Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Vidim ja da se ovde neki aranžmani,opasni ugovaraju.pa velim,kuj to može bez mene da se radi  Just_Cuz_19 dizzy999

A imam i jedan predlog za neudate sestrinje sa ovog foruma... prstgore victory78 victory78

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

cekaj ljudi...'ajmo iz pocetka

Prvo, Mileva je nasrnul...ovaj pocela s Martirijem prva

ja sam se izjasnila kao senior, ako je Marti mlad, onda cemo za ciljnu metu da postavimo njegovog djeda-pradjeda-chukundjeda, zavisi koliko je mlad, je li

i polako, bre, nemoj da se na kraju greskom smuvaju Gloria i Mileva a Marti opet ostane solo.

idemo ponovo  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

27.aprila mi 32.g. , mator konj  prstgore

Martirije...pa to su najlepse godine...  Just_Cuz_19

znas kako kazu muskarci sa godinama dobijaju na kvalitetu a zene gube  victory78

i polako, bre, nemoj da se na kraju greskom smuvaju Gloria i Mileva a Marti opet ostane solo.

obraticemo paznju sta se desava.. nista ne brini.. necemo pogresiti

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

cekaj ljudi...'ajmo iz pocetka

Prvo, Mileva je nasrnul...ovaj pocela s Martirijem prva

ja sam se izjasnila kao senior, ako je Marti mlad, onda cemo za ciljnu metu da postavimo njegovog djeda-pradjeda-chukundjeda, zavisi koliko je mlad, je li

idemo ponovo  victory78

dizzy999 osamucen sokiran 0442_feel  Nadajmo se da do takve zbrke IPAk neće doći.Inače,naš Marti je naočit,mlad,dobar ki lebac,zna sve domaće radinosti,retko se ljuti...Ima posao,stan,kuču i okućnicu i ma šta da vam pričam ako do sada niste upoznale Martija...Potrudite se  Just_Cuz_19 prstgore victory78
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

još samo sliku da vam nalepim i  da vidite kako sam kraaaaaaaaasan  smej.gif

Jesi Marty  4chsmu1  Samo im turi  fotku,ima da popadaju od prijatno iznenađenje  dada staniiiiiii

A da moram da palim a,ovo delim sa sekanama ođe,Milevom,Magdom,Glory i Emilijum,mislim taj neudati deo.U gradu je počela sezona lova dada Tamo su...mladići i oni malko stariji momci  bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

http://www.youtube.com/watch?v=4APiXwuGDjc

4chsmu1 greengrin 319.gif

Подели на овим сајтовима

Слушајте ви...ово вам озбиљно кажем...да ме на време обавестите, јер оћу да као свака тета имам доличну

гардеробу за свадбишку.

Знате оно кака ташна, така ципела, цветић на реверу од комплета и слично...

Иначе ће бидне... bliss jeeee 4chsmu1 staniiiiiii bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Mirođija ti si POČASNI GOST   staniiiiiii

Ja tek danas videla ove kombinacije i mogu da se ponudim da budem organizator tog skupa  4chsmu1

Meni samo torte i kolače ostavite,biće dovoljno.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Marti, pasent si za ove mladje.

Taman sam htela da kazem kako imam ravno 50, kad me Gloria preseche onom izjavom o kvalitetima 7896634

i godinama

ma ko vas shisha s izjavama, ja sam u formi bre, u obe ruke mogu da podignem po tri krompira i to odjedared.

Aha.

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...