MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 mozda zato sto si voljela svom snagom tu osobu, da ti je malo ostajalo ista za boga i bliznje, zato je i bilo neodrzivo, slicno sam i ja prosao.On nije pridavao mnogo znacaja crkvenom zivotu, ali meni nije postavljao zabrane u tom smislu, naprotiv. Ja sam se jako dugo nadala da ce usljed situacija koje mu je Bog postavljao osjetiti potrebu da ma i povremeno odlazi u crkvu, jer mu je Bog spasio zivot. Medjutim sve to je u njemu izazvalo kontra efekat i tako se moja ljubav pritajila i na kraju potpuno ugasila. Valjda sam se plasila da ne poljulja i moj duhovni zivot, jer sam i ja slaba i treba mi neko da me opominje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 a zasto mislis da ja ne vjerujem u ljubav ili da je sada nemam? sve sto sam ja htjeo da kazem, daj srce, daj ga cijelog drugome, ali ne zaboravi najbolji prijatelj ti je Bog, ukoliko ti cijeli svijet krenes ravnati prema odnosu svog srca prema nekom covijeku onda si puko nacisto, a mnogi tu zaglave, ja se nacelno ne slazem sa onim komentarom kog sam citirao, ali mogu da razumijem nejgov izvor. Bas tako, ne kaze se za dzaba Hristos po sredi nas - i jeste i bice! Znaci da u svakom ljudskom odnosu treba da imamo Boga za posrednika, jer nasa je ljubav mala, sirotinjska, zato nam treba posrednik sa uzvisenom ljubavlju koju mi jadni ne mozemo ni da zamislimo. Shvatate li koliko se onda nasa ljubav prema onom koga volimo umnozava. Dostojevski kaze da voljeti nekog znaci vidjeti ga onako kako ga je Bog stvorio, a kako cemo bez njegovih instrukcija. Znaci kad nekog volimo moramo da saeadjujemo sa izvorom ljubavi. Oduzih, oprostite. Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 a zasto mislis da ja ne vjerujem u ljubav ili da je sada nemam? sve sto sam ja htjeo da kazem, daj srce, daj ga cijelog drugome, ali ne zaboravi najbolji prijatelj ti je Bog, ukoliko ti cijeli svijet krenes ravnati prema odnosu svog srca prema nekom covijeku onda si puko nacisto, a mnogi tu zaglave, ja se nacelno ne slazem sa onim komentarom kog sam citirao, ali mogu da razumijem nejgov izvor. Bas tako, ne kaze se za dzaba Hristos po sredi nas - i jeste i bice! Znaci da u svakom ljudskom odnosu treba da imamo Boga za posrednika, jer nasa je ljubav mala, sirotinjska, zato nam treba posrednik sa uzvisenom ljubavlju koju mi jadni ne mozemo ni da zamislimo. Shvatate li koliko se onda nasa ljubav prema onom koga volimo umnozava. Dostojevski kaze da voljeti nekog znaci vidjeti ga onako kako ga je Bog stvorio, a kako cemo bez njegovih instrukcija. Znaci kad nekog volimo moramo da saeadjujemo sa izvorom ljubavi. Oduzih, oprostite. Војвода7, PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 све је пролазно на овом свету...... Mladost je prolazna, lepota je relativna samo je glupost večna. Ima i večnih stvari. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 2, 2016 Пријави Подели Написано Април 2, 2016 Mladost je prolazna, lepota je relativna samo je glupost večna. Ima i večnih stvari. Не знам да ли си ти мене укапирао, нити да ли сам ја тебе, очигледно постоји неко неразумевање у комуникацији међу нама / губљење везе као са форумом / „Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao mi.” — Fransoa la Rošfuko PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Znači . . .Jel' da? Не. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Бој се брака, бој се мрака, а кад ћеш живети? Vecana, Neša_ and MiraM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Бој се брака, бој се мрака, а кад ћеш живети? Лоша парафраза Селимовића. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Лоша парафраза Селимовића. Јел' ваља ова? Бој се овна, бој се Вучића, а кад ћеш живети? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Бој се брака, бој се мрака, а кад ћеш живети? ... Zamisli - udas se i posle ne smes da nosis sorc ... Moras da budes blagocestiv ... A tigraste cipele na stiklu ces na devojacko vece spaliti u znak pokornosti ... celog zivota ces morati da spavas u spavacici ... Sa maramom na glavi , u znak ne znam ti ni ja cega ... Jer tako se to valja ... Рапсоди, PredragVId and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 ... Zamisli - udas se i posle ne smes da nosis sorc ... Moras da budes blagocestiv ... A tigraste cipele na stiklu ces na devojacko vece spaliti u znak pokornosti ... celog zivota ces morati da spavas u spavacici ... Sa maramom na glavi , u znak ne znam ti ni ja cega ... Jer tako se to valja ... Ако је тако, онда никад нећу да се удам! Џуманџи, MiraM, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 ... Zamisli - udas se i posle ne smes da nosis sorc ... Moras da budes blagocestiv ... A tigraste cipele na stiklu ces na devojacko vece spaliti u znak pokornosti ... celog zivota ces morati da spavas u spavacici ... Sa maramom na glavi , u znak ne znam ti ni ja cega ... Jer tako se to valja ...A sto to mora bas tako? O.o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Ако је тако, онда никад нећу да се удам! Razmisli dobro ... Џуманџи, Плутон and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 A sto to mora bas tako? O.o Pa ni to nije pravilo ... Ali je moguce ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiraM Написано Април 3, 2016 Пријави Подели Написано Април 3, 2016 Pa ni to nije pravilo ... Ali je moguce ...Mnogo sta je moguce. Dace Bog da sa mnom ne bude tako, a ko voli nek' izvoli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука