kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 5 минута, Natasa. рече Ništa nisu dobili? dobila mati 14 godina a tat 12 na ustaskom sudu u karlovcu, dve kuce su nam eksplozivom srusili 1992 i 1993, a jednu zapali 1995, moji su dosli kao vec ljudi u godinama iz krajine sa kamionom koji je dobro dosao poslje jer je tata zaradjivao kao autoprevoznik jedno vreme, a kucu u srbiji su stekli od nule, svi koje ja znam od mojih zemljaka su stekli kuce ili stanove, neki su kasnije prodavali kuce po krajini za 10 000 samo da dovrse onu u srbiji, a 10 000 ti kosta samo krov na kuci. nismo mi superljudi, nego smo morali, znaci moze se kad se mora, nije tesko, nije kriva drzava srbija, malo je narod u bedaku, o tome se radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, kordun рече pricam istinu, sta ti ja mogu pa nisi u toku Slusaj brate ja sam srpski patriota do koske i sutra bi i za Knin i za Drvar,Pristinu al ne pricaj bajke ! Kao prvo svi Srbi u zapadnom delu sfrj su bili bogatiji od nas iz Srbije i ovo ovde jeste bilo ko afrika ,mi smo recimo tek 1995 posle oluje ovde u pomoravlju videli traktor sa klimom ! Drugo svi iz Krajine koji su ovde napravili nesto su nesto novca doneli od tuda ili su uspeli tamo da prodaju i da naplate a ovo ostalo krajiske sirotinje se muci i dana danas !! Evo ih kod mene redovno za potvrde za socijalnu pomoc i to redom od Zadra ,Benkovca,Petrinje,Knina pa sve do Vukovara ,tako da batali te bajke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, kordun рече dobila mati 14 godina a tat 12 na ustaskom sudu u karlovcu Reče ti da su osuđeni kao ratni zločinci. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, nikola888 рече Slusaj brate ja sam srpski patriota do koske i sutra bi i za Knin i za Drvar,Pristinu al ne pricaj bajke ! Kao prvo svi Srbi u zapadnom delu sfrj su bili bogatiji od nas iz Srbije i ovo ovde jeste bilo ko afrika ,mi smo recimo tek 1995 posle oluje ovde u pomoravlju videli traktor sa klimom ! Drugo svi iz Krajine koji su ovde napravili nesto su nesto novca doneli od tuda ili su uspeli tamo da prodaju i da naplate a ovo ostalo krajiske sirotinje se muci i dana danas !! Evo ih kod mene redovno za potvrde za socijalnu pomoc i to redom od Zadra ,Benkovca,Petrinje,Knina pa sve do Vukovara ,tako da batali te bajke brate i ja bi iso za svaku srpsku zemlju sad odma, bili smo bbogatiji jer je drugaciji standard kod nas bio, ali 1995 nismo bili bogatiji, bili smo nula iscrpljena do daske u ratu i malo ko je imao neke vece pare, malo ko, znam kako je islo sticanje kuca u srbiji, to je bio glavni zadatak svoj porodici, kako je ko znao to je morao da rjesi i to pod hitno i uspjeli su ljudi, nije im bilo druge. za ovaj prvi dio komentara ti svaka cast! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, Natasa. рече Reče ti da su osuđeni kao ratni zločinci. da Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 11 минута, kordun рече novog sada I Gajdobru http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Снежана рече али ти не причаш из свог искуства ти причаш претпоставке ne, ja sam tako vaspitana, u velikoj porodici, gde se stariji postuju, i svi su uz slogu u porodici zbrinuli svoje roditelje(nije bilo teskih bolesti)(a mnogi su finansijski losije stajali nego ja sad),kao i sto se nas troje dogovaramo, u tome ne vidim problem, gde je sloga tu je i ljubav i obrnuto,znaci u nasoj porodici niko nije zavrsio u domu, ni drugi deda i baba, ni ostali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече I Gajdobru ne razumijem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 6 минута, Natasa. рече Tetki da odnesem lek. naravno, tetka i mama su se tako dogovorile, jer tetka ima vecu kucu, a mi smo finansijski pomagali i dodavali, znaci sloga i ljubav, nista drugo kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Reče ti da su osuđeni kao ratni zločinci. osudjivani su skoro svi krajisnici nakon proglasenja nezavisnosti hrvatske ,onda su njihovi sudovi listom osudjivali sve za oruzanu pobunu i protu drzavno delovanje a to su presude koje su sluzile za zastrasivanje da se ne vrate opet u krajinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Pa, ako je receno, da li je hriscanski, onda, trebalo bi da , nekako vernik smogne snage i volje i mudrosti da se stara za svoje roditelje do njihove smrti. Ali, opet, verovatno zavisi i od mogucih bas teskih situacija, teskih oblika bolesti , kada je bas ( tesko ) adekvatno se brinuti o starim roditeljima u svakom pogledu. Iako, sad razmisljam, moja nana ( od majke ) je umrla u teskoj bolesti, moja ujna je negovala nanu i pazila oko pola godine ( nepokretna u u krevetu ) i jecala je na sahrani nane, kako je ( nanu ) presvlacila i hranila , dok joj se ( nana ) zahvaljivala za paznju i brigu. Iako, ujna nije hriscanka ( nana se pred smrt, ispovedala i pricescivala, posle nekoliko decenija bez crkve ), nekako cela ova situacija je bas inspiracija za svakog hriscanina. U svakom slucaju, ako se ima snage, bilo bi valjda dobro, ostati u sto tesnijoj i prisnijoj vezi sa roditeljima. kordun and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, nikola888 рече osudjivani su skoro svi krajisnici nakon proglasenja nezavisnosti hrvatske ,onda su njihovi sudovi listom osudjivali sve za oruzanu pobunu i protu drzavno delovanje a to su presude koje su sluzile za zastrasivanje da se ne vrate opet u krajinu to za oruzanu pobunu je tudjman amnestirao, ali nije amnestirao organizatore pobune, mojoj mami ne daju ni mrtvoj mira, pisu u novinama i nakon sto je umrla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече naravno, tetka i mama su se tako dogovorile, jer tetka ima vecu kucu, a mi smo finansijski pomagali i dodavali, znaci sloga i ljubav, nista drugo FINANSIJSKI ,,da nije bilo para tesko da bi bilo takve idealne filmske sloge i ljubavi !! kad nestanu finansije onda sloga i ljubav ne funkcionisu nesto bas idealno treba biti REALAN !!! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, kordun рече ne razumijem Moja greška. Gajdobru su naselili Hercegovci, ti si iz Krajine. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, kordun рече to za oruzanu pobunu je tudjman amnestirao, ali nije amnestirao organizatore pobune, mojoj mami ne daju ni mrtvoj mira, pisu u novinama i nakon sto je umrla pa to moze samo na cast da joj sluzi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука