Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

• Гости

Je li koj se to tuži ovdi 1312_womens womens womens Marti,samo zato što ti je danas rođus,opraštam ti,inače gotova si kokoško womens 0442_feel 0442_feel

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' />
Подели на овим сајтовима

Je li koj se to tuži ovdi womens womens womens Marti,samo zato što ti je danas rođus,opraštam ti,inače gotova si kokoško 0442_feel 0442_feel womens

More  bliss jeeee bliss jeeee

Kud se smucaš van foruma,kada je ovako svečan trenutak...ja došla tebe nema,a Maruški rođendan...pa kriva si,priznaj  bendoff 1312_womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Je li koj se to tuži ovdi womens womens 0442_feel Marti,samo zato što ti je danas rođus,opraštam ti,inače gotova si kokoško 0442_feel womens womens

More  bliss jeeee bliss jeeee

Kud se smucaš van foruma,kada je ovako svečan trenutak...ja došla tebe nema,a Maruški rođendan...pa kriva si,priznaj  bendoff 1312_womens

da joj oprostimo ovoga puta , ja barem takO mislim  womens

Подели на овим сајтовима

SVE VAS LJUBIM,PUUUUNOOOOOOO...Ljudi,ne mogu da stignem svuda,izgubim se od obaveza.Sestra mi se udaje sledećeg meseca,pa su pripreme u toku...MNOOOOOGOOOOO MI NEDOSTAJETE.....Malinče,hvala,Anči ti si moja bliznakinja,a Marti,on će da mi plati kad prođe ovaj karambol....Šalim se,ON JE MOJ BRAT,VEEEELIIIIIKIIIII MOJ BATA bendoff bliss jeeee bliss jeeee 1312_womens womens womens womens 0442_feel 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Oprašta joj se sve jer veliku ljubav ima  bliss jeeee bliss jeeee

to je moja Didili  bendoff

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

sekana Ambrozić je bila tako brza da i temu napravila  1312_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' />

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13528.msg422367.html#msg422367

Подели на овим сајтовима

• Гости

SVE VAS LJUBIM,PUUUUNOOOOOOO...Ljudi,ne mogu da stignem svuda,izgubim se od obaveza.Sestra mi se udaje sledećeg meseca,pa su pripreme u toku...MNOOOOOGOOOOO MI NEDOSTAJETE.....Malinče,hvala,Anči ti si moja bliznakinja,a Marti,on će da mi plati kad prođe ovaj karambol....Šalim se,ON JE MOJ BRAT,VEEEELIIIIIKIIIII MOJ BATA womens womens womens womens womens womens 0442_feel 0442_feel 0442_feel

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />

živa bila sekana  0442_feel bendoff 0442_feel

Подели на овим сајтовима

sekana Ambrozić je bila tako brza da i temu napravila  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' />

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13528.msg422367.html#msg422367

Ambrozićka je munja bre,jeste da sam lečka veca zbog ovog noćnog lumpovanja,ali sam MUNJA  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='womens' />
Подели на овим сајтовима

MArti,poslužiću se,al samo malo,zbog tebe,jer sam danas jela da ne pričam šta...Čestitku sam ti uputila već na FB,da se ne ponavljam,a ti vrlo dobro znaš šta mislim o tebi,tako da...ŽIV BIO I VELIKI NAM PORASO bendoff bliss jeeee bliss jeeee 1312_womens womens

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...