Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Mirođija ti si POČASNI GOST  4chsmu1

Ja tek danas videla ove kombinacije i mogu da se ponudim da budem organizator tog skupa  0102_laugh

Meni samo torte i kolače ostavite,biće dovoljno.  whackado

Ма какве бре колаче, ја сам озбиљно решила да те удадем... 7896634

Подели на овим сајтовима

Mirođija ti si POČASNI GOST  4chsmu1

Ja tek danas videla ove kombinacije i mogu da se ponudim da budem organizator tog skupa  0102_laugh

Meni samo torte i kolače ostavite,biće dovoljno.  whackado

Ма какве бре колаче, ја сам озбиљно решила да те удадем... 7896634

[/url]

Mirođija,sestro,pročitaj ko je u kombinacijama sve,ja nisam tuj  bleh

Ja mogu da budem organizator skupa i da ručkam kolače.Neću da se udajem još,bar dok ne prodam fiću jer nikad nisam načisto da li se muškarcima dopadam ja ili moj fića. stadaradim

Uvek prvo zagledaju moja kola pa mene...pa sam postala oprezna  whackado dance67890

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Знате оно кака ташна, така ципела, цветић на реверу од комплета и слично...

------------------------------------------------------------------------------------

4chsmu1

Емка, сејка, има ли каквих прилика код тебе да удајемо и женимо ову нашу дечицу... 7896634

Подели на овим сајтовима

8448b07687.jpg

c596bca098.gif

7896634 4chsmu1 0102_laugh

To je moj batke...e sad vidite  whackado dance67890 stadaradim

Martija za mladoženju  whackado bleh bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Mirođija...Marty mi je batke,ali skroz...ja hvalim Martija da neka od neudatih sekica primeti kakva je Marti prilika,ja znam da je ODLIČNA PRILIKA,ali za mene je ipak on moj bata,a verujem da sam i ja njemu sekana najdraža ali ipak sekana. 7896634

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mirođija...Marty mi je batke,ali skroz...ja hvalim Martija da neka od neudatih sekica primeti kakva je Marti prilika,ja znam da je ODLIČNA PRILIKA,ali za mene je ipak on moj bata,a verujem da sam i ja njemu sekana najdraža ali ipak sekana. whackado

7896634 0102_laugh 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...