Jump to content

Strah od braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

17 minutes ago, PredragVId рече

Ех Рапсоди свака ти на месту. Благо твојима који те имају! Ово у животу нисам видео да неко тако добро размишља. Никад уживоту! Заиста!

12:smeha: Е насмејао си ме до суза....мислим радосница, е Пеђа свака ти је на месту ...виши духови могу да осете  било авангардних мислиoца... рекох виши духови....не ова боранија.....ма шалим се наравно ....ево превијам се од смеха.....12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече

рекох виши духови....не ова боранија...

Да, да боранија лепо рече! Сигурно је лепо бити Ти? Знам колико је то задовољство! и ја 12:smeha: а знам да треба да  :cmizdrenje:и да се Just_Cuz_19. Јер где је страх од Бога ту је и Љубав (Бог, сам Бог) Пишем ти...у масажеру.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, PredragVId рече

Ех Рапсоди свака ти на месту. Благо твојима који те имају! Ово у животу нисам видео да неко тако добро размишља. Никад уживоту! Заиста!

Пре пар година сам чуо ту изреку. Први пут. И толико је јако деловала на мене. Ја сам јако мало делао, али... Као гром ме је погодила. Дуго сам се борио са њом. Нисам никако могао да схватим како други (који су одважни) добро пролазе у животу. И онда је дошла ова изрека: Док паметам седи и размишља будала већ два пута преплива реку. -и развалила је цео мој живот и сву моју одбрану! Попут Јеванђеља. Као Камен који одбацише зидари. - Види ова изрека је заиста, заиста јако заборављена и одбачена. И онда ми је пала на главу - као Камен од угла - и развалила ме - и скроз изменила. Верујем да је то био сам Господ. А баш он себе у тој изреци назива Камен од угла. Како ти се свиђају цртежићи, горе изнад? Лако је! Ствар симетрије, сви су симетрични. Влада! и Никола! О Боже мој. То су ми узори још из колевке. А знаш какав сам био? Ууу! Непобедиви!

Tотално си паметан, лафе мајке ми, страшно ми се свиђаш лафе мајке ми.  :))

Зезам се .....али и стварно лафе мајке ми.....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече

Tотално си паметан, лафе мајке ми, страшно ми се свиђаш лафе мајке ми.

... страшно ми се свиђаш мачко мајке ми.

Видиш коју слободу дечко има пред Распетим? - док други дрхте пред камером а он...се празни.:coolio:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, PredragVId рече

... страшно ми се свиђаш мачко мајке ми.

Видиш коју слободу дечко има пред Распетим? - док други дрхте пред камером а он...се празни.:coolio:

12:smeha: Ах....још само да паднем у несвест......:coolio:

Нема ништа тајно што неће бити јавно......

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Рапсоди рече

Пожљиво са падањем у несвест (са изјавама). Несвест ти је разлучење душе од тела на пар секунди. Изузетно опасна ствар. (бар за мене) Имам непријатно искуство са тим. То је бежање (или пад) у "нирвану" - у бесмисао. А и добре су ти задње две опаске, али! Велика мана им је што су двосмислене. А истна Божија је Јединствена, целовита. Опрости мени грешноме што већ подучавам. У Светом Писму је све јасно и недвосмислено.- а то је Божија воља, оно што је у Синфонији са Светим Писмом. Постоји и књига која се баш тако и зове Синфонија Светог Писма. О линковима повезаности у Библији. Значи дух који не исповеда да Исус јесте Христос није од Бога - анатема му. А тог другог духа (који му је наспрам) узгајај, и негуј, Одатле има јошпуно дасе путује до целомудрености. Дакле оно што дува ветар у леђа. (страх Божији) долази од целомудрености.

Подели на овим сајтовима

51 minutes ago, Рапсоди рече

Вас двоје сте веома јавни,нема ту нукакве тејне ;)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

Вас двоје сте веома јавни,нема ту нукакве тејне ;)

Ма... ми то онако....чудни су путеви Господњи...:)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...