Гости Guest Написано Јун 7, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Хитно ми треба информација јер код нас имамо једну девојку која је болесна од рака и мора хитно да оде на операцију у Инстамбул. Знам да је најлакше сакупити новац, јер родитељи то не могу да ураде, преко СМС порука. МОже ли неко да ми објасни како да се покрене један такав сервис? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Можда можеш преко хуманитарне фондације Нови Београд, погледај http://www.budihuman.rs/Način-rada/218.html Знам да се на овај начин пуно помогло и појединцима и установама, само не знам колико брзо може да се активира, мада сам и за то чула да су веома брзи.. Sasa2000 and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 објашњавано је у теми која је покренута око помоћи Николи Ђоловићу... када/ако нађем тему поставићу линк. АлександраВ and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 12 minutes ago, АлександраВ рече Можда можеш преко хуманитарне фондације Нови Београд, погледај http://www.budihuman.rs/Način-rada/218.html Знам да се на овај начин пуно помогло и појединцима и установама, само не знам колико брзо може да се активира, мада сам и за то чула да су веома брзи.. ово је можда најбоље Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Treba da se kontaktira telekom da dozvoli broj, al ta procedura traje sigurno par dana i jace. Pokusajte sa nekima koji to vec rade, obratite se fondu Sveti Vasilije Veliki al oni znam da nemaju puno kapaciteta tj ne skupe mnogo na mesecnom nivou Rassoban and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Хитно ми треба информација јер код нас имамо једну девојку која је болесна од рака и мора хитно да оде на операцију у Инстамбул. Знам да је најлакше сакупити новац, јер родитељи то не могу да ураде, преко СМС порука. МОже ли неко да ми објасни како да се покрене један такав сервис? Ako joj trebaju prevodi dokumentacije, neka se slobodno obrati grupi Prevodilacko srce-besplatni prevodi medicinske dokumentacije na FB-u! АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 Koliko se secam, mom prijatelju su sva tri operatera rekla da zahtev ne moze da podnese on, kao pojedinac, vec neka humanitarna organizacija, uz svu pratecu dokumentaciju. Mozda su sada nesto promenili, pa neka se neko sto pre obrati i VIPu, i MTSu i Telenoru. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука