Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Hoćeš da ti posudim mog Žuću?  girl_smiley

Inače ovo je moj pokojni Žućo:

Постављена слика

A sad imam mačka koji je isti  girl_smiley i isto se zove Žućo.  girl_smiley

Samo on voli da lovi miše, ali ne voli da ih jede -  girl_smiley

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

E,Žule,kako bi mi sada dobro došao...nemam mačku a ni mačka,samo da ga pojuri malo  girl_smiley

Inače mišić je siv i mnogo sladak,ne bih mu ja ništa samo da izađe napolje  girl_smiley girl_smiley

Daj mi Žuću i žao mi pokojnog Žuleta  girl_smiley

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Згазило га ауто, и били смо данима тужни, а послије смо добили истог таквог, само што овај има једну бијелу ноогу задњу, а онај није имао. Мачке су закон, баш их волим. А мишева се бојим, страва права, не бих га ја смјела гањати нема шансе  girl_smiley

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Згазило га ауто, и били смо данима тужни, а послије смо добили истог таквог, само што овај има једну бијелу ноогу задњу, а онај није имао. Мачке су закон, баш их волим. А мишева се бојим, страва права, не бих га ја смјела гањати нема шансе  0102_laugh

7896634 7896634 7896634 dada smej.gif

Sad si me podsetila kako je svojevremeno meni ispred nosa moja nekadašnja šefovica pala u nesvest kad je videla miša...jedva je povratismo,prosu se žena na pod u sekundi  7896634 7896634 7896634

Ne bojim se mišonja volim ih ali imam utisak da je zaglavljen ovde kod mene i ne zna da izađe napolje. 7896634

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ја не  7896634 7896634, само се пењем на сто  0102_laugh. Отвори му врата, и зајми га  7896634

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

ŽIVELI MIŠEVI  0102_laugh 7896634 7896634

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

0102_laugh 7896634 7896634

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

0102_laugh 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 dada

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Сестре, да вам испричам један догађај од пре 20 година :

провалили моји мама и очух да је миш у кући (а провалили га по ситним го*анцима која је сејао унаоколо), и дали се у потеру за њим. Разлетели се они по кући, завирују свуда, очух стеже велики жути сунђер у руци (да га шчепа и да га одмах изнесе напоље - није хтео да га убије). ЗАвирују они тако, крећу се у тишини, ја седим за столом и посматрам. У једном моменту опазим миша како мирно седи и такође посматра потрагу - са видео рекордера ! Седи лепо, тачно њима пред носом, и гледа их како га у тишини траже. Ја прошапућем, кроз смех : "Ено га на видеу". С мој очух , опазивши га, крене полако, не гледајући у миша, да се као случајно приближава полици на којој стоје телевизор и видео. Мама напето гледа... и очух одједном скочи ка видеу, са победоносним " А-ха ! " , при том му излети онај сунђер из руке и падне на моју маму, а она само заковрнула очи и пада у несвест - мислила да је миш !

Мишоња је, наравно,побегао (касније се ухватио на лепак), ја сам погинула од смеха, а очух је брзо трчао по чашу воде за маму и по новине, да је расхлади.

Подели на овим сајтовима

Jao Magdo,jao...taj mišić je bio extra pametan ala je sve prevejao  7896634 7896634 smej.gif smej.gif 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Подели на овим сајтовима

7896634 7896634 7896634 smej.gif smej.gif 7896634 7896634

Inteligntni su nema šta.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

nash prvi porodichni ljubimac je bila -vesh mashina..da, da...one prve koje su se pojavile, shto su shetale po stanu dok radi centrifuga (na stranu sto sam matora ko Biblija:))))

elem, pocelo je vriskom moje mame "ubica!ubica! jer ju je mashina saterala u coshak...tad na scenu stupa moj pok. otac i pokushava da je odgurne, a onda sedne na nju pa se vozaju zajedno dok ne iscentrifugira, mama je spashena, ja prestravljena gledam iz kuhinje i borba je trajala dok nisu nashli (u inostranstvu, of kors" te nekakve gumene kochnice....

hehehee....... 7896634

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...