Zoran Đurović Написано Април 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Све ћу да вас прокунем: Да паднете у руке живог владике! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Све ћу да вас прокунем: Да паднете у руке живог владике! Ne spotici se , Avo , nego pazi na kamenje ... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Прошле, или препрошле године, долази једна госпођа у цркву да се исповеди. И кад Бог хоће, Он баш воли да покаже ''ктотост''... Умро сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Da nasednem, od cega? Па од тога шта си мислио и шта си радио? Да ли је мисао била природна, или продукт имагинаран, или је продукт био природан, а мисао имагинарна!? Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Hehehe e Paradokso, jos ce neko doplete kako je katolkinja, a bre de si videla pravoslavca sbbbina sa smislom za humor Lelee pa stvarno, zena dosla u muci a vi tu da se ispoveda Nazalost puno sam viđala starijih zena u tom stilu, a onda kad krenu eto ja u mladosti slucajno...pa to slucajno ukljuci stvari poput ubistva, al uz blazeni osmeh neznanja i obaveznog pitanja posle, a jel blagosloveno posle liturgije da ide u prodavnicu ipak je nedelja. Secam se starog pope kod nas, u takvim situacijama je znao da podvrisne bas I da, meni omiljena koliko je kafa blagosloveno piti dnevno u postu? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Умро сам... Pa nešto si se brzo vratio, raj vas brzo vrnuo natrag...... P.S.Oprostite na slobodi i ličnom tonom ....nisam mogla da odolim....ja prepodobna Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Па од тога шта си мислио и шта си радио? Да ли је мисао била природна, или продукт имагинаран, или је продукт био природан, а мисао имагинарна!? To vec prevazilazi stepen moje imaginacije Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Што би рекла једна госпођа: - Оче, јел грех ако запалим свећу и помолим се да ми цркне комшиница? Или, да платим, па да ви то обавите, онако професионално? (Мислила је на ту ''накарадну'' молитву... иако носим црно нисам Hitman). Плутон, Јанко, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 To vec prevazilazi stepen moje imaginacije ... Pre nego sto vas napustim , moram se nadovezati -> to prevazilazi moju moc apstraktnog misljenja ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Што би рекла једна госпођа: - Оче, јел грех ако запалим свећу и помолим се да ми цркне комшиница? Или, да платим, па да ви то обавите, онако професионално? (Мислила је на ту ''накарадну'' молитву... иако носим црно нисам Hitman). "на столу хладан гулаш од јуче...." "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Што би рекла једна госпођа: - Оче, јел грех ако запалим свећу и помолим се да ми цркне комшиница? Или, да платим, па да ви то обавите, онако професионално? (Мислила је на ту ''накарадну'' молитву... иако носим црно нисам Hitman). Kuku i lele, ja sam cula i videla ono obrtanje sveca jelte s molitvom da se doticna,persona upokoji sto pre, nisam znala da imate i takve slucajeve, zelje cestitke i pozdrave Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Kuku i lele, ja sam cula i videla ono obrtanje sveca jelte s molitvom da se doticna,persona upokoji sto pre, nisam znala da imate i takve slucajeve, zelje cestitke i pozdrave Што би рекао један цигић: - Да прочитате молитву против уроци, врађбине, зло, клевете, вамири, и за свашта нешто што не ваља!!! Плутон, Kaludjerovic Sreten, sleki and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Mora da je i on osvanuo na visnji Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Мастурбацију сам поменуо успут. Мада није згорег да се посебно обради и та тема. Суштина мога предходног питања је била у томе, да ли небогоугодна жеља, изражена кроз активно потицање помисли и дуготрајно пребивање у њима, чак и без дјела које би јој усљедило, улази у домен гријеха? Пре пар година, једна новинарка са радио Светигоре радила је интервју са блаженопочившем игуманом манастира Савине, Јустином. Само једном је пуштен, и после је стигла забрана из митрополије. Ја га имам на диску (не питајте како, озна све дозна). мада се можда може и наћи негде на нету. - Драга моја, данас сваки дечак има оне траке срамне, па стави у ону кутију... ону... - Видео оче. - Е ту. Гледа и тандрља по кити. Јадан не био. Нађи себи здраву жену па идите у шуму и сами снимите свој филм. Шта те брига шта други раде. - Како ви то оче!!! - Драга моја, разбољела се омладина. Дошла једна па ми каже како има неког црнца. До пола дана га јаше, а од пола пуше цигару. Ја јој кажем од толико младића из Србије ти нашла црнца.... Јанко, Милан Ракић, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Heheh ima na jutjubu oce intervju iz tri dela audio format, al posle toliko godina i dalje se mnogi zagrcnu na oca Justina. Kad je morao kaluđer o tome sve nam je jasno Ne znaju ljusi, ja se secam drugarice iz srednje, ona je tad postila s majkom "na vodi", gurnu oslica u serpu i skuvaju ga s malo zacona c i tako jedu bljutavog. E sad da joj neko kaze da je to riba njoj bi to bila radost neiskazana jer nedelju dana posta na vodi pred pricesce sa takvim oslicem dobro da dusu nije ispovracala. Augustinus and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука