Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Milevica ce mi pomoci oko torte...iako je nisam pitala, danas mi je rodjendan p....svi su pozvani treba veca kolicina da se pravi heheheh winter

Маки, погледај, на тему ''Честитамо'', па пренеси и ону моју, ваљаће!

Још једном, срећан ти роћендан! ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Šta se radi sele? Kako si mi? Kako fercera lap-top?  prst ka dole

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

pozdrav, dragi moji i drage moje:)

od kad sam registrovana, lutam po forumima, podforumima, temama, pa zabasah i ovde....pre nego sto negde nesto ispishem, ja obicno procitam temu od pocetka..a bivalo je tema sa preko 50 strana...rekoh da ne ponavljam i pitam sta je vec receno...tako da imam osecaj da kasnim, kasnim... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

caskanje je ovde divno i vi svi ste "prva liga", neke vec pomalicko poznajem s drugih diskusija...reportaze sa puteshestvija po manastirima su savrshene, jednom recju vreme koje provedem ovde s vama me oplemeni...

pije li se josh kafica ovde ili ste u nekom drugom kafanchetu? 1000000001010

Подели на овим сајтовима

Радо ћу ти се придружити сејо мила. Шта би попила? 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Izvoli sejo, naravno da dajem - gdje si ti otkad te nisam vidjela na forumu?!  1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...