Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Vidim muziku ste odabrali  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4chsmu1 bendoff 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 7896634

(mada je andrea boceli vise za dovidjenja ali nema veze  0110_hahaha)

bracni par je tu....

ja cu da napravim tortu

wedding-cake-with-flowers.jpg

jos samo termin da zakazu...

i svadba moze da pocne...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

A ko se protiv koga ženi i udaje? bendoff

Misim vidim da je neka svadba u pitanju,ali ne razbiram  0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

E sad kapiram Marti i Emilija,venčaste ih vi i bez njihovog prisustva  bendoff 0110_hahaha 0110_hahaha

Marty batke,izjasni se...znam da si tuj negde,nemoj da bežiš  0110_hahaha 0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pa gde si ti bre 0110_hahaha

nemas pojma sta si sve propustila...

Mileva se udaje... Nije samo jos odlucila da li za Zosima ili za Martirija... Ili to barem ja jos nisam shvatila  bendoff

U svakom slucaju ostavljam ih sada tebi.. pa nek samo jave na vreme kada da pocnem da spremam tortu

0110_hahaha

a i emilija je isto u opciji

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Mileva i Zosima?  0110_hahaha 0110_hahaha

Ma neeeeeeeeeee.To je šala

Navijam za Martija  bendoff 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

sokiran osamucen dizzy999

Ustaj,druže...nema onesvešćivanja,niti kolutanja očima...samo napred Just_Cuz_19 prstgore

Ja sam uz tebe i navijam za tebe,poliću te i kofom vode ako zatreba da te osvestim  victory78 victory78

Подели на овим сајтовима

bilo kako bilo...

ja se radujem sto cu se veselim  prstgore

victory78 igram

a od mene dizzy999 za victory78

mislim da je to ok???

osamucen Just_Cuz_19
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...