Jump to content

Овако девојка тражи дечка (видео)

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

12 minutes ago, Ronald рече

Iki ali mora se spomenuti kako su muskaraci nesposobniemoji1.png

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

A ko je generalizovao?

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ronald рече

Iki ali mora se spomenuti kako su muskaraci nesposobniemoji1.png

na kraju cemo jos morati i da se izvinjavamo 

znaci zenu kad sretnes i treba da pozdravis nista dobar dan, cao, ljubim ruku i te gluposti, nego: izvini! :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

A ko je generalizovao?

Pa nisam ja rekao da je neko generalizovao ja samo citam i komentarisem, valjda imam slobodu da to radim.

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Pffff, 'de ti ode...

Ja na temi :) sto pitas :)

Devojka hoce da se proda,a ti kazes mora sama da stice ja ti onda kazem   da i ne mora i navedem opste poznate primere svima nama,sta je problem?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

Pa nisam ja rekao da je neko generalizovao ja samo citam i komentarisem, valjda imam slobodu da to radim.

Izvukao si iz konteksta zato naglasavam da nema generalizacije tipa "muskarci su nesposobni" ja sam rekla NEKI muskarci(isto kao i neke zene) su nesposobni.A slobodu ti niko nije dirao :D  

Подели на овим сајтовима

na kraju cemo jos morati i da se izvinjavamo 

znaci zenu kad sretnes i treba da pozdravis nista dobar dan, cao, ljubim ruku i te gluposti, nego: izvini! [emoji4]

Izvinjavamo se jer su nasi preci muskarci zbog nedovoljnog kulturno evolucijskog napretka bili takvi i takvi prema zenama.[emoji1] Jos se izvinjavamo sto fizicke sposobnosti nismo podredili kulturnim jos prije 150 000 godina. Jos se izvinjavamo sto smo dozvolili da budemo odgojeni u takvog okruzenju i obecavamo da cemo se boriti i odbaciti sve meme kojim su nam prenesene predrasude i stereotipi. [emoji1]

Подели на овим сајтовима

Izvukao si iz konteksta zato naglasavam da nema generalizacije tipa "muskarci su nesposobni" ja sam rekla NEKI muskarci(isto kao i neke zene) su nesposobni.A slobodu ti niko nije dirao [emoji3]  

Zezam se Jecili, pa znas da sam i ja medju tim nekim nesposobnim i ponosim se time[emoji1] Hvala Bogu sto sam nesposoban da budem alfa muzjak[emoji1]

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ronald рече

Izvinjavamo se jer su nasi preci muskarci zbog nedovoljnog kulturno evolucijskog napretka bili takvi i takvi prema zenama.emoji1.png Jos se izvinjavamo sto fizicke sposobnosti nismo podredili kulturnim jos prije 150 000 godina. Jos se izvinjavamo sto smo dozvolili da budemo odgojeni u takvog okruzenju i obecavamo da cemo se boriti i odbaciti sve meme kojim su nam prenesene predrasude i stereotipi. emoji1.png

Sta??Samo za to?? :smeh1:Ajde ajde bolje sami jos dodajte na spisak dok ne krenu zle zene da dodaju necete moci ni da iscitate sve za jedan dan :smeh1:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Sta??Samo za to?? :smeh1:Ajde ajde bolje sami jos dodajte na spisak dok ne krenu zle zene da dodaju necete moci ni da iscitate sve za jedan dan :smeh1:

Izvinjavamo se jer su nasi preci ogranicavali zene da nose majice na bretele, hehe[emoji1] Ako nastavim ovako Paradoksologija ce me usvojiti kad ostanem sam, hehe[emoji1]

Подели на овим сајтовима

Arsenijice

Ugradjujem ljubav do kraja zivota, a tjelesne stete samo popravljam, nisam ljubitelj plasticne operacije,mada nemam nista protiv, dok nekih estetski da ili zdravstveno estetskih.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Ronald рече

nisam ljubitelj plasticne operacije

... Unakazise se ... Zbog cega , zbog koga ... To mi nikad nece biti jasno ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Pa vec sam unakazen, ali idemo do kraja[emoji1]

Подели на овим сајтовима

Pitala si zbog koga i cega? Pa svojih kompleksa valjda, haha, necu valjda zbog misljenja drugih, operisan sam od toga, hahaha[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...