Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Марти, супер сам, само поспано - стандард за мене, кокош  bighugbighug.gif' class='bbc_emoticon' alt='tuzansmajli8904' />

ВСИ, опседнут си аватарима  0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости

Vladande vrati cice na avatar ako drugo ne makar obucene,delimicno. 0110_hahaha

0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0304_smile4' /> 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

jel Vlado ,

šta si to turao dok ja ovde ne sam bio  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> :bla:

Подели на овим сајтовима

E ništa sutra ono za kafu...imam nekih problema na forumu...

Ja vas volim

:group111:

Ko ima problema,ti cccc...kako to bre... 4chsmu1 De ste drugari  dizzy999 .hvala. joooj algabacaju :group111: 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja vas volim

:drugarstvo:

Ko ima problema,ti cccc...kako to bre... 4chsmu1 De ste drugari  eheeeej facenew22222222 facenew22222222 0212_rolleyes 0442_feel 1405_love

Dido jesam li propustila nešto,sekana? 1405_love

Marty ,Marty Marty,gde si? bendoff smej.gif smej.gif

Sad se setih  tvoje vizite  0442_feel

Jesu li slike prošle foto šop?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pa pod utiskom još od susreta,piva,rakije,vina,i ne sećam se što smo još pili :drugarstvo:  a danas i sa Glory treba da se vidim  0442_feel smej.gif

A ti?  0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa pod utiskom još od susreta,piva,rakije,vina,i ne sećam se što smo još pili :drugarstvo:  a danas i sa Glory treba da se vidim  4chsmu1 :229229229:

A ti?  0442_feel

da , reče mi da se danas viđate  мајкл

pa šta da ti kažem , toliko nam bilo lepo , prijatno , pa još i ločili razne tekućine ,

da sam za malo pao ispod stola  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />

Подели на овим сајтовима

• Гости

VIIIIIIIDIIIIIII MAAAAAAARTIIIIIIIIIII DOOOOOOOŠOOOOOOO  womens  :229229229: мајкл womens  :drugarstvo: 0442_feel 0442_feel

tuj sam sekana već od 21h,

imao sam 12 stranica za ćitanje , skoro sam svaku temu pročešljao  greengrin

ne si videla ovu poruku kada sam ti poslao

Ja vas volim

:group111:

Ko ima problema,ti cccc...kako to bre... 4chsmu1 De ste drugari  smej.gif smej.gif 4chsmu1 womens :group111: 0442_feel

eheeeej

kako si sekana мајкл

Подели на овим сајтовима

Obnevidela žena,načisto...Nemoj da te čudi,faza senilnosti nadolazi  :nene:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> srecan.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> :(.gif' class='bbc_emoticon' alt='1414_feel' />

Jesi li ti dobro,vidim bilo je veselo...A zamisli kad se i ja uvatim u to kolo,ima da bude zemljotres  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...