Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Е, па немој тако, ја мислим да од тебе већ одавно има нешто и то много добро.

Само остани расположена, ја на жалост у задње време само на неке суморне људе наилазим, па су расположени људи за мене право освежење.

Подели на овим сајтовима

trenutno sam smorena mnogo... :mad:

posle onog lepog dana

salim se

trcala sam ... jedno 6-7km

mrtva sam...

ali kad se istusiram pa cu biti malo bolje raspolozena

a do tada evo jedne pesmice da se oraspolozimo

SVE JE LAKO KAD SI MLAD - PRLJAVO KAZALIŠTE

a covek je mlad onoliko koliko se mlad oseca  leteti leteti leteti

nesto mi se slusa ova muzika 80tih...  4chsmu1 kad je sve bilo lepo  :bla:

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Морам са вама да поделим ово, још сам под врло јаким утиском :

имам на послу колегиницу која је '65.год, у браку већ 25 година. Немају децу. То је табу-тема, нико са посла не пита ништа у вези тога. Иначе жена обожава децу. Врло је савесна и не одсуствује са посла осим кад је на г.о.

Данас није дошла на посао. Послала је коверту насловљену на руководиоца. Неће долазити дуго на посао. Разлог : одржавање трудноће !!!

Исплакала сам се као крава кад сам чула вест ! Не могу ни да замислим њену срећу ! Толике године надања и разочарења, сигурно и помирености са тим да неће имати деце, и онда одједном - испуњење највеће жеље !!! kolce bangin bangin

Толико сам под утиском цео дан, још не могу да се опасуљим !

Srbija_smesko Srbija_smesko algabacaju algabacaju algabacaju

Подели на овим сајтовима

имам на послу колегиницу која је '65.год, у браку већ 25 година. Немају децу. То је табу-тема, нико са посла не пита ништа у вези тога. Иначе жена обожава децу. Врло је савесна и не одсуствује са посла осим кад је на г.о.

Данас није дошла на посао. Послала је коверту насловљену на руководиоца. Неће долазити дуго на посао. Разлог : одржавање трудноће !!!

Исплакала сам се као крава кад сам чула вест ! Не могу ни да замислим њену срећу ! Толике године надања и разочарења, сигурно и помирености са тим да неће имати деце, и онда одједном - испуњење највеће жеље !!! bangin bangin bangin

Srbija_smesko algabacaju algabacaju algabacaju kolce

Ух Магда,ал си ме цимнула,ал баш добро Srbija_smeskoЧудни су путеви Господњи и све је могуће.Господ ти да кад се најмање надаш,а томе је сведок овај догађај. slava3Замисли како је њој,кад се ти овако радујеш,а ево и ја ти се придружујем мајкл klapklap bangin bangin bangin мајкл мајкл мајкл

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Srbija_smesko Srbija_smesko algabacaju

Цео дан се прелепо осећам због тога, још сам у неверици !

Да Господ да да трудноћу изгура до краја иа да све буде у реду, да се роди здрав беби  algabacaju algabacaju kolce bangin

Подели на овим сајтовима

Исплакала сам се као крава кад сам чула вест ! Не могу ни да замислим њену срећу ! Толике године надања и разочарења, сигурно и помирености са тим да неће имати деце, и онда одједном - испуњење највеће жеље !!! bangin bangin bangin

Srbija_smesko Srbija_smesko algabacaju algabacaju algabacaju

мајкл мајкл klapklap

To je divna prica

da su ona i beba zive i da sve bude u redu

Kao sto rece Aleksandrida podario im Bog u onom trenutku bebu kada je mislio da je vreme... Divno

bangin мајкл мајкл

kolce bangin bangin

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Slava Bogu, napokon nešto lijepo hvala ti sestro što ovakve divne stvari dijeliš sa nama. Gospode daj da trudnoću ova naša draga sestra iznese kako je najbolje i da rodi zdravo dijete. Baš se  Srbija_smesko Srbija_smesko algabacaju algabacaju algabacaju

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Баш ме је обрадовала ова лепа вест, од срца им желим све најбоље, даће Бог да све буде у реду.

На жалост и у својој породици имам пар њих који желе децу, па знам каква је то радост.  

Подели на овим сајтовима

Daće Bog sestro Malina, prepustimo se Gospodu, biće kako je najbolje. A ovo što slijedi je za moje dobre sestrice:

Sisters.png

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Srbija_smesko Srbija_smesko algabacaju algabacaju algabacaju kolce bangin

Hvala.

Ajde malo da krcamo:

badem-2.jpg

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

I am happy

0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл

(ne volim Dina Merlina ali ova pesmica)

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...