Jump to content

Зукорлић на челу Одбора за образовање и науку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зукорлић на челу Одбора за образовање и науку

Аутор: Мирјана Чекеревацчетвртак, 23.06.2016. у 23:55
zukorlic.jpg
(Фото Танјуг)

Лидер Бошњачке демократске заједнице Муамер Зукорлић биће председник Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, сазнаје „Политика”.

Конститутивна седница овог одбора заказана је за данас, а информација да је Зукорлић тражио и добио од напредњака место председника овог тела, колико се јуче могло видети и чути у парламенту, у великом броју посланичких група није наишла на одушевљење.

Извор

Подели на овим сајтовима

member-no-image.png
Драгана пре 2 сата
А које су његове препоруке за место председника овог одбора? Које образовање/искуство има овај човек у вези са науком, технологијом и информатиком? Или му је препорука звање политичара? Толико о толиким обећањима напредњака да ће на одговорна места постављати стручњаке.

member-no-image.png
Извинте пре 2 сата
Замислите бившег владику на овој позицији. Цела Србија би се подигла на ноге. Овако ништа. Феноменално.

member-no-image.png
Nenad Velaja пре 2 сата
Ja ne vidim tu nista cinicno i tuzno.Nasa Srbija je drzava i majka svih njenih gradjana.Velika je stvar(a zasluzuje pohvalu),da je gosp. Zukorlic doneo odluku da se ukljuci u resavanje(na dobrobit svih) svih onih onih problema koji su nas delil i dele jos danas.

member-no-image.png
Pera Mitić пре око један сат
I moj komšija je gradjanin Srbije, čak je i dobronameran, ali nema nikakve veze sa obrazovanjem i naukom. Zašto nije on postavljen na tu funkciju a isto je bio doneo odluku da hoće da pomogne? To bi bilo baš za pohvalu.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, АлександраВ рече
member-no-image.png
Nenad Velaja пре 2 сата
Ja ne vidim tu nista cinicno i tuzno.Nasa Srbija je drzava i majka svih njenih gradjana.Velika je stvar(a zasluzuje pohvalu),da je gosp. Zukorlic doneo odluku da se ukljuci u resavanje(na dobrobit svih) svih onih onih problema koji su nas delil i dele jos danas.

Биииип....биииип...бот радар је нешто приметио на хоризонту...

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Ostvarice se zilotima san, izbacice evoluciju. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Млађони рече

Ostvarice se zilotima san, izbacice evoluciju. :)

Да је ово нека нормална држава, па да се човек и забрине када бивши муфтија и дипломац факултета за шеријатско право у Алжиру дође на чело скупштинског одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво. А поготову јер сви знамо шта је лупетао и претио годинама.

Али пошто је ово партијска држава где је све обесмишљено, потпуно је неважно ко ће тамо да заседне. Ионако њега нико неће да пита ни за шта :)

Подели на овим сајтовима

Чему чуђење? Чоек основао Интернационални Универзитет, Бошњачку академију наука и умјетности, доказао да су Бошњаци поријеклом од Илира и да је Тесла пред смрт прихватио ислам... а о књижевно-лингвистичким доприносима да и не говорим.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, александар живаљев рече

Чему чуђење? Чоек основао Интернационални Универзитет, Бошњачку академију наука и умјетности, доказао да су Бошњаци поријеклом од Илира и да је Тесла пред смрт прихватио ислам... а о књижевно-лингвистичким доприносима да и не говорим.

Ja sam zaboravio kakav je to akademik! 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Одличан потез. Корак у правцу смиривања тензија. Што се тиче коментара да лик са образовањем нема појма - ни скупштински одбор за образовање, или за било шта друго сем за спољну политику заправо и не значи ништа.

Да су му дали неки одбор за мањине, испало би да се врши сегрегација. Овако, показано је да су муслимани у Србији равноправни грађани ове земље, као што и треба да буде.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, АлександраВ рече

''Замислите бившег владику на овој позицији. Цела Србија би се подигла на ноге. Овако ништа. Феноменално.''

Bas da vidimo kako ce Pedja i njegova ekipa da se pocese na ovo, jel mu je i dalje bitnija veronauka ili islamista na celu skupstinskog odbora.

Подели на овим сајтовима

39 minutes ago, RYLAH рече

Одличан потез. Корак у правцу смиривања тензија.

Кажем ја да овај тупави Вучић има кефала за неке ствари. Што се тиче муслимана, поступио фино према избеглицама, прикупио поене у Сребреници, сад Зукорлић...Елегантно елиминише опасности и смањује ризик да будемо мета исламиста.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

O ljudi moji.....

Skoro negde napisah da možda suviše crno vidim situaciju, ali........

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...