Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, nikola888 рече dom se ne ide iz straha da ce da ti deca procerdaju imanje a sta bi mogao sa tim imanjem star covek veliko je pitanje ,, onda se ne ide zbog ogovaranja komsiluka kako je strpao oca u dom ,pa nije ga stprao ko lego kockicu u kutiju nego ga je smestio ko coveka i jos mnogo toga al dzabe nam sve Moji roditelji imaju samo stan, koji sam im ja kupila, i dve penzije po 20.000din, tako da ti ovo gore ne pije vodu, oni meni materijalno nista nisu ostavili,ali jesu ljubav i vaspitanje, i mogu da kazem da su ponosni na mene, a ja sam srecna ako su oni dobro, sta ce mi vise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 9 минута, Снежана рече @Sofija_ слушај није свачији крст исти нити су свачије способности исте, и баш зато што сам прошла са својом децом то што сам прошла, као родитељ кажем, себично би од мене било да својој деци тражим, да очекујем да ме негују све и да хоће, била дементна или не, покретна или не, ако не могу сама да се старам о себи или немам деду неког да га малтретирам, одох у дом ... bravo tako se razmislja zdravo hriscanski i sa osecajem prema deci ,,,postovanje se zavredjuje primerom a ne necim sto sam ti samo roditelj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 7 минута, Sofija_ рече nesebicno ucila i odvojila svoje vreme, do sad vec oko stotinu dece, i to volonterski tj. gratis ја те питам за одгајање а не за учење, колико богиња, температура, заушки, колико јединица си прежалила и са колико петица или медаља се радовала, колико првих љубави и првих падова и разочарања си преживела са њима , то те питам, колико њих носиш на души и колико на савести, пошто се овде фрљамо хришћанством и громопуцатељним изјавама као кликерима... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 9 минута, kordun рече tipicna zapadnjacka nehriscanska filozofija... gdje tebi neko putovanje moze zamjeniti toplinu porodice i ljubav, to sto spominjes su prazne povrsne instant stvari, filozofija ovih modernih konzument generacija koje ce same sebe pojesti Jao ti misliš da su svi starci super i zanimljivi koji tako dele mudrosti mlađima. Normalno je da i oni žele svoje društvo. I baš supruge obožavaju da sede sa ostarelim svekrvama i svi su super i puni ljubavi jedni prema drugima. Srpska crna hronika puna ljubavi u porodičnim odnosima. nikola888 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 10 минута, Снежана рече слушај није свачији крст исти нити су свачије способности исте ovo je jasno,i slazem se, a ja govorim iz iskustva radeci sve i svasta, pa i u domu, gde su generalno zdravi starci, oni umiru tuzni,otudjeni od porodice, veruj mi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече Moji roditelji imaju samo stan, koji sam im ja kupila, i dve penzije po 20.000din, tako da ti ovo gore ne pije vodu, oni meni materijalno nista nisu ostavili,ali jesu ljubav i vaspitanje, i mogu da kazem da su ponosni na mene, a ja sam srecna ako su oni dobro, sta ce mi vise gospodjo hvala BOGU sto si to mogla i to je normalno !! samo da si zivela u Srbiji ne da nebi mogla da im kupis stan nego nebi mogla da im kupis ni spajz zato pusti nas da napredujemo i da napreduju nasa deca da nebi morala i ona da odlaze odavde a i da se ti vratis ako zelis Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 6 минута, Justin Waters рече Potpuno sam u pravu. Ja recimo ne kažem da je ispravno da djete na silu otjera starog roditelja u dom, iako je ovaj i dobar, i solidnog zdravlja, samo zato da bi ne znam imao životni prostor uzevši roditeljsku kuću ili stan...to bi bio po meni zaista ružan čin...osim ako taj roditelj ne bi dobrovoljno pristao na svoju inicijativu da ode u dom da bi životni prostor ostavio svom djetetu koji se možda nije snašao dobro za krov...Međutim ukoliko je neko bolestan toliko, atrofirao je do mjere da ne može o sebi brinuti, i zahtjevao bi angažman 24/7, starački domovi su Bogom dana mjesta kao bolnice da se čovjek bori protiv bolesti, tako i ove da se staroj osobi olakša život, a ne mora neko drugi da uništava sopstveni. To je toliko prosto i jednostavno, da ne znam kako neko uopšte može imati bilo kakav argument protiv staračkih domova kada su teško bolesne osobe u pitanju. ja kazem da nisi u pravu kad sam ja u pitanju, valjda ja znam bolje nego ti na sta sam ja spreman za svog roditelja, ti mozes u svoje ime da govoris i da budes u pravu, za mene ne mozes, na to sam mislio. nista staracki domovi nisu bolji od porodicnog smjestaja pa ni za teske bolesnike, vecina normalnog svijeta tako i radi, cak i na zapadu, kucna njega je pokrivena obaveznim osiguranjem, ja moram sebi i radnicima da placam kucnu njegu svaki mjesec bez obzira sto smo mladi i zdravi, ta kucna njega je financirana iz te kase, a na nju stice pravo svaki hronicni bolesnik koji moze lijepo da bude smjesten u toplini svoje porodice eto tako rade normalni ljudi i kad su najtezi bolesnici u pitanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Снежана рече а те питам за одгајање а не за учење, колико богиња, температура, заушки, колико јединица си прежалила и са колико петица или медаља се радовала, колико првих љубави и првих падова и разочарања си преживела са њима , то те питам, колико њих носиш на души и колико на савести, пошто се овде фрљамо хришћанством и громопуцатељним изјавама као кликерима... moja tetka je pazila baku, dok je jos bila u radnom odnosu, plus teca radio, onda se njih dvoje menjali, brat isto radio i zena njegova, takodje se organizovali da uvek neko bude sa bakom,i troje malih unucadi koji su takodje imali sve decije bolesti, pa su opet uspeli da baku zbrinu, tako je bilo kod njih, kod tebe na zalost drugacije.. ti naravno govoris iz svog iskustva,ja ti to nisam osporila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, kordun рече normalni ljudi I ovo je jako bitna stavka. Možda mladi nisu cvećke, ali što stari tek umeju da popiju krv na slamčicu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, nikola888 рече gospodjo hvala BOGU sto si to mogla i to je normalno !! samo da si zivela u Srbiji ne da nebi mogla da im kupis stan nego nebi mogla da im kupis ni spajz zato pusti nas da napredujemo i da napreduju nasa deca da nebi morala i ona da odlaze odavde a i da se ti vratis ako zelis a kako su moji roditelji stekli novu kucu u srbiji nakon sto su sve izgubili u ratu sto su imali, kako su moji zemljaci pola novog sada izgradili a doisli su sa dve torbe u srbiju, nije srbija afrika, ja sam u srbiji sasvim pristojno zivio sa svojim radom, najlakse je za sve drzavu kriviti Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, kordun рече a kako su moji roditelji stekli novu kucu u srbiji nakon sto su sve izgubili u ratu sto su imali, kako su moji zemljaci pola novog sada izgradili a doisli su sa dve torbe u srbiju, nije srbija afrika, ja sam u srbiji sasvim pristojno zivio sa svojim radom, najlakse je za sve drzavu kriviti brate jel ti pricas bajke iz se zezas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, nikola888 рече brate jel ti pricas bajke iz se zezas pricam istinu, sta ti ja mogu pa nisi u toku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, kordun рече a kako su moji roditelji stekli novu kucu u srbiji nakon sto su sve izgubili u ratu sto su imali, kako su moji zemljaci pola novog sada izgradili a doisli su sa dve torbe u srbiju, nije srbija afrika, ja sam u srbiji sasvim pristojno zivio sa svojim radom, najlakse je za sve drzavu kriviti Ništa nisu dobili? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Sofija_ рече moja tetka je pazila baku, dok je jos bila u radnom odnosu, plus teca radio, onda se njih dvoje menjali, brat isto radio i zena njegova, takodje se organizovali da uvek neko bude sa bakom,i troje malih unucadi koji su takodje imali sve decije bolesti, pa su opet uspeli da baku zbrinu, tako je bilo kod njih, kod tebe na zalost drugacije.. ti naravno govoris iz svog iskustva,ja ti to nisam osporila али ти не причаш из свог искуства ти причаш претпоставке Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Снежана рече али ти не причаш из свог искуства ти причаш претпоставке Tetki da odnesem lek. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука