Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Да... малопре сам се и сама смејала, ал сад кад помислим на очуха ...  smej.gif smej.gif 7896634

7896634 7896634 7896634
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Да... малопре сам се и сама смејала, ал сад кад помислим на очуха ...  greengrin greengrin greengrin

Радуј се, мила моја, што је био такав да сад плачеш за њим. 0442_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

nash prvi porodichni ljubimac je bila -vesh mashina..da, da...one prve koje su se pojavile, shto su shetale po stanu dok radi centrifuga (na stranu sto sam matora ko Biblija:))))

elem, pocelo je vriskom moje mame "ubica!ubica! jer ju je mashina saterala u coshak...tad na scenu stupa moj pok. otac i pokushava da je odgurne, a onda sedne na nju pa se vozaju zajedno dok ne iscentrifugira, mama je spashena, ja prestravljena gledam iz kuhinje i borba je trajala dok nisu nashli (u inostranstvu, of kors" te nekakve gumene kochnice....

hehehee....... 0442_feel

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=KfoGwAK97rE

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Ja se branim molitvom za njega....ne smem da pocnem da placem, bojim se da ne napravim katastrofu . Molim se, evo sedma godina, samo da mu dusha nadje mir. To je ono dobro i jedino sto moze da im pomogne, tako sam citala...nasha tuga ih opterecuje....

Подели на овим сајтовима

Почетком седамдесетих сестра и ја смо биле јако мале девојчице, а наши родитељи врло уважени у варошици, у којој смо тада живели.

Мој покојни тата -просветни инспектор.Мама га држи под руку, а сека и ја, испред њих, и шетамо корзоом.

Пред нама две девојке, чије сукње не допиру до наших главица (минићи из раних седамдесетих).

Моја Тања, зврк један, завуче руку под сукњу једне од њих и уштипне је за гу..   .

Кад се цура окренула, и видела мог оца, онако запањена, звизнула му је шамар из све снаге.

Срећом, брзо се све разјаснило, иначе је могла да ради и мамина оклагија 0442_feel greengrin greengrin

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Почетком седамдесетих сестра и ја смо биле јако мале девојчице, а наши родитељи врло уважени у варошици, у којој смо тада живели.

Мој покојни тата -просветни инспектор.Мама га држи под руку, а сека и ја, испред њих, и шетамо корзоом.

Пред нама две девојке, чије сукње не допиру до наших главица (минићи из раних седамдесетих).

Моја Тања, зврк један, завуче руку под сукњу једне од њих и уштипне је за гу..   .

Кад се цура окренула, и видела мог оца, онако запањена, звизнула му је шамар из све снаге.

Срећом, брзо се све разјаснило, иначе је могла да ради и мамина оклагија greengrin greengrin greengrin

------------------------------------------------------------------------------------------------------

0442_feel

Подели на овим сајтовима

OOO

ahahahhahahaa, lidija ! Gde si to samo iskopala, ama original

samo je ova savrsheniji model, prve su bile prave divljakushe

hvala sto si nam razbila temu (Magdaleni i meni) zamal' da se ubedachim  7896634

bangin bangin joooj

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Срећом, брзо се све разјаснило, иначе је могла да ради и мамина оклагија facenew22222222 :drugarstvo: 1405_love

ih kakve su devojcice

0442_feel 4chsmu1 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...