Jump to content

Хитно! Како покренути СМС сервис за оболелу девојку?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Хитно ми треба информација јер код нас имамо једну девојку која је болесна од рака и мора хитно да оде на операцију у Инстамбул. 

Знам да је најлакше сакупити новац, јер родитељи то не могу да ураде, преко СМС порука.

МОже ли неко да ми објасни како да се покрене један такав сервис?

Подели на овим сајтовима

Можда можеш преко хуманитарне фондације Нови Београд, погледај http://www.budihuman.rs/Način-rada/218.html

Знам да се на овај начин пуно помогло и појединцима и установама, само не знам колико брзо може да се активира, мада сам и за то чула да су веома брзи..

Подели на овим сајтовима

објашњавано је у теми која је покренута око помоћи Николи Ђоловићу...

када/ако  нађем тему поставићу линк. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Гости
12 minutes ago, АлександраВ рече

Можда можеш преко хуманитарне фондације Нови Београд, погледај http://www.budihuman.rs/Način-rada/218.html

Знам да се на овај начин пуно помогло и појединцима и установама, само не знам колико брзо може да се активира, мада сам и за то чула да су веома брзи..

ово је можда најбоље

Подели на овим сајтовима

Treba da se kontaktira telekom da dozvoli broj, al ta procedura traje sigurno par dana i jace. Pokusajte sa nekima koji to vec rade, obratite se fondu Sveti Vasilije Veliki al oni znam da nemaju puno kapaciteta tj ne skupe mnogo na mesecnom nivou

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, R2D2 рече

Хитно ми треба информација јер код нас имамо једну девојку која је болесна од рака и мора хитно да оде на операцију у Инстамбул. 

Знам да је најлакше сакупити новац, јер родитељи то не могу да ураде, преко СМС порука.

МОже ли неко да ми објасни како да се покрене један такав сервис?

Ako joj trebaju prevodi dokumentacije, neka se slobodno obrati grupi Prevodilacko srce-besplatni prevodi medicinske dokumentacije na FB-u!

Подели на овим сајтовима

Koliko se secam, mom prijatelju su sva tri operatera rekla da zahtev ne moze da podnese on, kao pojedinac, vec neka humanitarna organizacija, uz svu pratecu dokumentaciju. Mozda su sada nesto promenili, pa neka se neko sto pre obrati i VIPu, i MTSu i Telenoru.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...