Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

• Гости

ovo je konj sekana a ne magare womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

womens 319.gif

Slušaj Marty proleće je uveliko,znači dolaziš u Bg,sa sve štrikerajem ali bez ovaca magarića i konjića...a ovde kod mene ima mnoooogoooo  lepih neeeudatih devojaka,tako da treba samo da dođeš,odštrikamo koji klotić i frketić ti i ja uz čaj,a onda upoznavanje sa tim leeepimmm devojkama.Jesi li me razumeo  319.gif 0442_feel

jesam sekana  319.gif
Подели на овим сајтовима

dogs_comment_08.jpg

Марти,за тебе... womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />

Анчи,ви сте ме научили 0442_feel 319.gif womens

ХВАЛА ВАМ СВИМА...

E? A kad sam te ja to naučila,nešto se ne sećam  womens U svakom slučaju Bogu hvala...sad ćeš samo da postavljaš fotke  0442_feel 319.gif
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ovo je konj sekana a ne magare 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />

319.gif womens

Slušaj Marty proleće je uveliko,znači dolaziš u Bg,sa sve štrikerajem ali bez ovaca magarića i konjića...a ovde kod mene ima mnoooogoooo  lepih neeeudatih devojaka,tako da treba samo da dođeš,odštrikamo koji klotić i frketić ti i ja uz čaj,a onda upoznavanje sa tim leeepimmm devojkama.Jesi li me razumeo  319.gif 0442_feel

jesam sekana  319.gif

Odlično...moj dragi i dobri bata Martirije  0442_feel Ko zna možda ti ostaneš i u Bg kad upoznaš neku od njih...pa mi i ti budeš komšija  319.gif womens womens
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

E? A kad sam te ja to naučila,nešto se ne sećam  U svakom slučaju Bogu hvala...sad ćeš samo da postavljaš fotke

Нећу драга да будем досадна оволико,сад ми нешто дошло,јер сте ми МННННООООГООО драги 0442_feel 0442_feel 319.gif 319.gif 319.gif womens 

Марти,печен си....

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

E? A kad sam te ja to naučila,nešto se ne sećam   U svakom slučaju Bogu hvala...sad ćeš samo da postavljaš fotke

Нећу драга да будем досадна оволико,сад ми нешто дошло,јер сте ми МННННООООГООО драги 0442_feel 0442_feel 319.gif womens womens 319.gif 

Марти,печен си....

Ma samo postavljaj imaš i puno tema #Slikom da ti kažem# tamo možeš koliko hoćeš da postavljaš...a Marty pa skoro da jeste...i vreme mu je  319.gif 319.gif womens
Подели на овим сајтовима

znam da sam gotov i nemam kud pored vas  0442_feel

319.gif 319.gif womens womens

Ih što se radujem sad bih zaigrala u po noći od radosti  womens 319.gif 0442_feel 0442_feel 319.gif 319.gif 319.gif kolce

Подели на овим сајтовима

OVO MORAM OVDE DA POSTAVIM  PESMA JE PRELEPA....HVALA SANDRIDA 0442_feel

dostaje_tekst_1330.jpg

Подели на овим сајтовима

Нема на чему драга моја,биће их још  womens А сад одох  0442_feel 0442_feel Већ одавно 319.gif 319.gif Све вас поздрављам и видимо се данас,сутра... 319.gif

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ma jok... danas na faksu bilo supper..... pa onda dosla kuci i pustila muziku i onda jos bolje....

:( bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Ma radujem se pre svega sto ce na kraju od mene jos da bude nesto  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...