Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Jesu sejo, u svakom druga vrsta ručno pravljenih čokoladnih bombonica iz Njemačke

winter 0304_smile4 0304_smile4 1405_love

Biće sejo i to, ništa ne brini, brže nego što misliš.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Хвала, Милевче  smej.gif

Још кад би ми неко мушко тако пожелело срећан рођендан ...  winter

smej.gif smej.gif smej.gif :nene:

A ne znaš šta donosi život  :nene:

Kad se najmanje nadaš...ono show time  0304_smile4 1405_love dada

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' /> ма ко ће половњачу са децом ... dada

Подели на овим сајтовима

Možda uskoro bude i ovako  winter

Постављена слика

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хвала, Милевче  smej.gif

Још кад би ми неко мушко тако пожелело срећан рођендан ...  winter

smej.gif smej.gif :nene: dada

A ne znaš šta donosi život  :nene:

Kad se najmanje nadaš...ono show time  0304_smile4 1405_love dada

dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' /> ма ко ће половњачу са децом ... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif

Polovnjak sa decom ali koja su pripala majci,a on je sam  :nene: smej.gif
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

O kakvim polovnjacima vi govorite????? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif :nene: dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/huh.gif :nene: dada

Tebi bi Magdo pozavidjela većina studentica, i zato  winter 0304_smile4 0304_smile4 1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Možda uskoro bude i ovako  winter

Постављена слика

Мали, колко ти овај букет ?

- За тебе, госпоџо, само 20 динара ... 2 за 20 ...

0304_smile4 0304_smile4 1405_love smej.gif smej.gif smej.gif

A neće moći.Ovo cveće je od man in love  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Милевче, мислиш због моје лЕније ?  0304_smile4.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' />

smej.gif smej.gif  Slažem se sa Milevom.Linija ti je 1405_love a i kosa i lice i SVE!

ISTINA! 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Милевче, мислиш због моје лЕније ?  1405_love.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' />

smej.gif smej.gif  Slažem se sa Milevom.Linija ti je smej.gif a i kosa i lice i SVE!

ISTINA! 0304_smile4

Ај сад не претерујте, испашће још и да сам много добра риба  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Дај Боже, Тасо, дај Боже...

Само да не буде споља гладац а унутра јадац  winter

Ово се односило на заљубљеног човека, не на мене  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Zbog svega, vedrine, lica, linije i najviše zbog onoga što sijaš i odaješ pozitivnu energiju. Ti si  1405_love, i ne prihvataj ništa manje od toga.  winter 0304_smile4 0304_smile4

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...