Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Znala sam  .mislise. 1405_love prstgore

E Marty,svaka čast bate...svaka čast...sad možeš mirno na spavanje i ponesi peglu,a sutra razrađujemo plan b pošto je plan a ostvaren  bliss jeeee bliss jeeee dobar decko bliss jeeee

??? bliss jeeee bliss jeeee

nasmesek1.jpg

Ово мора да сам ја,ал опет??? bliss jeeee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Гости

Znala sam  .mislise. 1405_love prstgore

E Marty,svaka čast bate...svaka čast...sad možeš mirno na spavanje i ponesi peglu,a sutra razrađujemo plan b pošto je plan a ostvaren  bliss jeeee bliss jeeee dobar decko bliss jeeee

??? bliss jeeee bliss jeeee

nasmesek1.jpg

Ово мора да сам ја,ал опет??? bliss jeeee

SMEH13.jpg
Подели на овим сајтовима

Marty  1405_love  Jel ti to hoćeš da mi kažeš da sam JA koza sa zubnim protezama?  dobar decko .mislise.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

pa to nije koza , kao ne vidiš da je jarac - ima rogove  bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' />

Još gore  bliss jeeee

Inače ja sam dete iz grada ponekad me zbunjuju domaće životinje dobar decko

Dakle hteo si da kažeš da sam JA jarac sa zubnim protezama? bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

pa to nije koza , kao ne vidiš da je jarac - ima rogove  bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='.mislise.' /> bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' />

Još gore  bliss jeeee

Inače ja sam dete iz grada ponekad me zbunjuju domaće životinje dobar decko

Dakle hteo si da kažeš da sam JA jarac sa zubnim protezama? bliss jeeee

smeh.jpg
Подели на овим сајтовима

Еееее,децо,децо,

ајдете'да на следећем сабору форумаша буде и (бар) једно венчање ЖРУоваца dobar decko .mislise.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Povući ću se dostojanstveno,jer sam cool  dobar decko .mislise. 1405_love

43406-krava.jpg

Подели на овим сајтовима

Еееее,децо,децо,

ајдете'да на следећем сабору форумаша буде и (бар) једно венчање ЖРУоваца prstgore bliss jeeee

Ama ja to i hoću da oženim moga batu Martirija...evo trudim se koliko mogu,nađoh i skim e sad se sve lagano odvija po planu  dobar decko .mislise. 1405_love
Подели на овим сајтовима

• Гости

6142-jarac.jpg

ТО САМ ЈА бре жено 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

to i moja baba Persida tako kaže - no kako  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...