Jump to content

Британија изгласала: напуштамо ЕУ!

Оцени ову тему

А где смо ту ми?  

43 члановâ је гласало

1. 1. Како ће се излазак Британије из ЕУ одразити на Србију?

• Добро
      12
    • Лоше
      5
    • Не мења се ништа посебно у Србији
      26

Препоручена порука

3 minutes ago, Млађони рече

Ako ti oni silovanje po nemackoj od strane muslimana nije dosta, onda nikad nista nece biti. Cim ti napadas mila nekim ad hominem napadima, mizigoni anti feminista!?!?! (valjda smo svi mi antifeministi mizigoni! ) a ne ove statistike koje iznosi, svedoci dosta da si i ti utopljena u politicku korektnost. 

Možda nam je samo dosta licemerja koje godinama skreće pogled od onoga što čine 'naši' muškarci a zgražava se nad onim što čine 'njihovi'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Deja Vu рече

kod nas svetosavskog koji je fundamntalisticki koliko i islamizam, pa opet niko ne brani Jevrejima i hriscanima da setaju okolo.

Koliko zemalja u kojima dominiraju jevrejska i hriscanska kultura znas da baca pedere sa zgrada? Nijednu.
Koliko hriscanski jevrejskih zemalja znas da je zakonom kaznjivo biti homoseksualac? Nijednu.
Koliko  hriscana ili jevreja znas da misle da homoseksualnost treba biti zakonski zabranjena? Jako malo. 

E sad. 

Koliko islamista hoce da homoseksualnost bude zakonom kaznjiva (u evropi, dakle muslimana koji danas zive u evropi)? SKoro svi. 
Znas li koliko ima napada na jevreje po evropi? 
Znas li koliko % muslimana ne osudjuje te napade?
Znas li koliko ima nasilja i silovanja od strane muslimana u evropi? 

Uzmi istrazi, pa ces postati rasista kao ja. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Млађони рече

NIje tebe, al jeste roknuo 50 pedera u orlandu, jesu silovali zemlje po nemackoj, jesu napravili od kophenagena grad sa najvise silovanja u evropi, jesu napravili "sheria zone" i muslimanske getoe. 

Darealis pomenu SJW, a ti u to učita valjda muslimane, čini mi se.

U svakom slučaju, toga je svega tako sveže bilo od belih hrišćana - naravno, opet muškog pola - da teško da je iko realno osetio prelaz u kome to više ne činite 'vi' nego 'oni'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Paradoksologija рече

Možda nam je samo dosta licemerja koje godinama skreće pogled od onoga što čine 'naši' muškarci a zgražava se nad onim što čine 'njihovi'.

Sta to cine "nasi" muskarci? Daj mani me sa tim vecitim kompleskom zrtve. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

U svakom slučaju, toga je svega tako sveže bilo od belih hrišćana - naravno, opet muškog pola - da teško da je iko realno osetio prelaz u kome to više ne činite 'vi' nego 'oni'.

Belih hriscana sta? Ko to MI? Beli hriscanin NIJE POLITICKA IDEOLOGIJA. Islam jeste POLITICKA IDEOLOGIJA. 

Jel ti to stvarno pravis klasifikaciju beli hriscanin i musliman? 

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, GeniusAtWork рече

Ако Србин оде у Немачку само да би висио на социјали, ко је крив, он или Немачка која му то омогућава? Ти можеш да кажеш да треба спречити паразитирање на социјалном систему - и био би потпуно у праву - и да не треба омогућити Србима да долазе само да би се закачили на социјалу, али не можеш да кажеш да су сви или већина Срба паразити и да им је једини циљ да не раде ништа и да за то узимају паре од Немачке. Јер то сигурно није истина.

A све ово информације или начин размишљања је за мене у времену далеко уназад...Много воде је протекло од тада, сада скоро нема никакве социјале која није детаљно испитана и заиста потребна заштита. Каже радио није лоше како ће тек...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Млађони рече

Koliko zemalja u kojima dominiraju jevrejska i hriscanska kultura znas da baca pedere sa zgrada? Nijednu.
Koliko hriscanski jevrejskih zemalja znas da je zakonom kaznjivo biti homoseksualac? Nijednu.
Koliko  hriscana ili jevreja znas da misle da homoseksualnost treba biti zakonski zabranjena? Jako malo. 

E sad. 

Koliko islamista hoce da homoseksualnost bude zakonom kaznjiva (u evropi, dakle muslimana koji danas zive u evropi)? SKoro svi. 
Znas li koliko ima napada na jevreje po evropi? 
Znas li koliko % muslimana ne osudjuje te napade?
Znas li koliko ima nasilja i silovanja od strane muslimana u evropi? 

Uzmi istrazi, pa ces postati rasista kao ja. :)

Istražih ponešto, ne brini. I nisam rasista, ne brini. Jedna od imigrantkinja iz Irana, Maryam Namazie (ali feministkinja je, sigurno te ne zanima) baš se bori protiv toga svega što navodiš - i ima problem da govori na britanskim univerzitetima da ne uvredi muslimanske studente.

Ja sam za slobdu govora, usput - i Julie Bindel, sa kojom se retko slažem, ali koju donekle cenim, imala je bar jedan sjajan javni razgovor sa Milom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Млађони рече

Sta to cine "nasi" muskarci? Daj mani me sa tim vecitim kompleskom zrtve. 

Siluju žene i decu i čine masovna ubistva. 

2 minutes ago, Млађони рече

Belih hriscana sta? Ko to MI? Beli hriscanin NIJE POLITICKA IDEOLOGIJA. Islam jeste POLITICKA IDEOLOGIJA. 

Jel ti to stvarno pravis klasifikaciju beli hriscanin i musliman? 

A ti?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Paradoksologija рече

Istražih ponešto, ne brini. I nisam rasista, ne brini. Jedna od imigrantkinja iz Irana, Maryam Namazie (ali feministkinja je, sigurno te ne zanima) baš se bori protiv toga svega što navodiš - i ima problem da govori na britanskim univerzitetima da ne uvredi muslimanske studente.

Ja sam za slobdu govora, usput - i Julie Bindel, sa kojom se retko slažem, ali koju donekle cenim, imala je bar jedan sjajan javni razgovor sa Milom.

Naravno. Jedna feministikinja neiskrena muslimanka ponistava to da preko 50 % britanskih muslimana misle da homoseksualnost treba da bude zakonski kaznjiva. :)

https://www.theguardian.com/uk-news/2016/apr/11/british-muslims-strong-sense-of-belonging-poll-homosexuality-sharia-law

ali hej... 0.001 % belaca silovalo nekog i pocinilo masovna ubistva..... 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Siluju žene i decu i čine masovna ubistva. 

Belo je boja koze. Islam je politicka ideologija. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Неће, само ће им сад требати туце папира. 

Nama ovde sitrotima ne pomaže ni tuce ni stotinak papira. Možda postoji velika razlika, možda su oni očajni ipak samo pesimisti - ali ja prenosim njihove zebnje.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...