Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 10 minutes ago, Милан Ракић рече а ти брате додај пословично: "Ракићу, живиш у прошлости!" Нећу то рећи, него мислим да си емотивно овде наступио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Вођа посаде мј Омер Мехић (у даљем тексту: Пасат 91): Прилазна Београд!? Добро вече други пут!? Београд прилазна: Добро вече Пасат 91! QNH (барометарски притисак) је 1020 у Београду. Наставите ка BOGGY-ју (колоквијални име за аеродром "Никола Тесла" у Сурчину). Очекујте ILS (систем за инструметално слетање) 3-0 (из правца 300 степени) Пасат 91: Идемо према ВМА! Дестинација је ВМА. Тренутна висина је 1800! QNE је 1020! Имамо 1800 метара; дестинација је ВМА. Ако је одобрено!? Београд прилазна (речником "паметњаковића" који никога не слуша): Ок! Наставите ви ка BOOGY-ју. Ево сада ће овај колега оувде.. (ваљда са "Мегаденса"), да искоординира са осталима... Ми смо разумели да је договорена... слетање у Београду... да је све ту организовано.... санитет и остало... Пасат 91: То је погрешна информација! Слетање је на ВМА! Имамо бебу једну! Која је животно угрожена! Њу возимо и слетање ће бити на Бањички Вис! И тамо би требало да нас, Вас-да нас (екипа) дочека... овај.. санитет... Београд прилазна: Важиии. Пасат 91, наставите ка... у правци BOGGY-ja... То Вам је пар километара од ВМА (као да је пилот-идиот)... па да искоординирамо, да се чујемо (Буразеру... Да ми дођеш, па да "завршимо" комбинацију-тако је учио у џукачкој школи)... Јавите се спремни за снижавање... Аурор and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 5 minutes ago, Жељко рече Мислим да је то више утеривање Вучићу јер се он залепио за Гашића ко дупе за гаће. Дакле, рушење Вучића, ко би рекао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Joj sto bih psovala... Zeljko a kako drugacije nego emotivno? Dete, dete od pet dana i cela posada, necijih prijatelja, sinova, oceva, brace, zbog cega? Zbog necijeg hira i najobicnije bahatosti. Sve i treba da primamo licno, jer ako ja tvoju muku ne primim licno ako sam sterilna i saginjem glavu jer nije se meni desilo postacemo kao sto postajemo gomila ameba, ne ljudi. Ameba koji gledaju sopstvene guzice samo i da spasu sopstveni polozaj, zivu glavu, sendvic ili sta god. Ne smes da kazes da si Srbin odma si nacionalista, ne smes da kazes da verujes u Boga odma si fanatik, ne smes da primas licno odma si emotivno kakav god, pa dobro, amebe svih prostora nekadasnje zemlje srbije ujedinite se. Zato nam je i ovako jer smo sterilisani... Ili sto bi jedna moja poznanica iz srednje skole, a kasnije sa faksa rekla davno, pre 15god i vise, "ma nek ide to kosovo vise, ja ne mogu da radim u svojoj zemlji, ne mogu da nadjem posao, da zivim kao covek zbog tog kosova, sta me briga". E tako nek ide zivot, jedan pet sto, i tako se anesteziramo do ameba. I naravno neces isto ti primiti ovu vest kao i Milance koji je te ljude poznavao, leteo s njima, druzio se citav zivot, ali nemoj govoriti da je emotivan, svako od nas ima neku svoju dozu emotivnosti i neke svoje stvari na koje je neko osetljiv manje neko vise. Treba to da uvazavamo i razumemo, da ne trazimo da svi reagujemo isto na sve. I da to gledamo kao na nesto dobro, na prednost, ne na manu, ne na ono emotivan si, primas suvise licno. Pa njemu je licno i to je dobro, on se u to vise uneo i vise ga razume, ziveo ga je, ali on zato to nesto gde je emotivan moze i da preobrazi, da iskoristi na dobro. Bas zato sto je emotivan i odrzava srtanicu vazduhoplovstvo, pise tekstove, siri neke drugacije price. Kad bi svako to radio u polju gde je emotivan, dakle ranjiv, ali i gde ima licnog iskustva i kad bi verovali jedni drugima i uvazavali to iskustvo bilo bi savrseno. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Управо сада, Плутон рече Дакле, рушење Вучића, ко би рекао... За Вучићевића вероватно да. Није то рушење то је утеривање, као оно за Вејводу. Ту су разне интересне групације које сада покушавају да изгурају неке своје играче, а нечије друге да компромитују, као што су их већ нагурали и у претходној влади итд. Није то ништа ново, него ти замишљаш политичку сцену као црно-белу па ти зато све тако просто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 15 minutes ago, Жељко рече Није то ништа ново, него ти замишљаш политичку сцену као црно-белу па ти зато све тако просто. Нема овде добрих ликова и лоших ликова, отприлике су сви оба... или сви лоши, можда пре то. Као у Игри престола. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Ако је вест тачна, буквално немам текста... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 16 minutes ago, Жељко рече За Вучићевића вероватно да. Није то рушење то је утеривање, као оно за Вејводу. Ту су разне интересне групације које сада покушавају да изгурају неке своје играче, а нечије друге да компромитују, као што су их већ нагурали и у претходној влади итд. Није то ништа ново, него ти замишљаш политичку сцену као црно-белу па ти зато све тако просто. Да не гледам црно-бело, него некако шарено или како већ, можда бих и могао сваки догађај да видим као удар на Вучића. Овако, кроз ове црно-беле наочаре, не могу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 9 minutes ago, Господин Бореалис рече Нема овде добрих ликова и лоших ликова, отприлике су сви оба... или сви лоши, можда пре то. Као у Игри престола. И ја то мислим, зато то и гледам као игру престола. Али све једно је у питању игра престола. Тако да не верујем ни једним медијима ни Данасу ни информеру. Јер знам и једну и други екипу, или што би рекао народ знам ја њих јебо ја њих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 29 minutes ago, Жељко рече За Вучићевића вероватно да. Није то рушење то је утеривање, као оно за Вејводу. Ту су разне интересне групације које сада покушавају да изгурају неке своје играче, а нечије друге да компромитују, као што су их већ нагурали и у претходној влади итд. Није то ништа ново, него ти замишљаш политичку сцену као црно-белу па ти зато све тако просто. Рек`о си ми да сам емотивно наступио! У реду. Поштујем ти мишљење... А сада ја тебе да питам! Које то јебене интересне групације? И ко то "гура своје играче"? Која то јебена Влада у овој "земљи плача" компромитује "ове" и "оне"... И колика ми је потребна политичка сцена, е да бих ју капирао "црно-белом" и гледао на њ, и на то, као нешто нормално!? Колико јебено морам да будем "играч" и да будем спреман да ми неко испостави ЧЕТИРИ МРТВА ДРУГА НА ТАЊИРУ? А не знам, ни информер, ни Данас... Знам само своје јебено СРЦЕ! Juanito, Плутон, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 6 minutes ago, Милан Ракић рече А не знам, ни информер, ни Данас... Знам само своје јебено СРЦЕ! Јебено си у праву, јбг али то је у политици тако. Ту нема поштеде ни за живе ни за мртве. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Па видиш да мртваце већ две деценије зову на гласање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Морам да питам, да ли се утврдило ко је издао наређење о лету? Да ли је постојало званично наређење и ко га је потписао? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Сви се праве блесави, на крају су пилоти испали пијани Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 11, 2016 Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 Ракића за директора Контроле летења! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука