kordun Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Управо сада, Aquilius Cratus рече Zato imamo i posla sa tolikim populistima sirom sveta, od Berija i Trampa u Americi do BaHatovica, Obradovica, Tadica i naravno Vucica. brate u demokratskom sistemu su svi od reda populisti, bas ko i ovi sa estrade GeniusAtWork and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 4 minutes ago, Aquilius Cratus рече Bez obzira na svu socijalisticku demagogiju i to sto su od kampanje napravili tesko sektasenje ja bih voleo da DJB udje u parlament. Ali mi nesto gadno govori da ce se opet pokazati kako je internet jedno a RL nesto sasvim drugo. Jedno je kad treba kliknuti na nesto a drugo je kad treba ustati posle nedeljnog rucka i ici u neku guzvu. Nadam se da nisam u pravu ali se bojim da ce ralzika izmejdu onih kojima je lako i fun kliknuti na bilo koje DJB internet meme i onih koji zele otici u nedelju da se tamo smaraju biti veoma losa po Radula. Вона бет у аватар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 34 minutes ago, kordun рече vise mi se ovaj radulovic na mozak popeo tu na forumu, pomenut je vise puta nego sveti nikolaj, ako ga ikad sretnem odracu ga od batina Слажем се. Доста је било (Радуловића)! kordun, -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 20 minutes ago, Aquilius Cratus рече Bez obzira na svu socijalisticku demagogiju i to sto su od kampanje napravili tesko sektasenje ja bih voleo da DJB udje u parlament. Ali mi nesto gadno govori da ce se opet pokazati kako je internet jedno a RL nesto sasvim drugo. Jedno je kad treba kliknuti na nesto a drugo je kad treba ustati posle nedeljnog rucka i ici u neku guzvu. Nadam se da nisam u pravu ali se bojim da ce ralzika izmejdu onih kojima je lako i fun kliknuti na bilo koje DJB internet meme i onih koji zele otici u nedelju da se tamo smaraju biti veoma losa po Radula. Не знам, ја чисто сумњам да ће бити било какве гужве. Пензоси ће да одраде своје рано ујутру као и обично, после ће да буде пусто https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Иначе, само да вам кажем да сте генерално слабо информисани о рејтинзима странака (осим Жељка, како ми се чини, мада није много прогнозирао). Линковаћу у недељу моју, условно речено, „прогнозу“ од пре пар месеци, да видите колико је тачна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 8 minutes ago, Плутон рече Вона бет у аватар? Tu bet agenst de dizajerd outkom? No hvala. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 10 minutes ago, kordun рече brate u demokratskom sistemu su svi od reda populisti, bas ko i ovi sa estrade Da, to je samo jedan od razloga zasto se ne ubrajam u demokrate, bar ne u klasicnom smilsu. javor and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече Tu bet agenst de dizajerd outkom? No hvala. Штета. Види какав сам спремио за @Paradoksologija нпр., могу и теби неки ламинатски. ИгорМ, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 13 minutes ago, GeniusAtWork рече Не знам, ја чисто сумњам да ће бити било какве гужве. Пензоси ће да одраде своје рано ујутру као и обично, после ће да буде пусто Govorio sam o tome kako prosecan glasac, pa makara mislio u Radulevotom okviru, razmislja o glasanju kad planira da li ce ici ili ne. Kad je neko neraspolozen i troje ispred njega su veliak guzva pa kad to isprica kuci ovaj pomisli da je ko zna kakav red pa nece ni od da ide. Ti se bar secas kako smo 2002. na jesem 2-3 puta izlazili da biramo prezidenta pa su ponisteni zbog male izlaznosti. Mislim jeste tada Kostunica bi u ratu sa Djindjicem ali ipak se desilo da iz vise pokusaja nismo mogli namaci 50%. GeniusAtWork and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2016 ПРИПРЕ ПРИПРЕМЕ ЗА МАСАКР ЦЕНЗУСОИДА, ИЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА МАСАКР ЦЕНЗУСОИДА: FARMA OSTAJE PUSTA: Svi farmeri napuštaju imanje u nedelju STARS23:40, 21.04.2016.136 Učesnici rijalitija će obaviti svoju građansku dužnost. Večeras u ponoć počinje izborna tišina. Građani Srbije će u nedelju, 24. aprila doneti odluku ko će biti na vlasti naredne četiri godine. A oni koje svaki dan pratimo na malim ekranima, nećemo videti na kratko u nedelju. Naime, sa najpoznatijeg imanja u Lisoviću, farmeri će na kratko izaći, kako bi otišli na glasanje i ispunili svoju građansku dužnost. http://www.kurir.rs/stars/farma-ostaje-pusta-svi-farmeri-napustaju-imanje-u-nedelju-clanak-2233543 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 8 hours ago, Плутон рече Штета. Види какав сам спремио за @Paradoksologija нпр., могу и теби неки ламинатски. Rado ću ga nositi ako izgubim opkladu - za razliku od tebe, ne bih seirila nad propašću nijedne opozicione stranke. Mislim da je dobro da ih što više uđe u Skupštinu u ovom izbornom krugu. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 2 hours ago, Paradoksologija рече Rado ću ga nositi ako izgubim opkladu То уопште није питање. 3 hours ago, Paradoksologija рече za razliku od tebe, ne bih seirila nad propašću nijedne opozicione stranke. Mislim da je dobro da ih što više uđe u Skupštinu u ovom izbornom krugu. Ако гледамо краткорочно, али ако видимо ускоро нове изборе и желимо да Вучић на њима изгуби власт (ту се, надам се, сви слажемо), онда је сасвим логично да желимо што пречи нестанак квазиопозиције са политичке сцене и да оставимо простор људима који имају реални потенцијал да то ураде, а не неком истрошеном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука