Рапсоди Написано Април 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2016 19 minutes ago, Караконџула рече "Циљ оправдава средство", рекао би Макијавели у свом "Владаоцу". Максима која је у политици доведена до врхунца, рекао бих оправдано. На томе се и темељи твоја посљедња реченица из претходне поруке: Да управо....што рече Риле у једном свом посту / обриши уста и ноге од фрустрација па уђи на тему / е то важи и за политику....отприлике раскрсти са етиком и делимично спржи савест, научи улоге све могуће и немогуће па се бави политиком . Али ...али врло битна ствака, шта разликује човека од нечовека у политици....можда смисао једне максиме....не знам чија је, која отприлике гласи : /парафраза/ " Река Ганг није прљава, то само прљава вода тече кроз њу" . Е тако и са политичарима, кроз њих мора тећи прљавштина / по дифолту ствари / али проблем настаје када та прљавштина прети да затрује цео организам, а не само да протече, када се савест спржи скроз.... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 Rapso , ti si idejolog , a ja sam tvoj asistent ... ... Moramo da smislimo ime za preduzece ... Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2016 8 minutes ago, Arsenija рече Rapso , ti si idejolog , a ja sam tvoj asistent ... ... Moramo da smislimo ime za preduzece ... Арсо ти си ипак број један по генијалности, тако да ти мирна срца предајем кључеве.....ја одох на Хаваје да одмарам....повремено ћу преко нета да видим шта радиш ....да не одеш предалеко..... Имаш потпуну слободу везано за маркетинг...што се тиче финансија чувај се искушења....кад може власник да се лади ала Хаваји , значи да фирма добро послује.... Arsenija, Караконџула and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 39 minutes ago, Рапсоди рече ...што се тиче финансија чувај се искушења.... ... Ne brini se ... ... Imate problem ? Mi imamo ideju ... Javite se ... Klub Idejni Tocak ... Ako kola krenu niz brdo , mi smo tu da vam damo ideju . ... Иван ♪♫, -Владимир-, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 da li voliš svoj posao idejologa? I daj mi ideju šta da jedem sad Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2016 13 minutes ago, Arsenija рече Ako kola krenu niz brdo , mi smo tu da vam damo ideju . А имамо и идеје, шта да радите да не дођете у ситуацију да кола крену низ брдо....само се јавите....и дођите...прву услугу добијате гратис... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 Rapso , znas ja moram da idem ... A nas zajednici novac je sada na mom privatnom racunu u Japanu ... Objasnicu ti sve do detalja kada se vratis .... Ja sam morala staroj Baki da odnesem lek ... i ne znam tacno kada cu da se vratim ... nadam se da znas da je baka moje bake polu japanka , polu srpkinja i da su oni mnogo specifican narod ... A takodje verujem da znas koliko je ponekad tesko izaci na kraj sa starim ljudima ... Molim te da me razumes ... Volim te puno ... Lepo se provedi na Havajima ... Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 ... Salim se malo ... ....Imam obaveze , a nemam ideju kako cu sve to da postignem i kako da povodom toga ne zapadnem u duboku depresiju , planiram i da se pricestim , iako nisam vernik za primer drugima ... A pre svega ... draga Braco i Sestre ... oprostite meni gresnoj ... Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2016 28 minutes ago, Иван ♪♫ рече da li voliš svoj posao idejologa? I daj mi ideju šta da jedem sad Ух не да волем....но уживам.... Аааа....Иване теби се све врти око јела.........мало одмори од хране... Ево ја управо спремам и једем савршено укусну и хранљиву посну салату.. На изволи..... рецепт.... Црвени, може и бели пасуљ из конзерве+грашак из конзерве +кукуруз из конзерве.Све то сјединиш, додаш белог лука /2,3,4 чесна/+ насецканог, количински по жељи празилука / може рецимо, једно 2,3, струка / додаш уља, соли и сирће по жељи. И то је све, једноставно,брзо,укусно и хранљиво. Из конзерве... пасуљ, грашак и кукуруз су већ готови , само сјединиш састојке.Све ово можеш и да скуваш, па направиш, јефтиније је али и спорије..... Уживај у конзумацији.....и јави како је успела.... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 17, 2016 Пријави Подели Написано Април 17, 2016 pa eto, vrti se oko jela, obično to bude kad sam gladan Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука