kopitar Написано Јун 4, 2019 Пријави Подели Написано Јун 4, 2019 On 26.5.2016. at 17:51, Zoran Đurović рече Јер не можеш да се сабираш, да простиш, сам са собом. Tako je moj pokojni stari kad god bi spomenuo žensko, rekao : "da prostiš žena". Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 On 4.6.2019. at 11:29, Zoran Đurović рече Није изашао из СПЦ. То паметноме довољно говори. Тотално сумануто. Монотелизам је био званична вера око које је свако морао да се изјасни. Цар је послао Типос на потписивање. Овде нема никаквог акта да се потпише "вера у екуменизам". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 5 минута, grigorije22 рече Брате, не могу да читам ове небулозе. Има ли неко место посебно које си хтео да нагласиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 21 минута, Zoran Đurović рече Брате, не могу да читам ове небулозе. Има ли неко место посебно које си хтео да нагласиш? Imas odgovor dole pa mozes da dopunis mozda u vezi krstenja da nije validno kod katolika i protestanata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 15 минута, grigorije22 рече Imas odgovor dole pa mozes da dopunis mozda u vezi krstenja da nije validno kod katolika i protestanata. Алаха ми, немам времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука