече

Svi su fazonu - ma to su pojedicni, islam je religija mira koja voli homoseksualce i postuje prava zena i zalaze se za odvajanje drzave i religije i uci toleranciji.. Oni su tu da unaprede Evropu da rade i doprinose.

Нико не тврди да је ислам религија мира. Ко што написах Млађонију: чим неко докаже да су сви или највећи део муслиманских имиграната паразити, нерадници, криминалци и самоубице у покушају, онда може да се прича о проблему муслиманске имиграције у Европи и како га решити. До тада можете да убацујете колико 'оћете клипове где се виде њихови гетои и како се групе њих бију са полицијом и да мислите да сте уболи поенту, а да се ми остали кријемо иза политичке коректности.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, pedja257 рече

I kako mislis da ce ta sloboda govora opstati sa sto miliona muslimana u Evropi?

Eto oni u Charli Ebdou su razgragano koristili to svoje pravo sve dok nisu dosli Alahovi ratnici i usli bez kucanja.

Da sloboda govora sa ljudima koji komforno zmure na likove koji uzmu kalasnjikove i pucaju na novinare. 

Ja ne znam jel ljudi vide dokle su dovele nekontrolisane nedovoljno stroge islamske migracije i retorika "oni samo 'oce da rade, fini su to ljudi"
A ovamo 50 % njih misli da homoskesualnost treba da bude kaznjiva. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Belo je boja koze. Islam je politicka ideologija. 

I oni sa belom bojom kože i oni sa islamom kao političkom ideologijom itekako umeju da siluju i raznesu - a to u gotovo 100% slučajeva korelira sa posedovanjem penisa, a samo u nešto manjem broju slučajeva sa jakom ideologijom muževnosti (ja ću njima svima da pokažem kako sam jači i moćniji).

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Ти, и уопште феминисткиње, ако желите да вас ико присебан схвати озбиљно, морате да престанете да извор сваког проблема видите у „white male“ и да престанете да користите такве конструкције.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork рече

Нико не тврди да је ислам религија мира. Ко што написах Млађонију: чим неко докаже да су сви или највећи део муслиманских имиграната паразити, нерадници, криминалци и самоубице у покушају, онда може да се прича о проблему муслиманске имиграције у Европи и како га решити. До тада можете да убацујете колико 'оћете клипове где се виде њихови гетои и како се групе њих бију са полицијом и да мислите да сте уболи поеснту, а да се ми остали кријемо иза политичке коректности.

Malo pre sam ti bacio tekst gde po istrazivanju 50 % muslimana misli da homoseksualnost treba biti kaznjiva. 

Jel ti to dosta?  
I to sa levicarskog gardijana. 

i sad vi faradza nazivate rasistom jer ne zeli jos par miliona takvih kao "ratne izbeglice' Ustvari niko ne zna ni ko su ni sta su ni odakle su ni sta misle. 

Подели на овим сајтовима

Енивеј...

Зезам ја неке Британце на онлајн игрици: На следећој Евровизији нећете добити ни глас, сад вас сви мрзе. :))

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Плутон рече

Ти, и уопште феминисткиње, ако желите да вас ико присебан схвати озбиљно, морате да престанете да извор сваког проблема видите у „white male“ и да престанете да користите такве конструкције.

'Izvor' svakog problema? Ne rekoh to. Samo rekoh da su *muškarci* (i to listom oni odgojeni u duhu 'muško mora da pokaže da je gazda', bilo koje boje kože i vere) počinioci ogromne većine nasilnih zločina.

I to su realne činjenice.

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Zebnje su jedno a realne činjenice drugo.

Osim kada se radi o svim ljudima na svetu koji su muslimani.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Paradoksologija рече

I oni sa belom bojom kože i oni sa islamom kao političkom ideologijom itekako umeju da siluju i raznesu - a to u gotovo 100% slučajeva korelira sa posedovanjem penisa, a samo u nešto manjem broju slučajeva sa jakom ideologijom muževnosti (ja ću njima svima da pokažem kako sam jači i moćniji).

Samo sto tamo gde su oni sa belom bojom koze vecina, tamo je silovanje najstrozije kaznjen zlocin, silovanje svedeno na to da je najmanje prisutan zlocin, da pederi mogu da setaju slobodno i prave parade, da zene mogu da glasaju.

A tamo gde su oni sa islamom kao sa politickom ideologijom vecina, pedere bacaju sa zgrada, zene tuku i kaznjavaju kada su silovane i ne daju im da izadju iz kuce bez pratioca. 

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Млађони рече

Muslimani nisu rasa. 

Dovoljno si pametan da shvatis sta sam hteo reci tako da ne vataj se za te termine cija je sustina uvek ista - tribalizam o kom govori Karl Poper.

15 minutes ago, Млађони рече

Koliko zemalja u kojima dominiraju jevrejska i hriscanska kultura znas da baca pedere sa zgrada? Nijednu.
Koliko hriscanski jevrejskih zemalja znas da je zakonom kaznjivo biti homoseksualac? Nijednu.
Koliko  hriscana ili jevreja znas da misle da homoseksualnost treba biti zakonski zabranjena? Jako malo. 

E sad. 

Koliko islamista hoce da homoseksualnost bude zakonom kaznjiva (u evropi, dakle muslimana koji danas zive u evropi)? SKoro svi. 
Znas li koliko ima napada na jevreje po evropi? 
Znas li koliko % muslimana ne osudjuje te napade?
Znas li koliko ima nasilja i silovanja od strane muslimana u evropi? 

Uzmi istrazi, pa ces postati rasista kao ja. :)

Sve to stoji, ali ako mislis da srpski svetosavci i fundamentalisti ne bi isto to radili da nije ''zlog neoliberalizma'', grdno se varas. I ako hoces da dobijes odgovore na ova pitanja, pogledaj dva svetska rata koja su unistila covecanstvo na svaki moguci nacin. Mislis da ideje tog rata nisu dosle od fundamentalistickih hriscana koji su podrzavali Hitlera i Musolinija?!

Sa druge strane, nemoj mi pricati i Jevrejima koji cine razna zla po Palestincima bili oni ortodoksni ili ovi ''liberalni''.

To sto su muslimani sada opasni je zato sto zbog vekovnog ropstva pod raznim idiotima nisu uspeli da dodju do nekih prosvetiteljskih ideja i sto jos civilizacijski zaostaju, ali se sada nalaze na prelaznom periodu jer je dobrim delom njima dojadio islam i veruju u njega ko sto prosecan Srbin veruje u Boga kada ispece prase. Ali ajd, slazem se da postoji opasnost od islamista ali resenje za to nije ukidanje slobode kretanje nego slanje armije da pociste teren na Bliskom istoku i efikasnije bezbednosne mere a ne one kilave ko u Francuskoj.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Млађони рече

Malo pre sam ti bacio tekst gde po istrazivanju 50 % muslimana misli da homoseksualnost treba biti kaznjiva. 

Jel ti to dosta?  
I to sa levicarskog gardijana. 

i sad vi faradza nazivate rasistom jer ne zeli jos par miliona takvih kao "ratne izbeglice' Ustvari niko ne zna ni ko su ni sta su ni odakle su ni sta misle. 

Pa homoseksualnost je donedavno svuda u Evropi i bila kažnjiva.

I Evropljani su promenili mišljenje o tome.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

'Izvor' svakog problema? Ne rekoh to. Samo rekoh da su *muškarci* (i to listom oni odgojeni u duhu 'muško mora da pokaže da je gazda', bilo koje boje kože i vere) počinioci ogromne većine nasilnih zločina.

I to su realne činjenice.

A pa to je zato sto smo mi muskarci nasilna govna i trebaju nam zene da nas civilizuju kroz feminizm dance therapy. TO smo valjda odavno zakljucili. ;)

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Тања1 рече

A све ово информације или начин размишљања је за мене у времену далеко уназад...Много воде је протекло од тада, сада скоро нема никакве социјале која није детаљно испитана и заиста потребна заштита. Каже радио није лоше како ће тек...

Узео сам чисто за пример Србе и Немачку, неко их је поменуо раније на теми у том контексту, па сам се сетио.  Знам да до социјале не може да дође ко и како хоће, него ето узео сам то хипотетички као пример...

:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...