Караконџула Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 13 hours ago, Јанко рече ето замолио сам раније и Караконџулу Могуће да јеси, Јанко, али се тренутно не сјећам. Мада ми се више пута догађало то да појединци мисле да је ова Караконџула жемско. Ко може, уосталом, са сигурношћу да каже да не постоје и мушке караконџуле?! Поготово што имате уникатан примјерак овдје на форуму. Додуше, то са Караконџулом је почело сасвим безвезе (писао сам на некој теми о томе, некад давно), али ми је сада још безвезније да мијењам име по којем сам постао препознатљив к'о да сам из владајуће партије. Једино да промјеним пол и ставим женску слику на форуму, не би ли се све ускладило. Извињавам се постављачу теме и учесницима на заузимању простора ради личне промоције, која са овом темом нема ама баш никакве везе! АлександраВ and Јанко је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 9 hours ago, Караконџула рече Могуће да јеси, Јанко, али се тренутно не сјећам. Мада ми се више пута догађало то да појединци мисле да је ова Караконџула жемско. Ко може, уосталом, са сигурношћу да каже да не постоје и мушке караконџуле?! Поготово што имате уникатан примјерак овдје на форуму. Додуше, то са Караконџулом је почело сасвим безвезе (писао сам на некој теми о томе, некад давно), али ми је сада још безвезније да мијењам име по којем сам постао препознатљив к'о да сам из владајуће партије. Једино да промјеним пол и ставим женску слику на форуму, не би ли се све ускладило. Извињавам се постављачу теме и учесницима на заузимању простора ради личне промоције, која са овом темом нема ама баш никакве везе! Сад кад написа... да нисам помешао са Џуманџи? Знам да је нешто зезнуто са џ... Дугујем извињење. Може и 10 у 1/2 с луком. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Управо сада, Јанко рече да нисам помешао са Џуманџи? Сигурно (њој је Хју Лори заштитни знак), а зато ми је одмах била сумњива ружа на крају твоје прошле поруке. 1 minute ago, Јанко рече Дугујем извињење. Може и 10 у 1/2 с луком. Не мора извињење, доста је ово из друге реченице. Јанко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука