Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Treba neko da ti menja pelene, pere i hrani za džabe, 100%. To ne postoji. Postoji. Tvoja majka ti je to isto radila za dzabe. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Ma gde humanitarno. Treba neko da ti menja pelene, pere i hrani za džabe, 100%. To ne postoji. cak mislim da jeste humanitarno jer to su sestre iz nekog katolickog reda kojima je to poslusanje ,,hrt emisija sihronizovana cinimi se da je negde u austriji il u nemackoj koliko se secam !! naravno da treba da bude placeno ,zaradio si penziju i ok je da je das domu ili manastiru dok boravis tamo ,,hrana,nega ,sve to kosta !! kad bi se tu drzava ukljucila zakonski moglo bi to da lepo funkcionise svima na korist i starima i tim zaposlenima i deci i da se napravi ekonomski odrziv sistem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 9 минута, nikola888 рече ,e od ovakvih pravoslavki mi se digne kosa na glavi odlicno, a ja zalim egoiste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, Sofija_ рече Postoji. Tvoja majka ti je to isto radila za dzabe. Gospodjo ili gospodjice ti mesas babe i zabe ,,jedno je roditeljstvo a drugo starost ,,valjda zato i babe ne mogu da radjaju decu ! ima ona srpska izreka kad bi baba mogla da cuva dete ona bi ga i rodila !! Nemoj da mesas majcinstvo sa ovim ,,,dete se zacne kad su ljudi mladi i kao DAR OD BOGA koji tu mladalacku strast krunise sto im podari novo bice na staranje !! nisu ni nase sirile nogee bas da bi dobile decu (bas ovakvu kakvi smo ispali ) nego zato sto je uzivala u mladalackoj strasti ,ljubavi i zato sto joj je bilo lepo ,,dete je radost, ucvrcivanje veze ali i obaveza koja je laka kad smo mladi ! a ajde ti danas uzmi da se staras istovremeno o bebi i majci to nece da ide nikako ,jer je jedno da bude na ustrb drugog a ti ces da propadnes ,,,a to nije resenje nit je hriscanski Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, nikola888 рече a ajde ti danas uzmi da se staras istovremeno o bebi i majci to nece da ide nikako ,jer je jedno da bude na ustrb drugog a ti ces da propadnes ,,,a to nije resenje nit je hriscanski problem je u nacinu zivota koji biramo, ovaj brzi egoisticni zivot ima neke velike mane, zbog toga treba reci da je problem u sistemu, a ne traziti razloge na pogresnom mjestu... ljudi danas lete na sve strane, nemaju vremena da drugog razumiju kamo li da ga vole, makar bio i roditelj, jadna je ljubav covijekova kad mu je roditelj teret koji ne moze da nosi Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече Postoji. Tvoja majka ti je to isto radila za dzabe. Pa ko veli da to nabijamo na nos deci dok smo živi . Prirodno je zbrinuti bebu, starce zbrinjavamo jer smo ljudi. Ovde sam mislila na nepoznate ljude, ne na odnos deca/roditelj. Inače, kad je otac bio pred smrt, rekao mi je da su to prirodne stvari i da gradim budućnost sa mužem. Majka je izrazila želju sad dok je zdrava i pri zdravoj pameti da je zbrinemo u bolnici, ne da je gledamo bolesnu. I ja ne bih volela da mi potomci brišu fekalije i prepovijaju. Prirodno mi je da potomci zbrinu pretke, ali ne po cenu sopstvenog psihičkog, a vrlo često i fizičkog zdravlja. Zamisli da ih ne prepoznaješ, treba ti nadzor 24/7, užas. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, kordun рече problem je u nacinu zivota koji biramo, ovaj brzi egoisticni zivot ima neke velike mane, zbog toga treba reci da je problem u sistemu, a ne traziti razloge na pogresnom mjestu... ljudi danas lete na sve strane, nemaju vremena da drugog razumiju kamo li da ga vole, makar bio i roditelj, jadna je ljubav covijekova kad mu je roditelj teret koji ne moze da nosi пре 1 минут, kordun рече problem je u nacinu zivota koji biramo, ovaj brzi egoisticni zivot ima neke velike mane, zbog toga treba reci da je problem u sistemu, a ne traziti razloge na pogresnom mjestu... ljudi danas lete na sve strane, nemaju vremena da drugog razumiju kamo li da ga vole, makar bio i roditelj, jadna je ljubav covijekova kad mu je roditelj teret koji ne moze da nosi nije to brate nista egoisticki nego sasvim racionalno i normalno ako postoji obostrana ljubav izmedju dece i roditelja !! Ako zelimo dobro svojoj deci onda valjda zelimo da se ona vise posvete svojoj deci a ne nama a da mi ono sto je ostalo prozivimo sa svojom generacijom sa kojom imamo zajednicke teme i zajednicku proslost !! Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Pa ko veli da to nabijamo na nos deci dok smo živi . Prirodno je zbrinuti bebu, starce zbrinjavamo jer smo ljudi. Ovde sam mislila na nepoznate ljude, ne na odnos deca/roditelj. Inače, kad je otac bio pred smrt, rekao mi je da su to prirodne stvari i da gradim budućnost sa mužem. Majka je izrazila želju sad dok je zdrava i pri zdravoj pameti da je zbrinemo u bolnici, ne da je gledamo bolesnu. I ja ne bih volela da mi potomci brišu fekalije i prepovijaju. Prirodno mi je da potomci zbrinu pretke, ali ne po cenu sopstvenog psihičkog, a vrlo često i fizičkog zdravlja. Zamisli da ih ne prepoznaješ, treba ti nadzor 24/7, užas. bravo ,sto posto se slazem i podrzavam ,ovo je racionalno ,normalno i hriscanski al za to je potrebna svest a ne sebicnost Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 5 минута, kordun рече problem je u nacinu zivota koji biramo Mi to ne biramo, već se prilagođavamo. Najbolje da svi sedimo u kući, grlimo se, volimo i razumemo. Kad bi tako moglo... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 Управо сада, nikola888 рече nije to brate nista egoisticki nego sasvim racionalno i normalno ako postoji obostrana ljubav izmedju dece i roditelja !! Ako zelimo dobro svojoj deci onda valjda zelimo da se ona vise posvete svojoj deci a ne nama a da mi ono sto je ostalo prozivimo sa svojom generacijom sa kojom imamo zajednicke teme i zajednicku proslost !! slusaj nesto, mnogo koristis rijec racionalno, racionalno ti je cesto puta mnogo izvan pravoslavlja, zrtvovanje nije racionalno, al jes pravoslavno. nije stvar u tome sta roditelj ocekuje, stvar je u tebi sta si ti spreman da cinis za svoga roditelja, koliko ga volis, samo je to u pitanju. ja mojima ne bi mogao da mjenjam pelene, ali bi obezbedio da to neko drugi radi, roditelji vole svoju djecu, spremni su da se dobrovoljno maknu od njih da ih ne muce, nece ni priznati koliko im tesko da se sklone, zrtvovace se i tada na kraju, ne samo na tvom pocetku, zato jer vole, a pitanje je na koliku si ti zrtvu spreman za njih, koliko je tvoja dusa teska, to je samo do tebe, mani racionalnost, racionalnost se ne pominje u ljubavi, ljubav nije racionalna stvar Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Mi to ne biramo, već se prilagođavamo. Najbolje da svi sedimo u kući, grlimo se, volimo i razumemo. Kad bi tako moglo... pa to ce da bidne al na onaj svet al da se onaj svet zasluzi kako treba onda i u zivotnoj borbi moramo normalno i ljudski da razmisljamo i na ovom do zadnjeg svog daha !!! hehe da se ne desi da zbog staracke sebicnosti za ovaj izgubimo onaj drugi al o tome malo ko razmislja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 3 минута, kordun рече ja mojima ne bi mogao da mjenjam pelene, Znači ipak bi morao da platiš stručnu pomoć u kući...i to je ok. Možda bi morao da kupiš i poseban krevet, prilagodiš kupatilo...dakle da napraviš uslove doma, ali u kući. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 2 минута, kordun рече slusaj nesto, mnogo koristis rijec racionalno, racionalno ti je cesto puta mnogo izvan pravoslavlja, zrtvovanje nije racionalno, al jes pravoslavno. nije stvar u tome sta roditelj ocekuje, stvar je u tebi sta si ti spreman da cinis za svoga roditelja, koliko ga volis, samo je to u pitanju. ja mojima ne bi mogao da mjenjam pelene, ali bi obezbedio da to neko drugi radi, roditelji vole svoju djecu, spremni su da se dobrovoljno maknu od njih da ih ne muce, nece ni priznati koliko im tesko da se sklone, zrtvovace se i tada na kraju, ne samo na tvom pocetku, zato jer vole, a pitanje je na koliku si ti zrtvu spreman za njih, koliko je tvoja dusa teska, to je samo do tebe, mani racionalnost, racionalnost se ne pominje u ljubavi, ljubav nije racionalna stvar pa eto kad pitas mene za zrtvu prvo pitaj sebe jer kazes da nebi mogao da im menjas pelene nego neko drugi al bi bio uz njih ,,,,tu brate nit zrtve nit logike a racionalno moram da upotrebljavam jer ljudi neracionalno razmisljaju !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 9 минута, Natasa. рече Pa ko veli da to nabijamo na nos deci dok smo živi ja ne znam nikoga ko je deci nabijao na nos, vec se to podrazumeva, barem kod pravoslavih koje ja poznajem i u celoj mojoj porodici, sa obe strane, i svi su svoje roditelje sa ljubavlju zbrinuli uz Boziju pomoc, kao ljude, a ne kao neki otpad. пре 10 минута, Natasa. рече Prirodno je zbrinuti bebu, starce zbrinjavamo jer smo ljudi. starci nisu samo starci vec ljudi koji su tebe rodili, dali ti zivot, hranili, odgojili, i trebamo ostati ljudi, a ne egoisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Јун 2, 2018 Пријави Подели Написано Јун 2, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Znači ipak bi morao da platiš stručnu pomoć u kući...i to je ok. Možda bi morao da kupiš i poseban krevet, prilagodiš kupatilo...dakle da napraviš uslove doma, ali u kući. od kuce napravis staracki dom koji vec postoji a od zivota napravis rusevinu i tebi i roditeljima jer mislim da nema coveka koji moze da uziva dok ga dete gleda nesposobnog Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука